Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
А,Антон Божков има ли пари да купи ЦСКА и да инвестира в отбор бази ДЮШ?
гражданин от село написа:А,Антон Божков има ли пари да купи ЦСКА и да инвестира в отбор бази ДЮШ?
е, не знам, но един ден ще има

“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
jermiun написа:гражданин от село написа:Ще пробваме румънче на 25г. на левия бек в Либия пише в гонг.
дано излезе нещо, ама съм скептичен към момчето, по-добре Венков, а и не е скъп. това е равносилно динамо да вземе Трифонов
Има към 130 мача в Румъния, включително и за шампиона от 2009 - Унирея. Общо взето изглежда на нивото на Венков и ако е част от сделката с Платини, по-добре защото поне няма да има трансферна сума.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:jermiun написа:гражданин от село написа:Ще пробваме румънче на 25г. на левия бек в Либия пише в гонг.
дано излезе нещо, ама съм скептичен към момчето, по-добре Венков, а и не е скъп. това е равносилно динамо да вземе Трифонов
Има към 130 мача в Румъния, включително и за шампиона от 2009 - Унирея. Общо взето изглежда на нивото на Венков и ако е част от сделката с Платини, по-добре защото поне няма да има трансферна сума.
не знам, не съм го гледал, търсих в тубата , ама нищо. Иначе, Венков по-бързо ще се сработи с отбора, а първенството чука.
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”
Това със сработването е такава измислица, че няма на къде повече. Един играч ако си е играч, влиза и почва да играе. Какво има да сработва?? На Забавник колко време му трябваше да заиграе? От началото си беше на шест! Така че...
vaskonti написа:Това със сработването е такава измислица, че няма на къде повече. Един играч ако си е играч, влиза и почва да играе. Какво има да сработва?? На Забавник колко време му трябваше да заиграе? От началото си беше на шест! Така че...
първо- венков познава играта на хората в първенството
второ -говори езика
трето- има познати в отбора, даже това е едно от най-важните неща за новите футболисти за по-лесно интегриране. ще ти дам един пример от контролата с конкордия
когато влезна сапата и адемар заигра в центъра, съвсем умишлено му подаваше пасове на два метра зад него или пък му е пускаше остра.
сега се замисли, ако двамата са с еднакви качества, кой по-бързо ще се интегрира в първенството?
п.п. а тоя ако е играч, нямаше да обикаля средняците в румъния
По-бързо ще се "интегрира" този, който има нужното самочувствие и нужната тактическа подготовка, ще помогне и това до колко е тип "перде".
Освен това, за Венков Динев иска Адемар, 200к евро и процент. Извинявай, ама Венков не си струва чак толкова!
И не знам защо ми даваш за пример някакъв тинейджър от Перу, когато аз ти давам за пример Забавник, който нито знае езика, нито познава играта на хората в първенството ни. Става въпрос за научен, знаещ и можещ играч, това е.
Освен това, за Венков Динев иска Адемар, 200к евро и процент. Извинявай, ама Венков не си струва чак толкова!
И не знам защо ми даваш за пример някакъв тинейджър от Перу, когато аз ти давам за пример Забавник, който нито знае езика, нито познава играта на хората в първенството ни. Става въпрос за научен, знаещ и можещ играч, това е.
-
Така или иначе звезда при нас няма да дойде,важното е да върши работата,за която го взимаме.И на Забавник визитката не беше по-богата,когато дойде,така че може да излезе нещо.
.[/quote]
във всички отбори има неуредици. даже съм щастлив , че не ни е Батков.
Замисли се колко президента имахме и от кой сме били доволни. Може и така да ти задам въпроса- ти, ако имаш бизнес, който да ти носи по10 милиона на година, колко би хвърлил на вятъра, ама с условието да си шеф не на ЦСКА.
Кой президент не бе оплют? Какво се промени със следващия? Кой би искал да ни собственик от друг клуб?[/quote]
Според мен проблемите си ги създавате самите вие........винаги вътре в кухнята нещата са смърдяли на прогнило........при ЛЕВСКИ в това отношение нещата са на светлинни години.....то и това беше основната причина да играеме в ШЛ преди вас и всички други отбори в БГ.Но ви е трудно да си го признаете защото сте свикнали все някой друг да ви е виновен. 
Замисли се колко президента имахме и от кой сме били доволни. Може и така да ти задам въпроса- ти, ако имаш бизнес, който да ти носи по10 милиона на година, колко би хвърлил на вятъра, ама с условието да си шеф не на ЦСКА.
Кой президент не бе оплют? Какво се промени със следващия? Кой би искал да ни собственик от друг клуб?[/quote]

- Red_Girl
- Контакти:
NAKEV написа:.

Много развинтена фатазия имаш и наистина си заблуден.. Батков кви далавери върти, но както се казва.. Има време за всичко.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик: