Щърков се върна в Левски.
С идването на Щърков наставникът Георги Иванов ще разполага с трима крайни бранители отляво след Орлин Старокин и Марко Видович. Гонзо вече сподели, че се надява да разкара сърбина, за когото обаче на "Герена" все още не получават оферти.
БЛИЦ разбра още, че Гонзо възнамерява отново да прати играчи да се обиграват във Видима-Раковски. Става въпрос за защитниците Христо Попадиин и Христо Стамболийски. Бъдещето на талантливите бранителите от школата на "Левски" ще е ясно до ден-два, като е много вероятно те да не пътуват за лагера в Австрия.
Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Blue_Girl написа:eelche написа:Следя нещата около отбора и не съм доволен.Новия нападател Арш не ми направи особено впечатление,гледах 1-то полувреме срещу Локо София и мога да кажа,че гардира добре топката,има и техника,както и добър шут...ноооо няма да влачи Левски(дали за добро,дали за лошо,но през сезона ще има такива моменти,в които играта няма да върви)както това правеше ГаратаДано отборът да се сработи и момчетата да дават максимума от себе си
Как си направи генерални заключения за Арс, само от 45 минути?
Знаеш ли,добър въпрос

Попринцип аз съм много критичен към сегашния Левски на инж.Г.Иванов

УСПЕХ на Гонзо и Борат по - малко да му се бърка в нещата

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- blue avalanche
- Контакти:
tevez написа:Щърков се върна в Левски.
С идването на Щърков наставникът Георги Иванов ще разполага с трима крайни бранители отляво след Орлин Старокин и Марко Видович. Гонзо вече сподели, че се надява да разкара сърбина, за когото обаче на "Герена" все още не получават оферти.
БЛИЦ разбра още, че Гонзо възнамерява отново да прати играчи да се обиграват във Видима-Раковски. Става въпрос за защитниците Христо Попадиин и Христо Стамболийски. Бъдещето на талантливите бранителите от школата на "Левски" ще е ясно до ден-два, като е много вероятно те да не пътуват за лагера в Австрия.
За Щърков-добре!Защото на контролата с Локото Видович загатна,че ще ни скъса нервите този сезон,ако припари до терена.
Чудя се как ще се "обиграят" футболисти в изплющяшки отбор като Видима,когато целта на такива отбори е да "драпат" за скъпоценната точица и всички средства(позволени и непозволени) са подчинени на тази цел?Какво ще "научат" там?Как се рита по трибуните?Как се лежи по терена за печелене на време?Как през целия мач си се окопал във вратарското поле?А,може би,ще придобият манталитет на победители?
Последна промяна от blue avalanche на 04 юли 2011 17:21, променено общо 1 път.
Този португалец е играл 306 минути през последния сезон (два пъти е започвал като титуляр, единия път е бил сменен и 11 пъти е влизал като резерва). През сезон 2009/2010 е играл малко повече - 12 мача, от които в 9 е започвал като титуляр, а в три е влизал като резерва (общо е играл 849 минути).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
eelche написа:Попринцип аз съм много критичен към сегашния Левски на инж.Г.Иванов![]()
Една малка поправка - Гонзо не е инженер.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:Този португалец е играл 306 минути през последния сезон (два пъти е започвал като титуляр, единия път е бил сменен и 11 пъти е влизал като резерва). През сезон 2009/2010 е играл малко повече - 12 мача, от които в 9 е започвал като титуляр, а в три е влизал като резерва (общо е играл 849 минути).
Ужасна статистика!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
Tommi написа:eelche написа:Попринцип аз съм много критичен към сегашния Левски на инж.Г.Иванов![]()
Една малка поправка - Гонзо не е инженер.
Как да не е, в неговото училище с осми клас ставаш инженер

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: Качествени ли са новите попълнения в Левски
NAKEV написа:Абе момче.....какви ги говориш....та най добрият от първото полувреме беше именно Старокин.Тошко Христов направо бледнееше пред него по крилото.
покажи ми едно усшено отиграване на старокин, момче. Пък тогава да говорим. Защото освен да се блъскаше в играчите на локо след като пуска глуповато топката до тях търсейки фал 4-5 пъти при опит да играе 1 вс 1 (естествено винаги неуспешно) друго не направи. Ако си се загледал при дългите топки на Локо сф колко бързо му топеше метри аванс дясното им крило... просто нямам думи. най-добрия бил...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Този португалец с многото имена, видя ли го накой как играе, как спира топката, поема ли я в движение или се прави на българин, как дриблира, как центрира, преодолява ли защитник ек на ек, може ли да хвърля "английски тъчове", за какво му служи главата, какви пари му искат? Някой ходил ли е на тренировката, зърнал ли го е? Ако някой може да ни светне- предварително благодаря!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че Орлин Старокин ще подпише договор със сините най-късно утре следобед. По думите на адвоката няма причина бранителят да не парафира контракта си, тъй като всички на „Герена“ са доволни от изявите му.
„Днес, най-късно утре трябва да подпишем договор със Старокин. За сега знам, че Сашо Киров ще е футболистът, който трябва да отиде при тях по тази сделка.
„Днес, най-късно утре трябва да подпишем договор със Старокин. За сега знам, че Сашо Киров ще е футболистът, който трябва да отиде при тях по тази сделка.