IvoDivo написа:stannn написа:Аз съм "ЗА" да се спазват законите. А там пише друго. При фалшиви документи и алкохол в кръвта над 1,6 просто е абсурдно да се говори за такава присъда. Да имало е смъртни случаи от пияни шофьори, но да излизаш с фалшиви документи това вече е наглост. Добре съгласен съм. Да лежи в затвора е прекалено, но спокойно можеда да му наложат пробация или обществено полезен труд. И искам да задам един въпрос на тия които сега ще почнат да ме плюят. Какъв пример се дава на малките деца с това?
Е какъв пример се дава ? Мислиш че 8 месеца условно, които влизат в сила ако се провиниш в следващите 3 години е нищо ли? Самия факт че си осъден, според теб е нищо ли ? Аз лично (а и надявам се всеки здравомислещ човек) няма да тръгна да карам пиян и с фалшиви документи само защото еди кой си не бил влязал в затвора, ... Ами ако се издъни пак в следвашите 3 години ще влезе, въпреки че точно Гара едва ли ще седи в България още дълго че да го притеснява това.
След като му е такава присъдата (с 3 години изпитателен срок) би следвало през това време да няма право да напуска страната.Иначе ако си нормален гражданин ще ти скъсат задника ако те хванат пил и с фалшиви документи.На такива обаче като Ставийски и Гарата винаги ще им се разминава.Просто такава е българската действителност.

[/center]