Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Re: Гара Дембеле беше осъден на 8 месеца затвор условно

Мнениеот sistera » 02 фев 2011 14:18

IvoDivo написа:
stannn написа:Аз съм "ЗА" да се спазват законите. А там пише друго. При фалшиви документи и алкохол в кръвта над 1,6 просто е абсурдно да се говори за такава присъда. Да имало е смъртни случаи от пияни шофьори, но да излизаш с фалшиви документи това вече е наглост. Добре съгласен съм. Да лежи в затвора е прекалено, но спокойно можеда да му наложат пробация или обществено полезен труд. И искам да задам един въпрос на тия които сега ще почнат да ме плюят. Какъв пример се дава на малките деца с това?

Е какъв пример се дава ? Мислиш че 8 месеца условно, които влизат в сила ако се провиниш в следващите 3 години е нищо ли? Самия факт че си осъден, според теб е нищо ли ? Аз лично (а и надявам се всеки здравомислещ човек) няма да тръгна да карам пиян и с фалшиви документи само защото еди кой си не бил влязал в затвора, ... Ами ако се издъни пак в следвашите 3 години ще влезе, въпреки че точно Гара едва ли ще седи в България още дълго че да го притеснява това.

След като му е такава присъдата (с 3 години изпитателен срок) би следвало през това време да няма право да напуска страната.Иначе ако си нормален гражданин ще ти скъсат задника ако те хванат пил и с фалшиви документи.На такива обаче като Ставийски и Гарата винаги ще им се разминава.Просто такава е българската действителност.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 02 фев 2011 14:30

Българската действителност е като те хванат в издънка да платиш "некой лев" и да се оправиш със самите полицаи. Ако всеки който е пил и кара кола го вкарват в затвора, нямаше да ни стигнат затворите. Дембеле като публична личност го осъдиха и това хич не е малко. За първа издънка му наложиха сериозно наказание. Дано тази присъда да му е повлияла положително и да спре да прави глупости. А на червените форумци им е през какалашката дали някой кара пиян или не, важното е щом е от Левски да бъде осъден на смърт.

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 02 фев 2011 14:41

crap написа:Какво значи 8 месеца затвор УСЛОВНО? НИЩО! ИСКАМЕ ГО НА БЕСИЛОТО!!! :lol: :lol: :lol:

На 27.02.2011г. със сигурност! ;)

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 02 фев 2011 14:43

Oskron написа:
stannn написа:Да живее българското правосъдия. Може да си пиян. Може да нямаш шофьорска книжка. А защо да не покажеш и фалшива. Напред българи в нашата държава всичко е позволено щом няма смъртни случаи. Защо да караш курсове. Или защо да не удариш по 5-6 уискита и да се прибереш с колата.

Но едва ли можеш да дадеш пример за друг направил подобно провинение и с по-тежка присъда. По-вероятно е да намериш с по-лека ...

Пример - Максим фигуристчрто! ;)

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 02 фев 2011 15:25

Не ми се вярва да го осъдят,нали щяха да го осъдят Ребек какво стана,не го осъдиха..Според мен провосъдието го съди за да може да вземе някой милион от Батков,поне така си мисля...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 02 фев 2011 15:37

мнението на stannn е напълно достатъчно, няма нужда от измислени спорове.

Колкото до това дали трябвало, Тони Адамс да не би да не е бил нещо, ама е бил в затвора. А колко от холивудските примадони са полагали обществено полезен труд. Прави сте, след като парите за него не са наказание, нека да го накарат една седмица да копае градинки и всички да го видят. Хем той едва ли ще го забрави, хем всички ще минат и ще видят, че има някакво правосъдие.

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 02 фев 2011 15:47

Това означава че няма да играе футбол 8 месеца,така ли?...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 фев 2011 16:03

ivo82 написа:Това означава че няма да играе футбол 8 месеца,така ли?...

Не това означава, че въпроса е решен. Ще си пие на воля. На Батков мутрите ще го возят и ще си играе. Тая присъда беше замазване на очите на хората. Сега Батков може да се бие в гърдите, че в Левски всички са равни с обикновените хора като става дума за правосъдия.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 фев 2011 16:26

Представям си, ако беше се случило това с него в Германия, или някоя друга европейска страна, какво щеше да е наказанието !
Иначе за България, нормално ! Ние сме си селчовци.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 16:27

stannn написа:Аз съм "ЗА" да се спазват законите. А там пише друго. При фалшиви документи и алкохол в кръвта над 1,6 просто е абсурдно да се говори за такава присъда. Да имало е смъртни случаи от пияни шофьори, но да излизаш с фалшиви документи това вече е наглост. Добре съгласен съм. Да лежи в затвора е прекалено, но спокойно можеда да му наложат пробация или обществено полезен труд. И искам да задам един въпрос на тия които сега ще почнат да ме плюят. Какъв пример се дава на малките деца с това?

Господин адвокат, я кажете какво пише в закона? Колко трябва да е присъдата? Ефективна ли? Я кажи какво според теб е справедлива присъдата, базирана на закона, не на пристрастията ти...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”