Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Могилката
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Могилката » 14 авг 2013 20:45

zlatan написа:има ли представа някой как върви въстановяването на Стивън Петков и кога може да се появи в игра.
Има ли шанс някое момче от елитната 19 год група да се появи в игра за първия отбор.
Ако някой има наблюдения нека сподели.

Шанс може и да имат с оглед групата, но качества нямат.

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 14 авг 2013 21:02

Незнам как можаха да допуснат, такива трусове в отбора насред 100 годишният сезон на отбора. Незнам колко е разумно в комплект да се изгонят и 2-те десни крила в комплект с Мюлдер на който няма разумна алтернатива. Такива промени може би бяха удачни, но да станат постепенно при намирането на играчи на съответните постове. Сега какво, ще чакаме поредните свободни агенти "взети на пожар", за да ни спасяват юбилейният сезон? Единствено за Силва съм съгласен, видя се че е дупка с много ниска ефиктивност пред гола и предвид наличието на Генков може да си ходи!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 14 авг 2013 21:18

Болно ми е от това ,което става в Левски последните години.
Днес си мислех, дали да не приключа с "пиленето " на нерви и да не гледам повече наш футбол.
После се сетих, че ще зачеркна близо 50 години от живота си, от дните, в които съм живял с мъките и радостите на синия отбор.
Не ми пука какво ще напишат "разбирачите" ,не ми пука от съскането на змиите в розово, ораДжево, зелено, от аграрните им напъни и избиването на комплекси в "героичният" им порив на дребни души , да ритат падналия .
Сетих се, че е имало и по-тежки години, в които отборът е кретал, падал, но ВИНАГИ се е изправял по-силен.
Сетих се за поредица -по-дълга и от тези години-без титли, без купи и си помислих-
Нали затова сме Левскари.
Ние носим духът на свободата, на гордостта, на честа.Колкото и да се опитват да омаловажават това нашите " доброжелатели" с опитите за подигравки.затова се опитват да "пренапишат " историята ни.Тях затова ги е страх от нас, затова изпълзяват от дупките си, когато сме в криза.Защото знаят , че Левски е идея, която техните отборчета не носят.
Не ме интересува и дали ще отпразнуваме 100 годишнината си с титла или купа.
Интересува ме само МОЯТА ГОЛЯМА футболна любов, с която съм закърмен и израстнал.Която ще предам на поколенията след мен.

САМО ЛЕВСКИ!

Ние носим чистата и свята идея на нашите основатели .
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот Stanley_79 » 14 авг 2013 21:22

futbolqga написа:
Stanley_79 написа:
futbolqga написа:Сираков доказа, че е абсолютен ********, дошъл за да си понапълни джобовете на гърба на Левски. И най-големия глупак ще се сети, че това са играчите с най-големи заплати, а не най-слабите в отбора. Защо не махна Старокин, бе? Защо не махна Везалов? Защото трябва да се махнат играчите с големи заплати, за да има пари за далавера. Тоя скапаняк съсипа отбора, да видим с какъв състав ще излезнем срещу Литекс. Два месеца един защитник не може да намери, а левскар като Кавдански не го устройвал. Майната ти, боклук!

Пич смени си клубната принадлежност, като не ти харесва това. При "червените" все още има свободни места, те и без друго не им останаха фенове.
Стига сте плюли всички. През последните 5 години не се спряхте да сипете помия по ръководството, без значение кой е там.
Хубави, лоши поне не сме като някой други да ни закриват и да ни откриват знайни и не знайни футболни люде.

Кога за последно си ходил на мач, бе, левскарю? Аз ходя на всеки един мач и подкрепям както отбора си, така и футболистите, които са част от него. А ти като харесваш Сираковите намера - ходи при "червените", там Стойчо прави същите изпълнения. Може да си направите дует Сираков - Стойчо. Ще има комисионни на корем... Аз паразити, живеещи на гърба на Левски, няма да търпя!

Ха, ха, пич, ще се въздържа от коментар, понеже рискувам да ме изгонят от форума.
Като поддържаш отбора си спри да се правиш на "псевдо" фен, а застани зад отбора.
Защото няма значение кой е треньор, директор или футболист, важно е отбора да върви напред,
Няма значение дали тези и онези са в отбора.
ЛЕВСКИ е над всичко, ЛЕВСКИ е една идея, един живот.
"ЛевскарЮ"
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 14 авг 2013 21:43

Гледам нашите ,,хубавици" са пропуснали възможността да се сдобият със свободен агент ( Мартин Кавдански ). Нали уж това е замисъла да се търсят само такива футболисти, а то какво се оказва, че щом няма далавера няма и попълнение. Писна ми да чета и да гледам как хората в клуба само си отварят устата а от там само лъжи и само лъжи. Май си мислят, че хората са отраснали в гората и пасат трева та видиш ли може и някой да им се върже на глупостите. Според мен протеста на привържениците не трябваше да се прекъсне, видя се че и публиката не помогна в мача срещу берое. САМО ЛЕВСКИ !!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Наско освободи четирима чужденци от Левски!

Мнениеот futbolqga » 14 авг 2013 21:48

Stanley_79 написа:
futbolqga написа:
Stanley_79 написа:
futbolqga написа:Сираков доказа, че е абсолютен ********, дошъл за да си понапълни джобовете на гърба на Левски. И най-големия глупак ще се сети, че това са играчите с най-големи заплати, а не най-слабите в отбора. Защо не махна Старокин, бе? Защо не махна Везалов? Защото трябва да се махнат играчите с големи заплати, за да има пари за далавера. Тоя скапаняк съсипа отбора, да видим с какъв състав ще излезнем срещу Литекс. Два месеца един защитник не може да намери, а левскар като Кавдански не го устройвал. Майната ти, боклук!

Пич смени си клубната принадлежност, като не ти харесва това. При "червените" все още има свободни места, те и без друго не им останаха фенове.
Стига сте плюли всички. През последните 5 години не се спряхте да сипете помия по ръководството, без значение кой е там.
Хубави, лоши поне не сме като някой други да ни закриват и да ни откриват знайни и не знайни футболни люде.

Кога за последно си ходил на мач, бе, левскарю? Аз ходя на всеки един мач и подкрепям както отбора си, така и футболистите, които са част от него. А ти като харесваш Сираковите намера - ходи при "червените", там Стойчо прави същите изпълнения. Може да си направите дует Сираков - Стойчо. Ще има комисионни на корем... Аз паразити, живеещи на гърба на Левски, няма да търпя!

Ха, ха, пич, ще се въздържа от коментар, понеже рискувам да ме изгонят от форума.
Като поддържаш отбора си спри да се правиш на "псевдо" фен, а застани зад отбора.
Защото няма значение кой е треньор, директор или футболист, важно е отбора да върви напред,
Няма значение дали тези и онези са в отбора.
ЛЕВСКИ е над всичко, ЛЕВСКИ е една идея, един живот.
"ЛевскарЮ"

Как да застана зад една група ... хайде, да не ги определям какви, които се опитват да разрушат всичко, което е градено вече 100 години. Батков, Тонев, Сираков, Донев и всичките успешно докараха отбора до средняшко тимче. Ако ти искаш да виждаш Левски такъв - подкрепяй си ги. Аз подкрепям единствено треньора и играчите (но тези - можещите, а не явно любимците на Сираков - Старокин, Везалов, Димов, Йорданов и другите некадърници).

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 15 авг 2013 00:12

Още веднъж ви моля и умолявам - дайте си мнението за заплатата от 15 000 евро на месец за повлеканата и основен интригант - Гаджев.

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 15 авг 2013 00:17

dimitar59 написа:Още веднъж ви моля и умолявам - дайте си мнението за заплатата от 15 000 евро на месец за повлеканата и основен интригант - Гаджев.

Колкоооо? Ако иска да играе, талант има в излишък, но 15 000 евра ми дойдоха малко в повече.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 авг 2013 00:28

Аз си мисля дали всичките тези приказки че няма пари са пълна измислица, чиято единствена цел е да се оправдае пред феновете продажбата на Гари. :roll: Нищо чудно след като го продадат веднага да бъдат взети няколко следени футболисти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 15 авг 2013 10:06

В ЦСКА са готови да приютат Дъстли Мюлдер, защото спешно издирват десен бек. Условието обаче е ясно - холандецът да се съгласи на заплата от максимум 6-7 хиляди евро. Говори се, че на "Герена" изгоненият вчера защитник прибира двойно. Стойчо Младенов харесва и Дъстли, и Рамос, а Валентин Илиев е казал само хубави думи за бившия си съотборник в Украйна Рамон Лопес. "Червените" обаче са категорични, че могат да вземат само един "син". ЦСКА търси общо две попълнения до края на трансферния прозорец.
В същото време "Стандарт" научи, че служителите на клуба са получили обещания да вземат по някоя заплата до утре.

Върни се в “Архив”