Мнениеот фифи перото » 14 авг 2013 21:18
Болно ми е от това ,което става в Левски последните години.
Днес си мислех, дали да не приключа с "пиленето " на нерви и да не гледам повече наш футбол.
После се сетих, че ще зачеркна близо 50 години от живота си, от дните, в които съм живял с мъките и радостите на синия отбор.
Не ми пука какво ще напишат "разбирачите" ,не ми пука от съскането на змиите в розово, ораДжево, зелено, от аграрните им напъни и избиването на комплекси в "героичният" им порив на дребни души , да ритат падналия .
Сетих се, че е имало и по-тежки години, в които отборът е кретал, падал, но ВИНАГИ се е изправял по-силен.
Сетих се за поредица -по-дълга и от тези години-без титли, без купи и си помислих-
Нали затова сме Левскари.
Ние носим духът на свободата, на гордостта, на честа.Колкото и да се опитват да омаловажават това нашите " доброжелатели" с опитите за подигравки.затова се опитват да "пренапишат " историята ни.Тях затова ги е страх от нас, затова изпълзяват от дупките си, когато сме в криза.Защото знаят , че Левски е идея, която техните отборчета не носят.
Не ме интересува и дали ще отпразнуваме 100 годишнината си с титла или купа.
Интересува ме само МОЯТА ГОЛЯМА футболна любов, с която съм закърмен и израстнал.Която ще предам на поколенията след мен.
САМО ЛЕВСКИ!
Ние носим чистата и свята идея на нашите основатели .
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]