Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Официално: ЦСКА пред фалит!

Мнениеот MCMXIII » 05 сеп 2012 13:57

dodo7271 написа:От една страна е приятно да четеш такива новини "ЦСКА пред фалит", "ЦСКА с 80 милиона лева дългове", няма какво да си кривим душите. Обаче от друга, за българския футбол ще е страшно, ако ЦСКА или Левски бъдат пратени във В група. Това са единствените клубове, които са марки в цяла България. Да ме извиняват феновете на Ботев и Локо Пд, но тези отбори са само от местно значение. А иначе, тези от "Възраждане" нещо послъгват, нещо крият. Дори и дълговете да са толкова, те са въпрос на преговори - може да се разсрочват, може да се отлагат, може да се обезпечат с нешо. Изобщо варианти има страшно много. Друг е въпросът, ако Възраждане са имали съвсем други намерения - например да вземат клуба без пари и да го препродадат после на руснаците. Така е много лесно - няколко човека се събират в едно АД, използват Бойко за гръб, и получават много хубава сума като комисионна.

Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2012 13:58

MCMXIII написа:
dodo7271 написа:От една страна е приятно да четеш такива новини "ЦСКА пред фалит", "ЦСКА с 80 милиона лева дългове", няма какво да си кривим душите. Обаче от друга, за българския футбол ще е страшно, ако ЦСКА или Левски бъдат пратени във В група. Това са единствените клубове, които са марки в цяла България. Да ме извиняват феновете на Ботев и Локо Пд, но тези отбори са само от местно значение. А иначе, тези от "Възраждане" нещо послъгват, нещо крият. Дори и дълговете да са толкова, те са въпрос на преговори - може да се разсрочват, може да се отлагат, може да се обезпечат с нешо. Изобщо варианти има страшно много. Друг е въпросът, ако Възраждане са имали съвсем други намерения - например да вземат клуба без пари и да го препродадат после на руснаците. Така е много лесно - няколко човека се събират в едно АД, използват Бойко за гръб, и получават много хубава сума като комисионна.

Koe е страшното "А" група без ЦСКа или "Левски"? Много глупаво разсъждение. Защо някои да са по- равни? Рейнджърс марка ли са в Шотландия, а Лийдс в Англия? Юве или Ривър Плейт какви са????

Колко фенове има Славия и колко ЦСКА и Левски знаеш ли?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 05 сеп 2012 13:58

ShooterMan написа:Дано се прекрати тази десетилетна комунистическа подигравка с футбола в България наречена ЦСКА!Пишете и-мейли на УЕФА,да им задръстим пощата,от там да пращат проверки и от там да пращат решения....защото тукашните нещастни подлоги начело с Перуката ще им отърват задника за пореден път и за пореден път ще се изгаврят с честните клубове плащащи осигуровки и данъци,заплати,ток,вода и трансферни суми.Мръсниците в БФС 4 години пазят този отбор вместо да го натирят в регионалните лиги където му е мястото и от където е трябвало да почнат през 1948 вместо режима да ги прати директно в А група без никакво основание за това.Крайно време е историческата правда да възтържествува и този клуб да бъде заличен.Нека да помислим обаче,дали е по-добре да се закрие АД-то вместо безболезнено да ги пратят във В група?Ако се закрие АД-то пак ще отидат във В,но ще трябва да вземат нечий лиценз,на някое селско отборче и да го преименуват ЦСКА.Т.е. - край на историята им с титли митли(измислени де),но край,прегръщат селската история и край с недоразумението най-успял,най-голям ала-бала.ВСИЧКИ клубове трябва да пишем по една жалба в УЕФА,директно в УЕФА и в раздела за феърплей и корупция,те и без това търсят жервти и някой на когото да покажат строгост.Това е шанса ни да се отървем от комунизма веднъж и завинаги.Защото без своето братче и другото комунистическо чедо ще бъде сринато - Левски.Те градят цялата си идеология на взаимно противопоставяне и източване на държавни средства.Ако линчуваме единия-другия е обречен.Шанса ни да се отървем от изродите на БГ футбола е налице.Не бива да го пропускаме,не бива да позволяваме на двуглавото чудовище да се прибере в дупката си и да ближе рани продължавайки да трови футбола ни.Нито пък да даваме шанс на Перуките и останалите им подлоги да ги защитят.Директно на УЕФА,директно в раздел корупция и етика,там да ги линчуват.

ЛЕКУВАЙ СЕ!!!!
Няма да свършиш добре с тая ментална болест!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 05 сеп 2012 13:59

Инициативен комитет, Възраждане- дрън-дрън! Направиха си добра реклама! Не знам какъв ще е изходът, но то ако тръгнат да закриват ЦСКА, ще трябва много отбори да го последват, все пак радващото е, че много хора са щастливи днес, това показва в какъв свят действително живеем!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2012 13:59

Ivo-Chernomoretz написа:
RedeviL написа:Ужас!Каква злоба, какво нещо!!И как всички говорят сякаш феновете на ЦСКА са направили тези дългове..

Виж на хората от цяла България им се насъбра много и то наистина много ! Да виждат мафията , да виждат кражбата на играчи от други отбори - да гледат всичко това ? Защо ? Нормално е хората да търсят правдата и когато сега тя се появи всички се радват !

Гадно ми е за феновете на Цска , защото между ЦСКА и Левски съм за ЦСКА - не сте виновни ............ , но беше крайно време !

Добре де съгласен съм с тебе!Ама виж к'ви коментари има в тази тема и ми кажи това нормално ли е?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2012 14:00

RedeviL написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
RedeviL написа:Ужас!Каква злоба, какво нещо!!И как всички говорят сякаш феновете на ЦСКА са направили тези дългове..

Виж на хората от цяла България им се насъбра много и то наистина много ! Да виждат мафията , да виждат кражбата на играчи от други отбори - да гледат всичко това ? Защо ? Нормално е хората да търсят правдата и когато сега тя се появи всички се радват !

Гадно ми е за феновете на Цска , защото между ЦСКА и Левски съм за ЦСКА - не сте виновни ............ , но беше крайно време !

Добре де съгласен съм с тебе!Ама виж к'ви коментари има в тази тема и ми кажи това нормално ли е?

Нали не очакваш да ни се обясняват в любов!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 сеп 2012 14:00

Колко дребни душици плъзнаха из форума не е истина.Колко народ сме комплексирали и сме им трън в гъзовете.Направо цялото животинско царство е тук :)
ЦСКА ще го има на пук на всички ,по един или друг начин.Това е най-успелият и титулуван роден клуб.Без ЦСКА няма футбол в България.
Последна промяна от percival на 05 сеп 2012 14:09, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 сеп 2012 14:01

mormona написа:Да щото секи БГ фен е кретен . Отивате на Армията или на офиса на Титан на България , под Бояна е. И чакате някои от пернишките лекета да го зацелите с нещо. И да не излизат от офиса си.... а не да се плюнчите. Да видим дали па нямогат да го продадат за без пари. Това са Пернишки рендета разберете ! Нагли и прости...

Ще го зацелят те... а после като се яви цимбика с 30 мутри с винкели :lol: кво ще правят :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 05 сеп 2012 14:01

Не са само феновете виновни. Феновете от форумите имат най-малка вина за това. къде беше държавата, когато виждаха как ЦСКА се управлява??? Къде беше Дучето, който се показа едва преди около месец, а трябваше да реагира много по-рано???
ЦСКА може да отиде във "В" група, но аз искам отмъщение за Титан. Не знам какво ще е, но силно се надявам брадвата на Бойко да реже на месо тея пернишки боклуци. Те са си за затвор направо!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 05 сеп 2012 14:01

Доста ми е интересно защо повечето левскари се радват на тази новина.Разбирам феновете на Пирин, Ботев, Сливен, Черноморец или някой от другите измамени от ЦСКА отбори (леле - те станаха доста, но ... това е друга тема) да се радват, но някак си аз лично не изпитвам радост от тази новина.Ако погледнем реално на нещата, можете ли да си представите българското първенство без дербито Левски - ЦСКА?Аз лично не мога.Честно казано за мен няма да има друг дразнител в първенството - макар да има и по-добри отбори от Левски, за мен пак няма да бъдат дразнители от ранга на ЦСКА.Българското първенство и без това става все по-безинтересно със всяка изминала година, поне дербито за сега задържа интереса ми, но без него ... май български футбол ще се гледа все по-рядко (поне от моя страна).

Върни се в “Архив”