Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: мнения и коментари за дениран ортега.

Мнениеот barbi_vip » 30 юли 2009 12:24

За мен не е нищо особено този Ортега , никакво впечатление не можа да ми направи онзи ден на мача , наистина малко беше времето което имаше той за да се сработи с отбора , ще видиме в останалите мачове които ще изиграе дали си струва да носи синята фланелка!
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?

Мнениеот gorg » 30 юли 2009 12:37

Bobby1177 написа:Може ли така да плюете по един истински левскар и футболен талант? На Ювелира всеки път трябва да му постилат червен килим, по който да влиза и излиза от терена... Следил съм му цялата кариера, да, имаше проблеми с дисциплината, с алкохола, затова май го изгониха и от Германия... Но кой от нас е идеален? Ако бяхме иделани, щяхме да сме Швейцария, а Йовов - да играе в Реал Мадрид...
Оставете Ицето намира :!: Хичо не става за нищо, засега, а когато Жо, че и Тасевски, са контузени, кой да играе, ако не Бижутера, кой :?: Да, постепенно ще стане златна резерва, но той е син в кръвта си и един от малкото с нестандартни хрумвания и решения в нашия отбор!
'Айде, САМО ЛЕВСКИ!!!

Ами нали това казваме повечето - да, класен играч, но не е във форма, а като не е, не трябва да е титуляр! Иначе не съм съгласен с теб за Хичо - момчето е добро, просто има нужда от игрови минути, а и на Цачев трябва да се дава шанс!

restless
Контакти:

Re: Гонзо се срещна с тарторите от Сектор Б

Мнениеот restless » 30 юли 2009 12:39

LevskiFeen написа:Това са отбори които са преодолими но ГОСПОДИН МУСТАКАТ ******** не му се дават пари за играчи.Не Гонзо ами Господ да отиде при агитката при провал няма да я спрат докато не го линчуват!!!Г-н Батков елементарна матеметика - даваш 2-3 милиона евро зимаш 8-15 милиона - не ги ли искаш??? Твоя си работа!!! Аз като фен ще го преживея 1-2 години ще ме базикат приятели чорбари ама той ще ми яде кура от тия 8-15 милиона които го чакат!!!
ONE BULGARIAN BAI GANIO BROKE LEVSKI

Абе не разбрахте ли че Батков НЕМА КЕШ.
А банките не дават вече заем срещу "ако победим Баку".
Ако победим Баку - тогава всяка банка би приела обезпечението на бъдещите постъпления от УЕФА, защото се знаят горе-долу колко и кога биха дошли траншовете. Дотогава пари за трансфери няма откъде!
И Жоб и Макриев са искали част от парите веднага, но толкова кеш няма!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Ратко Достанич съсипва отбора!

Мнениеот Martines » 30 юли 2009 12:51

Сръбският треньор на Левски Ратко Достанич почна да съсипва Левски още от първата си седмица на Герена. Като за начало сърбинът обърнал с главата надолу цялата кондиционна подготовка на сините преди мача с Баку. Това е една от причините отборът да издиша след 60-ата минута, когато азерите натиснаха и насмалко не вкараха гол.
"7 дни спорт" научи, че Достанич e въвел две тежки бегови тренировки в навечерието на двубоя, когато Левски се готвеше на закрити врати. Планът за физическа подготовка, изготвен преди идването на сърбина, бил променен от Ратко и заради тежките натоварвания отборът изнемогваше в последния половин час на "Тофик Бахрамов". Това новаторство да си съсипеш кондицията едва не доведе позорна загуба.
Достанич втрещи всички и с решението си да пусне като нападател новобранеца Дениран Ортега вместо Георги Христов. Христов, който имаше един жълт картон, нарочно беше оставен извън титулярния състав за реванша със Санта Хулия от предишния треньор Емил Велев, за да бъде на линия за Баку. Той обаче остана резерва и влезе едва към края. А Ортега е само на три тренировки и дори не знае имената на всичките в Левски. Какво правеше в стартовите 11? С това само Ратко е наясно.
Сърбинът сбърка и с пускането на Николай Димитров като халф, тъй като техничарят се справя много по-сполучливо като крило. Йовов и Зе Суарес, които са офанзивни футболисти, пък имаха за задача да се връщат и да помагат на крайната защита. Това беше и една от причините сините да имат едва две-три голови положения за цял мач. Като си върнеш играчите назад, как ще вкараш гол? Ратко обаче тези неща не ги забелязва.
Не е ясно какъв сюрприз готви Достанич за реванша с Баку в София. Ако я кара както в първия мач, най-много да оплеска и този.

Станил Йотов

съгласен съм с г-н Йотов!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Ратко Достанич съсипва отбора!

Мнениеот jindo » 30 юли 2009 13:02

Егати и жалката/платена статия.

Потребителски аватар
agent_008
Контакти:

Мнениеот agent_008 » 30 юли 2009 13:02

Този Ратко въобще от къде го изкопаха... Люпко и Г. Василев идваха лятото да се услушват, Борат вика аз да не съм луд да сменям треньора, който направи отбора шампион и накрая Ратко... :(
Просто много нелогични ходове... Не мога повече да съм фен на този отбор. В Европа като българин ще викам за наще, но в А група се надявам Черноморец, Черно Море и Литекс, където наистина се опитват да работят, да направят нещо интересно, за да му дойде ъкъла в главата на Бай Ганьо(което не е сигурно, че е възможно)...
Много разочарование има в сърцето ми, просто не мога да го опиша... :(
ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.

ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.

ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Мнениеот 9.Tsarya » 30 юли 2009 13:02

Играчите на Левски са съсипани от некадърността на Кокала. Подготовката, която проведе е направо скандална - 3 дни на Боровец, 2 дни при жените си в София. Беше го страх от контроли, че да не ги загуби и да не го махнат. Без подготовка и без сериозни контроли не става. Това наследство от Кокала ще тежи много и дълго време! Дано Гонзо и Достанич бързо да съумеят да поправят това!
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2009 13:04

ee вие все пък не сте доволни
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: Билети

Мнениеот todordk » 30 юли 2009 13:07

Естествено че имам в предвид И по нета продажба на билети!
Що за предположение! Просто някои от нас не ходят на всички мачове. Иначе картата е добър вариант но мисля че това за продажба по нета в онлайн магазина на клуба е перфектна идея! Естествено че ще платим някои лев отгоре за удоволствието! :)
Само предлагам пък дано някои отговорен фактор се сети!
Само Левски и.....в сряда на стадиона:)
ПС-няма да е лошо преди това да загреем с една купа :)

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 30 юли 2009 13:09

Някой "доброжелател" отново е прекалил. Какви са тези глупостти. Искам само да защитя смяната на Г. Христов с Ортега като титуляр. Нали си спомняте, че цяла седмица Г. Хаджиевски тръбеше, че знае всичко за Левски. Пускането на нов нападател целеше изненада и се получи добре през първото полувреме и началото на второто. Престанете с глупавите и провокативни теми. Всички зад Левски и отбора !!!

Върни се в “Архив”