Въведохме ноу-хау! N-членките на тарторите в отбора, в сектор Б...
Много тартор, малко...
Повтарям се, но мисля, че вместо тартори трябваше да се закупят футболисти, с които Левски да се представи достойно в групите на Шампионската лига. Влизането изобщо не би трябвало да се коментира. Не стана и тази година...
Страхувам се, че срещата с тарторите на сектор Б е организация за скандирания и транспаранти под диктовка. Ще се радвам, ако греша! Все пак нека публиката от сектор Б да изразява СВОБОДНО отношението си към ръководството и футболистите. Дори и когато отборът се представя много слабо. Под свободно изразяване не разбирам псувни, обидни реплики и бомбено-ракетни акции, които могат да доведат до отстраняване на отбора от европейските клубни турнири.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?
МНОГО слаб но за резерва става
Re: Гонзо се срещна с тарторите от Сектор Б
Много срещи, много нещо
Re: мнения и коментари за дениран ортега.
Той Ортега, ако беше толкова добър нямаше да е в Славия......един типичен посредствен футболист,с каквито в България е пълно...
Билети
Здравейте.
Не знам дали някои е писал по тази тема, но аз мисля че трябва да се засегне!
Кога Левски като един нормален Европейски отбор ще пусне билети за мачовете си в интернет. Най-лесния и достъпен начин да се сдобиеш с билет. Дори имат и интернет магазин! Просто и лесно!
Не знам дали някои е писал по тази тема, но аз мисля че трябва да се засегне!
Кога Левски като един нормален Европейски отбор ще пусне билети за мачовете си в интернет. Най-лесния и достъпен начин да се сдобиеш с билет. Дори имат и интернет магазин! Просто и лесно!
Re: Билети
ами да си кажа честно явно ги мързи и не им се занимава
да го по гледнем от таз страна явно не се се остели за таз цака

[img]http://store.picbg.net/pubpic/47/9F/8fb%20...%20aa479f.jpg][/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]
[img]http://store.picbg.net/pubpic/3C/89/642%20...%20033c89.jpg][/img]
А бе ние подкрепата ще си я дадем както трябва.Надявам се и играчите да дават всичко от себе си на терена и да са разбрали колко е важен мача.Този път няма място за оправдания и най-вече притеснения.Домакини сме-стадиона ще е пълен,перфектна атмосфера,по-добър терен,а и Баку не са толкова страшни...Просто играчите трябва да си повярват,да излязат мотивирани и да победят.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Еми за Гонзо и агитката, да така е , това е признак на слабост и оправдание. Много се радвам че истинските левскари вече са разбрали , че ако и тоя път не отсраним глухо отборче, то вече отиваме в глуха линия . Да благодаря на феновете на Левски , които го казаха точно- ще подкрепяме отбора от първата до последната минута , но ако не ги бием тия проходилки, ще бъдем най големите тъпанари, да търпим тоя турчин Батков. Той и затова направи промените , затова се подмазва на тарторите , за да си спаси кожата. Ама в Левски няма тартори , Левски е институция , с която никой не може да се подиграва. Камо ли с името му.
Всички на мача , викаме до последно, и разбира се дано да биеме. Ако не , идва синята лавина, която ще отнесе и подкупните тарторчета и тараторчета, а да не говорим за тоя идиот Батков. Кажи му името и не го обиждай повече.
Всички на мача , викаме до последно, и разбира се дано да биеме. Ако не , идва синята лавина, която ще отнесе и подкупните тарторчета и тараторчета, а да не говорим за тоя идиот Батков. Кажи му името и не го обиждай повече.
Re: Билети
А възрастните хора които нямат възможност да ползват интернет те как да си купуват?Или за тях няма място на стадиона?
Re: Ювелир ли е "Ювелира" ?
Може ли така да плюете по един истински левскар и футболен талант? На Ювелира всеки път трябва да му постилат червен килим, по който да влиза и излиза от терена... Следил съм му цялата кариера, да, имаше проблеми с дисциплината, с алкохола, затова май го изгониха и от Германия... Но кой от нас е идеален? Ако бяхме иделани, щяхме да сме Швейцария, а Йовов - да играе в Реал Мадрид...
Оставете Ицето намира
Хичо не става за нищо, засега, а когато Жо, че и Тасевски, са контузени, кой да играе, ако не Бижутера, кой
Да, постепенно ще стане златна резерва, но той е син в кръвта си и един от малкото с нестандартни хрумвания и решения в нашия отбор!
'Айде, САМО ЛЕВСКИ!!!
Оставете Ицето намира

'Айде, САМО ЛЕВСКИ!!!