ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 18:57

petko.h.markov написа:Когато ПФК не играе в професионалните групи"А" и "Б"то футболистите играещи в тези клубове,с кого подписват договори?С клуба,но като служители в него или
с моята фирма примерно.Въпросът ми е сериозен,а не да чета глупости.

С твоята фирма подписват. Аматьорските отбори нямат право да подписват трудови договори с футболисти, а само с един треньор. Друг е въпросът доколко това се спазва от повечето отбори. По-скоро, като неподписване се спазва, но като заплащане-едва ли.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 фев 2016 19:07

Red joker написа:Да бе,на ръба на преливането ,заради отбор с 2000 фена :lol: :lol: :lol: Верваш ли си :mrgreen:

Ти правиш ли разлика между това, колко фена има един отбор, колко зрители събира дадено събития, какво е генератор на зрителски интерес и т.н.
Искам да сме аут и следващия сезон от "А" група и мога да хвана бас с теб, за каквото решиш, че първенството ни по ТВ няма да се излъчва или ако се прави, то вместо сегашните малко над 5 милиона лева ще са двойно по-малко?
Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 фев 2016 19:10

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
GOLEADOR написа:Кашчей,ти ясно заяви,че мразиш ЦСКА и аз от тогава непрекъснато ти го напомням!Ако се отричаш от думите си това си е твой проблем.Относно заплатите в ЦСКА (не съм чел изказването на Марков),то в много клубове е така и за това предполагам , че не е проблем да се взимат пари ако има кой да ги дава.На прима виста се сещам за бунта в Пирин ГД и Беласица Петрич (там имаше оставки).Защо не скочи на тия тимове е ясно (омразата ти към ЦСКА).Относно изпълнителния директор на ЦСКА - мислех,че е Тодоров(или ти не говориш за ПФК ЦСКА).

Кашчей,какво те питам тук,а?

Кашчей написа:
Ти за кого смяташ че говори Марков? Кой отбор има картотекирани футболисти - ФК или ПФК? Изобщо защо се правиш на ударен и ме питаш за неща, които знаеш как са?!

Къде го чукаш,къде се пука.Пак се направи на не разбрал,взе да ми писва от номерата ти.

Пламен Марков какъв е в ПФК ЦСКА, че и на мен ми писна от твоите номера-все не си разбрал за какво се говори!

Аз директно те попитах дали говориш за ПФК ЦСКА,не се прави на ударен.Относно Марков:
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров даде любопитен коментар за ситуацията в "червения" клуб. На въпрос дали между него и Пламен Марков съществува конфликт, финансистът заяви пред "Тема Спорт" следното: "Какъв конфликт да имам с Марков? Нашата дейност не се припокрива по никакъв начин. Той си работи във ФК ЦСКА, а аз съм в ПФК ЦСКА. По какъв начин по-точно ще влезем в конфликт? Нямаме допирни точки".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 19:19

GOLEADOR написа:Аз директно те попитах дали говориш за ПФК ЦСКА,не се прави на ударен.Относно Марков:
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров даде любопитен коментар за ситуацията в "червения" клуб. На въпрос дали между него и Пламен Марков съществува конфликт, финансистът заяви пред "Тема Спорт" следното: "Какъв конфликт да имам с Марков? Нашата дейност не се припокрива по никакъв начин. Той си работи във ФК ЦСКА, а аз съм в ПФК ЦСКА. По какъв начин по-точно ще влезем в конфликт? Нямаме допирни точки".

След като Марков е никой в ПФК ЦСКА, откъде е толкова запознат с нещата в отбора, та дори интервюта дава за него, защото в предаването не става въпрос за клуб, който съществува само на хартия, нали?!
Между другото, кой уволни Спас Джевизов от ПФК ЦСКА и съкрати школата, след като Пл. Марков няма нищо общо с ПФК-то?! За какви заплати на футболисти ще говори Марков във "ФК ЦСКА", след като този клуб няма футболисти и не играе никъде?!
Ти наистина ли сериозно питаш за кой отбор говори Марков?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 фев 2016 19:27

Мислех да коментираме още някои неща,казани днес от Марков,но се отказах.Той така се оплита между ПФК,ФК,че просто няма смисъл.
Обидно е,че малкото саше е по-точен в изказа си.ПФК ЦСКА е болен,но не мъртъв.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 19:30

Beladona написа:
Red joker написа:
PFC Litex написа:
Teo написа:
boabbb написа:Да видиме ... Моите нерви са си много добре, български мачове гледам само от "В" група и ми е през к*ра за Лески, Киро Гела и т.н. Не същото може да се каже обаче за Нова - хората губят пари в момента, дори, след изваждането на Литекс. Има два варианта - или споменатата Лига - както искате й викайте, ако ще Галактическа, или късане на договора и ще дават "групата на майсторите" по Канал 2001 ;)

Той Наско Бидона за това вчера така говори... зрителския интерес тотално е пропаднал след изхвърлянето на ЦСКА... и сега търсят варианти двигателя на футбола в България да бъде незабавно върнат в елита, иначе това първенство умира доста бързо. И аз искам да се върнем максимално бързо, но да се оправим поне с държавата. Останалите не ми пука за тях общо взето.

Спрете се да пишете тоталните небивалици.
Това, че ЦСКА и Локо бяха извадени поради финансови причини, което ощетява и други страни по веригата зрителския интерес не спадна толкова много, но просто нещата бяха по ръба, като една пълна догоре чаша, крепи се да не прелее на магия и изваждането на Литекс беше капката, която преля чашата.
С оглед, че работя от 20 години в телевизиония бранш зная почти всичко доста подробно и ако през есенния сезон нещата бяха търпими, то сега за пролетта нещата са катастрофални. По тази причина следващия сезон от Нова ще предложат по-ниска цена, която няма да е изгодна фирмата държаща правата и за това се разбучаха в момента за тези циркаджийски истории, които искат да правят.
От Нова нищо не губят, защото нищо няма да дадат, напротив, ДЕ ще си е платена отново, което на тях ще им е чиста печалба.

Да бе,на ръба на преливането ,заради отбор с 2000 фена :lol: :lol: :lol: Верваш ли си :mrgreen:

Помисли малко бе , ТГ !

Беладонке,къде се губиш,оставиме ме сам на бойното поле да браня отбора от добитъка 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 19:31

Beladona написа:
PFC Litex написа:
Teo написа:
boabbb написа:Да видиме ... Моите нерви са си много добре, български мачове гледам само от "В" група и ми е през к*ра за Лески, Киро Гела и т.н. Не същото може да се каже обаче за Нова - хората губят пари в момента, дори, след изваждането на Литекс. Има два варианта - или споменатата Лига - както искате й викайте, ако ще Галактическа, или късане на договора и ще дават "групата на майсторите" по Канал 2001 ;)

Той Наско Бидона за това вчера така говори... зрителския интерес тотално е пропаднал след изхвърлянето на ЦСКА... и сега търсят варианти двигателя на футбола в България да бъде незабавно върнат в елита, иначе това първенство умира доста бързо. И аз искам да се върнем максимално бързо, но да се оправим поне с държавата. Останалите не ми пука за тях общо взето.

Спрете се да пишете тоталните небивалици.
Това, че ЦСКА и Локо бяха извадени поради финансови причини, което ощетява и други страни по веригата зрителския интерес не спадна толкова много, но просто нещата бяха по ръба, като една пълна догоре чаша, крепи се да не прелее на магия и изваждането на Литекс беше капката, която преля чашата.
С оглед, че работя от 20 години в телевизиония бранш зная почти всичко доста подробно и ако през есенния сезон нещата бяха търпими, то сега за пролетта нещата са катастрофални. По тази причина следващия сезон от Нова ще предложат по-ниска цена, която няма да е изгодна фирмата държаща правата и за това се разбучаха в момента за тези циркаджийски истории, които искат да правят.
От Нова нищо не губят, защото нищо няма да дадат, напротив, ДЕ ще си е платена отново, което на тях ще им е чиста печалба.

Литекса ме кефи ! Евала , силен си !

Но не колкото тебе,нали :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 19:33

petko.h.markov написа:Мислех да коментираме още някои неща,казани днес от Марков,но се отказах.Той така се оплита между ПФК,ФК,че просто няма смисъл.

Какво да коментираме ,Петко,питай и ще ти се отговори :!:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 18 фев 2016 19:45

Red joker написа:
petko.h.markov написа:Мислех да коментираме още някои неща,казани днес от Марков,но се отказах.Той така се оплита между ПФК,ФК,че просто няма смисъл.

Какво да коментираме ,Петко,питай и ще ти се отговори :!:

За "най-чистият" вариант пред ЦСКА

„Един от най-добрите и чисти варианти за ФК ЦСКА е клубът да продължи по този начин. Не и без подкрепата на държавата, разбира се. Този клуб няма никакви задължения нито към държавата, нито към частни лица“, сподели изпълнителният директор на ЦСКА. Не се съмнявам, че резултатите ще продължат по този начин и ще се изкачим в по-горна група. Ние ще влезем в следващата група и ще продължим така. Има и вариант, който се коментира в спортната общественост общественост за вземането лиценза на друг клуб.“
Къде се подвизава ФК ЦСКА,че да продължи по този начин?Какви резултати има и в коя по-горна група ще се изкачи?Стига толкова въпроси.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 19:45

petko.h.markov написа:Когато ПФК не играе в професионалните групи"А" и "Б"то футболистите играещи в тези клубове,с кого подписват договори?С клуба,но като служители в него или
с моята фирма примерно.Въпросът ми е сериозен,а не да чета глупости.

Подписват го с някаква фирма,където се водят на работа :idea: .Примерно,стугаро -фрезисти в „Стомана Перник“ :!: Така беше и по времето на соца,ако случайно не си спомняш,с абсолютно всички отбори в България,които се водеха аматьорски,даже знам от някои футболисти играли в отбори от „Б група“ като „Чавдар “ Бяла Слатина, например, за премии от по 400лева и общо на месец над 1000 лева доходи :o :shock: Така че не бери грижа кой от къде взима пари,стига да има кой да ги дава!

Върни се в “Архив”