Teo написа:boabbb написа:Да видиме ... Моите нерви са си много добре, български мачове гледам само от "В" група и ми е през к*ра за Лески, Киро Гела и т.н. Не същото може да се каже обаче за Нова - хората губят пари в момента, дори, след изваждането на Литекс. Има два варианта - или споменатата Лига - както искате й викайте, ако ще Галактическа, или късане на договора и ще дават "групата на майсторите" по Канал 2001
Той Наско Бидона за това вчера така говори... зрителския интерес тотално е пропаднал след изхвърлянето на ЦСКА... и сега търсят варианти двигателя на футбола в България да бъде незабавно върнат в елита, иначе това първенство умира доста бързо. И аз искам да се върнем максимално бързо, но да се оправим поне с държавата. Останалите не ми пука за тях общо взето.
Спрете се да пишете тоталните небивалици.
Това, че ЦСКА и Локо бяха извадени поради финансови причини, което ощетява и други страни по веригата зрителския интерес не спадна толкова много, но просто нещата бяха по ръба, като една пълна догоре чаша, крепи се да не прелее на магия и изваждането на Литекс беше капката, която преля чашата.
С оглед, че работя от 20 години в телевизиония бранш зная почти всичко доста подробно и ако през есенния сезон нещата бяха търпими, то сега за пролетта нещата са катастрофални. По тази причина следващия сезон от Нова ще предложат по-ниска цена, която няма да е изгодна фирмата държаща правата и за това се разбучаха в момента за тези циркаджийски истории, които искат да правят.
От Нова нищо не губят, защото нищо няма да дадат, напротив, ДЕ ще си е платена отново, което на тях ще им е чиста печалба.