Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012
Ебаси и селекцията правим с тия деца от Копа Кабана!!! 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Avanti_Ragazzi написа:Ебаси и селекцията правим с тия деца от Копа Кабана!!!
Не че нещо, ама и Жо беше на 18 като пристигна
Само Левски!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
siniq_fen написа:Avanti_Ragazzi написа:Ебаси и селекцията правим с тия деца от Копа Кабана!!!
ама бяха гледани преди нали?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Ебаси и селекцията правим с тия деца от Копа Кабана!!!
Стига бе човек, нека видим момчетата какво могат тогава да говорим. Какво да вземем някви на по 35години и второто полувреме да не могат да си поемат дъх, нека им дадем шанс.
Съдим за книгата по кориците!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- bojo0o0o94
- Контакти:
siniq_fen написа:Avanti_Ragazzi написа:Ебаси и селекцията правим с тия деца от Копа Кабана!!!
Да ама Жо от начало беше пълна дупка. Доста време му трябваше да влезе в час. Аз съм на мнение, че като ще взимаме такива младоци, по-добре да използваме братята Цоневи и Вутов.
Nuke написа:И какво сега, да не пробват футболисти, защото в един форум има недоволни ли?
Те да пробват и по 50,ако искат.Лично аз съм против да се взимат играчи по записи,ако не си ги видял на живо.Ама ми е много интересно за 2-3 дни какво ще разберат.Дали тия проби не трябваше да започнат в началото на подготовката на отбора,а не при края на трансферния прозорец? Както каза онзи,който си няма отбор - явно това е план Д..или Щ . Все пак дано излезне заек от цилиндъра и някой от тях да се окаже футболист
110 години любов!
Лично аз, пък, искам да мажем наред в първенството и да сме шампиони. Останалото си е работа на щаба.
)
- фифи перото
Е нали ДВАМА ДО НЕДЕЛЯ щяха да подпишат и бяха сигурни?!
Сега се оказа ,че не са компюрти ,а компоти ,а филмът не бил сексуален ,а социален
Тримата "тенори" вече не знаят какво лъжат.
Сега се оказа ,че не са компюрти ,а компоти ,а филмът не бил сексуален ,а социален
Тримата "тенори" вече не знаят какво лъжат.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти: