Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2011 20:27

santiliana написа:
П.П.: И един съвет към играчите и треньорите- Когато се оправдават по толкова елементарен начин:
Ами като сте изморени от това, че бягате всеки ден по час-час и половина (което всъщност ви е ПРОФЕСИЯТА), отидете някъде бачкатори по минимум 8 часа на ден, 5 дни в седмицата. Строителни работници,шлосери,миньори,шофьори, железничари- каквито си изберете. А в края на месеца да получавате ако имате щастие-редовно- работна заплата от 400 лв.
Защото за 5000 лв. на месец лично аз бих си скъсвал задника от бягане и от желание за игра и нямаше нито веднъж да ми мине мисълта да търся причина за некадърността си или липсата на мотивация.

Нито Балтанов,нито Станчев,нито Атанасов,нито Тонев,нито Огнянов ще са титуляри!Така че,общо взето си написал едно няма нищо!
"Нима в Челси,Байерн,Зенит,Порто и пр. оправдават некадърността на играчите си, я с началото на подготовка и умората (!?!)..."
Да!Да не говорим,че за някои купи просто пускат третия състав!Ти искаш ли Гонзо да пусне юношите до 17г. да играят за Купата?
ПП.Един съвет към такива като тебе!Ако смяташ,че футболистите взимат едни големи пари за няма нищо-да беше станал футболист!Знаеш ли колко пари изкара Джокович за няколко часа игра на Уимбълдън?Колкото един шлосер,миньор,шофьор,строител,железничар за цял живот!Е,и?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 юли 2011 21:15

blue avalange аз съм бил футболист.Но не съм имал щастието да е било във време като сегашното- с личния мениджър, с комисионните и т.н.
Ще те попитам простичко,дано вникнеш във въпроса ми:
Ти амбициозен човек ли си? И изобщо така ли ти минава живота без да търсиш всеки ден лично развитие и успех?
Защото аз съм такъв.И затова съм и привърженик до мозъка на костите си на Левски София, защото този клуб,от самото си създаване се е борил за победата и успеха като цяло.Не мога да приема, че фенчета като теб ще тръгнат да ми дават "наклон на фара" като едва ли не да приемам факта, че любимият ни отбор- на мен, на теб, на всички в този форум- не изглежда по начина, по който трябва да е.И по- хубаво да казваме нещата сега, колкото и да са неприятни, отколкото в края на октомври да започнем да "си скубем косите" за невъзвратими неща.Всичко, което го пиша е с най-добри чувства.просто искам, като казват Батков и Гонзо, че сме най-добрите, да го доказват ежедневно.И това да личи във всеки един момент, тренировка, контрола.А не после мустакатия да бръщолеви, че някой урежда титла и т.н.
Ако ние си "оправим къщичката" отвътре няма да има кой да ни спре.
Що се касае до Джокович- не виждам връзката да ми го даваш за пример.Елементарно е, пич.
А и знаеш ли колко ми дреме какви пари е заработил този?! Ама хич.
Важното е Левски и си изказвам мнението, че има играчи, които не са за този велик клуб.Това е.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юли 2011 21:56

От една страна разбирам негодованието ти, но от друга влизаш в крайности... Къде си бил футболист? Защото има голямо значение и голяма разлика от към тренировки. Не си мислете, че е толкова елементарно, просто и лесно...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2011 21:57

santiliana написа:Що се касае до Джокович- не виждам връзката да ми го даваш за пример.Елементарно е, пич.
А и знаеш ли колко ми дреме какви пари е заработил този?! Ама хич.
Важното е Левски и си изказвам мнението, че има играчи, които не са за този велик клуб.Това е.

Връзката е следната:който смята,че еди кой си изкарва много "лесни" пари,без да ги е заслужил,отива и става такъв и почва да ги изкарва!След като не може-си седи на задника и не дава акъл!Не напразно поговорката гласи:
"Който може-го прави!Който не може-учи другите!"
Не е измислена от "фенчета" като мен!
"И затова съм и привърженик до мозъка на костите си на Левски София, защото този клуб,от самото си създаване се е борил за победата и успеха като цяло.Не мога да приема, че фенчета като теб ще тръгнат да ми дават "наклон на фара" като едва ли не да приемам факта, че любимият ни отбор- на мен, на теб, на всички в този форум- не изглежда по начина, по който трябва да е."
И,според теб,трябваше да спукаме Локо Сф от бой с 6-0 с игра а ла "селесао"...Правилно ли съм разбрал? :o

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юли 2011 10:21

Португалското крило Себастиао Ногейра започна тренировки с Левски, научи Гонг. За последно юношата на Спортинг Лисабон е носил екипа на кипърския Ермис, в който играе българинът Йордан Петков. Ногейра ще се опита да впечатли треньорското ръководство на Левски с изявите си в следващите дни, и евентуално да остане при „сините”.

Левски търси от известно време десен външен халф, който да подсили отбора. Ногейра дойде на „Герена” с брат си, който явно ще защитава неговите интереси. По евентуалното привличане на футболиста работи мениджърът Петър Заберски.

Цялото име на нисичкия 22-годишен полузащитник, който може да играе както отдясно, така и отляво, е Себастиао Жозе Лопеш де Мело е Ногейра. Той е играл още за Онисиос и Неа Саламина, а в школата на Спортинг е изкарал осем години.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 юли 2011 10:39

правите същите грешки, които допуснахме миналото лято, чакахме знайни и незнайни през цялата подготовка и най-накрая дойдоха от кол и въже и пропуснаха и подготовката ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
TheKing
Контакти:

Мнениеот TheKing » 04 юли 2011 11:00

milen.hristov написа:Португалското крило Себастиао Ногейра започна тренировки с Левски, научи Гонг. За последно юношата на Спортинг Лисабон е носил екипа на кипърския Ермис, в който играе българинът Йордан Петков. Ногейра ще се опита да впечатли треньорското ръководство на Левски с изявите си в следващите дни, и евентуално да остане при „сините”.

Левски търси от известно време десен външен халф, който да подсили отбора. Ногейра дойде на „Герена” с брат си, който явно ще защитава неговите интереси. По евентуалното привличане на футболиста работи мениджърът Петър Заберски.

Цялото име на нисичкия 22-годишен полузащитник, който може да играе както отдясно, така и отляво, е Себастиао Жозе Лопеш де Мело е Ногейра. Той е играл още за Онисиос и Неа Саламина, а в школата на Спортинг е изкарал осем години.

Съдейки по видеото, това португалче е Дани Младенов №2. Отнема топката и е бърз и до тук. За осем минути клип едно центриране, нито един пробив през крилото, нито едно надиграване един на един, какво крило е тоя и какво ще прави при нас незнам :(

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 юли 2011 11:41

правете си сметка щом на видео не могат да му направят играта,какво представлява в действителност това момченце.
Според мен този ще изкара два дни само защото си има
футболни обувки.
А и щом му го водят на Гонзо значи той не го е искал.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юли 2011 12:51

zlatan написа:правете си сметка щом на видео не могат да му направят играта,какво представлява в действителност това момченце.
Според мен този ще изкара два дни само защото си има
футболни обувки.
А и щом му го водят на Гонзо значи той не го е искал.

Хубавото на Гонзо е,че,поне,бързо ги "разкрива".

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 юли 2011 12:53

Лошо впечатление прави непретенциозните отбори където е играл,пък и наистина не впечатлява особено.Все пак е по-добре от онзи от 4 италианска

Върни се в “Архив”