MuFc1878 написа:Има и друг вариант с яко рязане на Сити, след като ръководството и феновете на Арсенал вдигнаха във въздуха БФС заради съдиите :D
И това е възможно. Май Антъни Тейлър ще е съдия, а наскоро четох някъде, че имало случаи, в които ни е подпирал. Той ни свири и срещу вас, а аз и до момента не съм убеден, че при победния гол на Нкетия нямаше засада. Иначе за ситуацията от първия мач (за 0-1 щеше да е голът даже - не за 1-1), дето вика boabbb, аз принципно си мисля, че имаше нарушение - даже съм изпуснал, че после били казали, че е грешка. Онова срещу Нюкасъл според мен не беше дузпа - по-скоро ако са давали подобни дузпи в други срещи, там са сбъркали за мен. И, макар че точно аз пръв се разфучах из форума за гола на Брентфорд, то пак подчертавам, че при 0-0 на тях им спряха чисто положение с някакъв горе-долу несъществуващ фаул. Да ни бяха повели там, в най-добрия случай щяхме да добутаме до Х.
kingofpop написа:Сити са далеч от машина в момента, доста по-слаби са от предните сезони. Да не говорим, че те дори нямат точка във визитите им тоя сезон на силните отбори
Тотнъм Сити 1-0
Пул Сити 1-0
Юнайтед Сити 2-1
би трябвало да продължите серията им довечера
Че са по-слаби, по-слаби са от минали сезони. Идеята ми е, че пак повече се доближават до образа на машина, отколкото Арсенал. Пропуснал си все пак, че биха Челси на Моста - "сините" не правят добър сезон, но са около Ливърпул в класирането все пак, а техния резултат си го дал. :D Да не отварям дума за скандалния изравнителен гол на Юнайтед - без него Сити според мен взимаха въпросния мач. ;) Неслучайно казах, че очаквам нашият мач да прилича на техните. А и дори да отчетем факта, че само срещу Челси от сегашния топ 10 са били навън, то все някъде лошата им статистика следва да започне да се подобрява. Ние сме им удобен съперник и е логично да се случи днес.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...