Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Capitano_Puyol

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот Capitano_Puyol » 14 фев 2023 11:24

kingofpop написа:
slash1912 написа:Чудно ми е как Арсенал са успели да загубят от тези??

е айде....всеки може да бие всеки във ВЛ. Вие как паднахте от Форест :D а и на Гудисън не се играе лесно

За Ливърпул гостуване в Нотингам е едно от най-трудните изобщо, може да се сравни с такова срещу топ отборите. Балансът за първенство на Сити граунд е: 15-15-12 в полза на Форест, като последната победа на Ливърпул (за първенство) там е от 1984г. Затова и не бях толкова учуден като загубиха, макар по това време през октомври Нотингам Форест да бяха на последно място във ВЛ.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 14 фев 2023 23:28

Гуардиола се извини за свой коментар относно тази случка: Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 фев 2023 12:58

Днешният мач ще даде много отговори какво всъщност се случва в борбата за титлата между Арсенал и Сити ( тука гледах, че и Юнайтед ги намесват :D, но както и да е) ... Паднем ли днеска, на 90% сме се усрали и в събота, и направо може да се смята, че сме се пуснали от хорото (естествено в случай, че на Сити не им вземат 20-тина точки или не ги изхвърлят). Аз лично имам лошо предчувствие за тоя мач - напоследък берем ядове срещу тях като домакин, но в крайна сметка ако искаме да ставаме щампиони, трябва да бием наред ... Един стратегически Х е ОК и ни оставя засега в борбата.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 фев 2023 13:05

Днес очаквам по-добра игра от последните 2 срещи, но не и по-добър резултат. Първите 60 минути очаквам да са като в срещите Челси - Сити и Юнайтед - Сити. Т.е. първото полувреме играем добре, създаваме и изпускаме някои добри положения, след почивката гостите вдигат оборотите, натискат и някъде около 60-тата минута повеждат. После малко се прибират, ние се опитваме да натиснем, изпускаме някакви половиначати ситуации и в края на мача на контра ни удрят втори път. И така 0-2 краен от мен, а за титла аз тъй или иначе не съм се надявал дори при 8 точки аванс. Ако вземем нещо днес, ще е бонус. Ако ли не, сдаваме първото място, напрежението от прибързаните високи очаквания поне малко спада и до края на сезона гледаме да поддържаме дистанцията пред претендентите за зона ШЛ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 фев 2023 13:43

Има и друг вариант с яко рязане на Сити, след като ръководството и феновете на Арсенал вдигнаха във въздуха БФС заради съдиите :D

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 15 фев 2023 14:22

Този мач предизвикава повече интерес спрямо тези от ШЛ!
За мен ще е голово реми.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 фев 2023 14:36

Udoji90 написа:То и Сити са машина (даже единствената, бих казал), ама хиксираха с Евертън у дома, и то още с Лампард. Мач с мач не си прилича. ;)

Сити са далеч от машина в момента, доста по-слаби са от предните сезони. Да не говорим, че те дори нямат точка във визитите им тоя сезон на силните отбори

Тотнъм Сити 1-0
Пул Сити 1-0
Юнайтед Сити 2-1

би трябвало да продължите серията им довечера
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 фев 2023 14:53

MuFc1878 написа:Има и друг вариант с яко рязане на Сити, след като ръководството и феновете на Арсенал вдигнаха във въздуха БФС заради съдиите :D

На мача с вас първия полусезон отменят гол за 1:1 заради нарушение и после си признаха, че ВАР е сбъркал - ето ти -1 точка поне
На мача с Нюкасъл в 91-вата минута игра с ръка в тяхното поле, където мога да ти покажа поне 5 такива дузпи тоя сезон, включително ваша от преди 1-2 кръга - и там -2 точки
На последния мач очевидна засада, отделно и при центрирането единия нападател прегръща здраво с двете ръце Зинченко, за да може Тони да играе с крак и да върне топката на близка греда - ето ти -2 точки ...

С 5 точки доста пъти се става шампион ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 фев 2023 15:08

MuFc1878 написа:Има и друг вариант с яко рязане на Сити, след като ръководството и феновете на Арсенал вдигнаха във въздуха БФС заради съдиите :D

И това е възможно. Май Антъни Тейлър ще е съдия, а наскоро четох някъде, че имало случаи, в които ни е подпирал. Той ни свири и срещу вас, а аз и до момента не съм убеден, че при победния гол на Нкетия нямаше засада. Иначе за ситуацията от първия мач (за 0-1 щеше да е голът даже - не за 1-1), дето вика boabbb, аз принципно си мисля, че имаше нарушение - даже съм изпуснал, че после били казали, че е грешка. Онова срещу Нюкасъл според мен не беше дузпа - по-скоро ако са давали подобни дузпи в други срещи, там са сбъркали за мен. И, макар че точно аз пръв се разфучах из форума за гола на Брентфорд, то пак подчертавам, че при 0-0 на тях им спряха чисто положение с някакъв горе-долу несъществуващ фаул. Да ни бяха повели там, в най-добрия случай щяхме да добутаме до Х.
kingofpop написа:Сити са далеч от машина в момента, доста по-слаби са от предните сезони. Да не говорим, че те дори нямат точка във визитите им тоя сезон на силните отбори

Тотнъм Сити 1-0
Пул Сити 1-0
Юнайтед Сити 2-1

би трябвало да продължите серията им довечера

Че са по-слаби, по-слаби са от минали сезони. Идеята ми е, че пак повече се доближават до образа на машина, отколкото Арсенал. Пропуснал си все пак, че биха Челси на Моста - "сините" не правят добър сезон, но са около Ливърпул в класирането все пак, а техния резултат си го дал. :D Да не отварям дума за скандалния изравнителен гол на Юнайтед - без него Сити според мен взимаха въпросния мач. ;) Неслучайно казах, че очаквам нашият мач да прилича на техните. А и дори да отчетем факта, че само срещу Челси от сегашния топ 10 са били навън, то все някъде лошата им статистика следва да започне да се подобрява. Ние сме им удобен съперник и е логично да се случи днес.
Последна промяна от Udoji90 на 15 фев 2023 15:17, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 15 фев 2023 15:15

На всички мачове стават педерастии. След големият шум около гола ни срещу Сити, ни изнасилват много брутално. В мелето с Палас имаше червен картон и за техен играч, вторият гол на Лийдс миналата седмица дойде след повеждане с ръка. Нищо от това не се разглежда. Мога и още да изброявам. Даже сега е още по-зле с ВАР, защото се очаква да е обективно и точно, а то се получи още по-субективен фактор. Да пускат микрофони на съдиите и да се обясняват на публиката като в Щатите.

Върни се в “Архив”