Тотален провал в първенството - 3 ГОДИНИ подред (и то с шампионски отбор от миналата година,лично мнение),сравнително добро представяне в ЕКТ със значими победи над Лацио,Спортинг,Гент,Спартак Търнава,АИК,Калмар и превърна Герена в непревземаема крепост от близо 2 години

Винаги съм го повтарял,че беше страхотен футболист като треньор и винаги съм го критикувал,където съм имал трибуна дали във форумите или пред приятели,че не беше готов за управленски пост в ЛЕВСКИ.Но е факт,че не съм изрекъл нито 1 лоша дума по негов адрес,за разлика от някои колеги тук във форума.
Бих искал също да кажа,че една от основните причини поради които се задържа толкова време в Левски беше може би,че е давал пари за издръжката на отбора и затова е бил недосегаем в очите на Батков.Не мога да кажа,дали това е истина или не,но никога няма да му простя,че чорбата ни смачка на Герена с 1-3 преди година и фактически изтървахме спечелена титла.Сега му е време да се отегли и да почне да учи,да пообиколи малко треньорски школи из западна и източна Европа,за да може 1 ден ако пак реши да се върне,да може да взема доста по - адекватни решения.Едно му прави чест,не се впусна в някакви безсмислени спорове като Борето,Наско и Кокала.
В момента Левски се нуждае от нов треньор и нови футболисти,които ако има някакво развитие днес,бих коментирал в последствие.