Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: 06.04, 16:00 Koй ще е треньора? Кой ще наследи Гонзо?

Мнениеот eelche » 06 апр 2012 11:17

Още след последния ни шампионски сезон 2008/09,когато за последно станахме шампиони при Емил Велев бяха допуснати ОСНОВНИ грешки,една от които беше да назначат Георги Иванов като спортен директор,фактически с неограничена власт.От позицията на времето това беше стратегическа грешка,защото Гонзо се включи в голямата игра без капка опит където и да било.Още от първия му ден като ръководител,бях много резервиран към управленския му капацитет и имах много опасения,много от които се оказаха верни.

Тотален провал в първенството - 3 ГОДИНИ подред (и то с шампионски отбор от миналата година,лично мнение),сравнително добро представяне в ЕКТ със значими победи над Лацио,Спортинг,Гент,Спартак Търнава,АИК,Калмар и превърна Герена в непревземаема крепост от близо 2 години :twisted: Провалите на Георги Иванов са главно във подчинените му треньори:Ратко Достанич,Ясен Петров,Тони Здравков - все безхарактерни треньори,които не са авторитет в съблекалнята.Също критика и за политиката по отношение спрямо юношите - за 3 години нито 1 адаптиран спрямо стила ни кадър от прословутата синя школа.

Винаги съм го повтарял,че беше страхотен футболист като треньор и винаги съм го критикувал,където съм имал трибуна дали във форумите или пред приятели,че не беше готов за управленски пост в ЛЕВСКИ.Но е факт,че не съм изрекъл нито 1 лоша дума по негов адрес,за разлика от някои колеги тук във форума.

Бих искал също да кажа,че една от основните причини поради които се задържа толкова време в Левски беше може би,че е давал пари за издръжката на отбора и затова е бил недосегаем в очите на Батков.Не мога да кажа,дали това е истина или не,но никога няма да му простя,че чорбата ни смачка на Герена с 1-3 преди година и фактически изтървахме спечелена титла.Сега му е време да се отегли и да почне да учи,да пообиколи малко треньорски школи из западна и източна Европа,за да може 1 ден ако пак реши да се върне,да може да взема доста по - адекватни решения.Едно му прави чест,не се впусна в някакви безсмислени спорове като Борето,Наско и Кокала.

В момента Левски се нуждае от нов треньор и нови футболисти,които ако има някакво развитие днес,бих коментирал в последствие.
Последна промяна от eelche на 06 апр 2012 11:20, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 06 апр 2012 11:17

blue avalanche написа:Нещо не чета в Гонг "Този влязъл,онзи излязъл...".Никакво движение!А 16.00 "чука на вратата"!

Няма и да прочетем,защото треньора е Мъри.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 апр 2012 11:18

Aко примерно днес назначат Мъри Стоилов ми се иска Тонев да каже за кой треньор е ставало въпрос,че ще се обяви на 24 април и защо точно на тази дата!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 06 апр 2012 11:21

bilyaletdinov написа:
blue avalanche написа:
А атаките му срещу Костов?Какъв треньор е Сираков,за да коментира майсторите в професията?От позицията на какъв се изказва?
А,сетих се!Беше "треньор за един ден" в Славия...
Що се отнася до "празните приказки"-ние помним "План 2007"!

Какви успехи има Николай Костов , че да го наречеш "майстор в професията" ? Левски направи ли един стойностен мач по негова време ? Справи ли се с проблемите в защита или те станаха още по сериозни ? Наско Сираков не е никакъв треньор това го видяхме , само че той разбра че не става за тая работа и се хвана директор .
Гонзо имаше 3 години да се доказва в Левски , той обра абсолютно всякакви калъфки , успя да отпадне и от- Търнава даже , така че да говори , че някой му пречил тия години , айде няма нужда...Лично аз не искам Сираков да се връща , Мъри ми стига ;)

ПП:Кога пак Левски ще бие един ос основните си конкуренти с 6-2 , ще има поне 5 юноши интегрирани в първия отбор ?

остави го, той не приема критики на неговите мнения.
Но съм съгласен с теб за почти всичко, което си казал.
По времето на Мъри, Левски вкара 96 гола за 30 мача, това ако не е показателно, не знам кое е.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 апр 2012 11:22

eelche написа:Провалите на Георги Иванов са главно във подчинените му треньори:Ратко Достанич,Ясен Петров,Тони Здравков - все безхарактерни треньори,които не са авторитет в съблекалнята.

То понеже Мъри е толкова силен характер и има авторитет в съблекалнята :lol:
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 апр 2012 11:23

blue avalanche написа:"Интеграцията" на Балтанов,Огнянов и Коприваров ми се иска по-бързо да я забравя.Иска ми се да е била някакъв лош сън.

Да ти припомня ли с гол на кой футболист влязохме в групите na УЕФА през 2005г. ? При Мъри , Балтанов и Огнянов бяха едни от най-перспективните юноши , за да се превърнат след време в ...пияници . Зизов беше доведен в Левски от Стоилов и Сираков , но когато дойде време да подписва професионален договор си отиде . Забравих да добавя , че сегашният вратар на националния отбор също беше "интегриран" в първия отбор по това време...Можеш ли да се сетиш за последните 4г. един наш юноша , който има поне 10 мача за Левски ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 06 апр 2012 11:40

ИзображениеНападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов не остана безразличен към ситуацията в Левски. Въпреки че тръгна за големия футбол от вечния съперник на "сините" ЦСКА, Бербо следи ситуацията и на "Герена" и сподели, че се надява бързо да се намери разрешение на създалото се положение. "Тъжно е, когато човек вижда как едни от най-добрите и заслужили играчи на Левски се нападат и обиждат по този начин. Би трябвало да работят заедно за доброто на отбора… надявам се да се разберат…", написа Бербатов в официалната си страница във "Фейсбук".
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 11:48

bilyaletdinov написа:
blue avalanche написа:"Интеграцията" на Балтанов,Огнянов и Коприваров ми се иска по-бързо да я забравя.Иска ми се да е била някакъв лош сън.

Да ти припомня ли с гол на кой футболист влязохме в групите na УЕФА през 2005г. ? При Мъри , Балтанов и Огнянов бяха едни от най-перспективните юноши , за да се превърнат след време в ...пияници . Зизов беше доведен в Левски от Стоилов и Сираков , но когато дойде време да подписва професионален договор си отиде . Забравих да добавя , че сегашният вратар на националния отбор също беше "интегриран" в първия отбор по това време...Можеш ли да се сетиш за последните 4г. един наш юноша , който има поне 10 мача за Левски ?

"Да ти припомня ли с гол на кой футболист влязохме в групите na УЕФА през 2005г. ?"
Не!Не ми припомняй!Това не прави Корпиваров "голямата работа" и не е билет за вечно пребиваване на Герена!
"Можеш ли да се сетиш за последните 4г. един наш юноша , който има поне 10 мача за Левски ?"
Вл.Гаджев,Ст.Станчев,Ал.Киров,дори бездарния Ив.Цачев...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 11:49

levskar forever написа:
blue avalanche написа:Нещо не чета в Гонг "Този влязъл,онзи излязъл...".Никакво движение!А 16.00 "чука на вратата"!

Няма и да прочетем,защото треньора е Мъри.

Е,Стоилов няма ли пак да влиза,да излиза,да влиза,да излиза...

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 апр 2012 11:54

bilyaletdinov написа:

Омотаваме се като пиле в кълчища от безразборни спорове кой бил по- добър, кой е юноша на отбора и кой трябва да напуска. А през това време ония горе си делят паричките и се чудят как да лапнат повече и кого да наместят на по- удобна позиция. И никой, ама никой не мисли за футболистите, отбора, играта, въобще за Левски и за това, че това е ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ, а не някоя фирмичка за пране на пари! Жалко за нас феновете!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Архив”