Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: ЦСКА пред фалит!
Ужас!Каква злоба, какво нещо!!И как всички говорят сякаш феновете на ЦСКА са направили тези дългове..Щели били да ни вземат играчите..Ах-ха-ха!!!Ми взимайте тези куци коне, умрели сме за тях!Егати пародията!!Понеже феновете на другите отбори нямат поводи за радост, 'щото разбираш ли и те са втасали здраво, затова злобеят на чуждото нещастие!!
Последна промяна от RedeviL на 05 сеп 2012 13:54, променено общо 2 пъти.
delqnski47 написа:Ооо,не нищо против нямам,даже ви оставям да се радвате!Не случайно избрах това заглавие от блиц!Исках отново да се наситя на злобата ви както когато ни отнеха лиценза и след това на вас тъпкано ви се върна с годишни отпадания от анонимци!
Затова радвайте се,злобейте,но да знаете,че баланс винаги трябва да има!И всичко се връща накрая!Чакам с нетърпение
След кат нямаш нищо против, какви са тези изрази "бръкнали в чревцата" ? Нещо червената ти глава се обърка.
[offtopic]Дай си адреса да ти пратя вафла по пощата. Не знам дали я знаеш, не е особено известна.

[center]1914[/center]
От една страна е приятно да четеш такива новини "ЦСКА пред фалит", "ЦСКА с 80 милиона лева дългове", няма какво да си кривим душите. Обаче от друга, за българския футбол ще е страшно, ако ЦСКА или Левски бъдат пратени във В група. Това са единствените клубове, които са марки в цяла България. Да ме извиняват феновете на Ботев и Локо Пд, но тези отбори са само от местно значение. А иначе, тези от "Възраждане" нещо послъгват, нещо крият. Дори и дълговете да са толкова, те са въпрос на преговори - може да се разсрочват, може да се отлагат, може да се обезпечат с нешо. Изобщо варианти има страшно много. Друг е въпросът, ако Възраждане са имали съвсем други намерения - например да вземат клуба без пари и да го препродадат после на руснаците. Така е много лесно - няколко човека се събират в едно АД, използват Бойко за гръб, и получават много хубава сума като комисионна.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Значи в Италия може преди години рекордьорът им по титли да бъде изхвърлен в Серия Б с минус точки, в Шотландия - също, а тука какво някакви богопомазани ли са нашите евроидиоти (и сини и червени имам предвид), тъй като ЦСКА досега минаваше между капките за разлика от Левски. Един отбор с име на ФаФли обаче показа, че няма да е така вечно. И Левски не е по-читав, след като преди дни ВВС гръмна с доста интересна информацийка - така че и на Герена нещата не са цветущи. Лично аз предпочитам 2-3 годинки А група без Левски и ЦСКА, че малко почва да писва - все те, другите отбори да не са някакви мижитурки или какво там 

що да мълча ве ? живеем в РЕПУБЛИКА България, ще си говоря каквото искам ! плюс това сега всичките тука се пените все едно ще се случи чудо на чудесата ! каквото и да стане сега с ЦСКА това няма да реши проблемите на България ! кирливата ни държава ще си остане пълна с боклуци и мутри като титан, баткоф и прочие !
аз не съм каза; че ще реши проблемите на България просто казвам че ние нямаме никаква вина

Левски до гроб!!!

-
- Контакти:
RedeviL написа:Ужас!Каква злоба, какво нещо!!И как всички говорят сякаш феновете на ЦСКА са направили тези дългове..
Виж на хората от цяла България им се насъбра много и то наистина много ! Да виждат мафията , да виждат кражбата на играчи от други отбори - да гледат всичко това ? Защо ? Нормално е хората да търсят правдата и когато сега тя се появи всички се радват !
Гадно ми е за феновете на Цска , защото между ЦСКА и Левски съм за ЦСКА - не сте виновни ............ , но беше крайно време !
Тези дългове от 80 мил. от управлението само на Титан ли са, или са се натрупали още от Лупи, та чак до сега??? Ако е истина всичко това, най-нормалното нещо е да ви изкарат от професионалния футбол и да почнете от "В" група! Но нещата не са винаги това, което се показва. Сигурен съм, че никой в момента няма интерес от страна на БФС, ЦСКА като клуб и "ЦСКА Възраждане" да ви пратят при аматьорите. Примерът с Ботев, обаче е нещо хубаво. Ако наистина ЦСКА мине през "В" група ще стане доста по-симпатичен на хората, които се интересуват от футбол в България. Освен това ще си спечелите уважението на хората, които сега вярват че всичко е безнаказано в България, дори когато има явно престъпление.
-
- Контакти:
Дано се прекрати тази десетилетна комунистическа подигравка с футбола в България наречена ЦСКА!Пишете и-мейли на УЕФА,да им задръстим пощата,от там да пращат проверки и от там да пращат решения....защото тукашните нещастни подлоги начело с Перуката ще им отърват задника за пореден път и за пореден път ще се изгаврят с честните клубове плащащи осигуровки и данъци,заплати,ток,вода и трансферни суми.Мръсниците в БФС 4 години пазят този отбор вместо да го натирят в регионалните лиги където му е мястото и от където е трябвало да почнат през 1948 вместо режима да ги прати директно в А група без никакво основание за това.Крайно време е историческата правда да възтържествува и този клуб да бъде заличен.Нека да помислим обаче,дали е по-добре да се закрие АД-то вместо безболезнено да ги пратят във В група?Ако се закрие АД-то пак ще отидат във В,но ще трябва да вземат нечий лиценз,на някое селско отборче и да го преименуват ЦСКА.Т.е. - край на историята им с титли митли(измислени де),но край,прегръщат селската история и край с недоразумението най-успял,най-голям ала-бала.ВСИЧКИ клубове трябва да пишем по една жалба в УЕФА,директно в УЕФА и в раздела за феърплей и корупция,те и без това търсят жервти и някой на когото да покажат строгост.Това е шанса ни да се отървем от комунизма веднъж и завинаги.Защото без своето братче и другото комунистическо чедо ще бъде сринато - Левски.Те градят цялата си идеология на взаимно противопоставяне и източване на държавни средства.Ако линчуваме единия-другия е обречен.Шанса ни да се отървем от изродите на БГ футбола е налице.Не бива да го пропускаме,не бива да позволяваме на двуглавото чудовище да се прибере в дупката си и да ближе рани продължавайки да трови футбола ни.Нито пък да даваме шанс на Перуките и останалите им подлоги да ги защитят.Директно на УЕФА,директно в раздел корупция и етика,там да ги линчуват.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Както казват японците:
"Сговорна дружина,слепи ги ражда!"
А къде е ОФИЦИАЛНО?!
"Сговорна дружина,слепи ги ражда!"

А къде е ОФИЦИАЛНО?!

dodo7271 написа:Добре де, ако дълговете наистина са 80 милиона, Титан на какво разчитат? БФС да ги пази, колко да ги пази, в един момент всичко ще рухне.
Принципно задълженията сами по себе си не са проблем. Ако се изплащат и са заложени като кредити и млрд може да имате... както примерно Ютд. Проблема е ако имаш да даваш на някой и просто се криеш и не му плащаш, а не ако имаш кредит за примерно 20 години и си му изплащаш вноските...
Другия трик с който се спасяват титан е постоянно обжалване в съда... само трупат лихви, но плащането им се отлага във времето поради обжалване...
В един момент обаче няма да има къде повече да обжалват и ще трябва някой да плаща и лихвите... там е проблема.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]