ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ЦСКА в А група?

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 15:46

td4 написа:Реално ЦСКА и Левски трябва да играят в А окръжна група.Премиерът спаси "сините" чрез обръч от фирми.Така че нека не злорадстват толкова.

...А заповяда на пернишките боклуци да ни съсипят-разликата е огромна,така че ако обичаш ,не ни сравнявай с тия :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 15:52

Teo написа:
boabbb написа:Да видиме ... Моите нерви са си много добре, български мачове гледам само от "В" група и ми е през к*ра за Лески, Киро Гела и т.н. Не същото може да се каже обаче за Нова - хората губят пари в момента, дори, след изваждането на Литекс. Има два варианта - или споменатата Лига - както искате й викайте, ако ще Галактическа, или късане на договора и ще дават "групата на майсторите" по Канал 2001 ;)

Той Наско Бидона за това вчера така говори... зрителския интерес тотално е пропаднал след изхвърлянето на ЦСКА... и сега търсят варианти двигателя на футбола в България да бъде незабавно върнат в елита, иначе това първенство умира доста бързо. И аз искам да се върнем максимално бързо, но да се оправим поне с държавата. Останалите не ми пука за тях общо взето.

Държавата да си ги търси от боклуците и да ги дава на съд за умишлено източване и водене към предумишлен фалит :!: Нали видя от Сашо Тодоров кой е натрупал дълговете,документално :idea: Но... всичко ще е така ,докато този ,който е разпоредил тази схема е на върха на държавата :x

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 фев 2016 15:54

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.

Ти къде видя новина, в поредното бълнуване на засегнат от липсата на ЦСКА в А група ли? В тази т.н. "Висша лига" отборите без лиценз ли ще участват и на какво основание ще получите такъв? Още не се знае дали клубът ще го има до 3-4 месеца, а някои започнаха да мечтаят отново за титли и ЕКТ!

Абе ти от омраза към ЦСКА не виждаш какво съм написал.Ще ти се пукне жлъчката от тези напъни в нашия форум.Както казах (повтарям го само и единствено заради теб),дано кредиторите бъдат разумни и да се съгласят на възможни за клуба срокове и плащания.А напъните да ни върнат заради провала на А група може само да ни навреди.На мен не ми пука за разни калтаци които губят пари от липсата на ЦСКА в елита,аз искам да си оздравим клуба,развием школата и оправим стадиона.Ако още не си разбрал това надявам се вече да ти се е изяснило!!!
Последна промяна от GOLEADOR на 18 фев 2016 15:56, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 15:55

sin4ec написа:
Megatron_69 написа:
sin4ec написа:Аз нямам нищо против. Само че всичко да е еднакво за всички-ако дойдат в А група, значи са им опростени дълговете. Така да бъде, и за останалите отбори в групата, и за Локо Сф, и за Миньор Пк. Сиреч, отпадат задълженията на Левски към НАП и ГБС.
При тези условия-добре дошли! Инак-без лиценз и В група again.

Или както на вас,идва КОЙ?/ и ни плаща всичко,цицаики държавата? Гот е нали?

Евтини легенди за панчеревска консумация. Фактите са, че човек на ДПС е акционер в ЦСКА. Фактите са, че Титан цицаше държавата и издържаше ЦСКА. Пеевски в Левски? Може, някога в бъдеще време, но едва ли...

Оди се гръмни като изтрезнееш... 8-)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 16:01

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.

Ти къде видя новина, в поредното бълнуване на засегнат от липсата на ЦСКА в А група ли? В тази т.н. "Висша лига" отборите без лиценз ли ще участват и на какво основание ще получите такъв? Още не се знае дали клубът ще го има до 3-4 месеца, а някои започнаха да мечтаят отново за титли и ЕКТ!

Абе ти от омраза към ЦСКА не виждаш какво съм написал.Ще ти се пукне жлъчката от тези напъни в нашия форум.Както казах (повтарям го само и единствено заради теб),дано кредиторите бъдат разумни и да се съгласят на възможни за клуба срокове и плащания.А напъните да ни върнат заради провала на А група без нас може само да ни навреди.На мен не ми пука за разни калтаци които губят пари от липсата на ЦСКА в елита,аз искам да си оздравим клуба,развием школата и оправим стадиона.Ако още не си разбрал това надявам се вече да ти се е изяснило!!!

Това връщане,освен че трябва да се разберем с кредиторите,може да стане единствено с нещо като „уайлд карт“,щото при всяко положение губиме сроковете за лицензиране...много сложна работа и може би са някакви кьорфишеци ,за да не се прави ново дружество и да се продължи с ебавките :idea:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 фев 2016 16:04

@Red joker
Ако кредиторите станат алчни и не се съгласят да намалят вземанията много трудно ще се оздравим.По-добре в Б група с ясен и възможен план за оздравяване отколкото в А с невъзможни кредити.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 16:09

forever bluet написа:
boabbb написа:Усещаме ли притеснение в лилавите редици :?: :lol: :lol: Бързо им докарайте още 2-3 спонсора и някоя маймуна, щото нещата ще станат трагични :lol:

Притеснения няма. Има любопитство как ще развие меренето на пишки между Божков и Г.Г.. Пред коя пишка ще застанат повечето фенове на ЦСКА. Как точно въпросната ще заобиколи разпоредбите на БФС,ФИФА,УЕФА и тези има няма 35-40 милиона дългове. Чисто любопитство,нищо за притеснение. И факти! такива,които всички свързани с ЦСКА знаят. За разлика от тъпите и недоказани твърдения и на такива като теб,че Левски има нещо общо с Пеевски. Справка от последните дни показва,че онзи ден Инджов каза,че чака Божков,а снощи Насето че Г.Г. е човека. Това си е интересно,няма грам притеснение :lol: . Хайде действайте и решавайте пред чий точно искате и ще заставате ;) . А нас не ни мисли,ние знаем кой и как ни създал,как сме съществували,какъв ни е цвета и кой мразим! САМО ЛЕВСКИ!

Има една стара българска поговорка-„Когато двама души си мерят пишките,не си слагай дупето там“... ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 16:14

GOLEADOR написа:@Red joker
Ако кредиторите станат алчни и не се съгласят да намалят вземанията много трудно ще се оздравим.По-добре в Б група с ясен и възможен план за оздравяване отколкото в А с невъзможни кредити.

Няма да ни дадат лиценз за „Б“ група дори и при идеално развитие и спазване на сроковете по гледане на делото по несъстоятелността и при добро желание и от двете страни-просто губиме сроковете,поради мудните съдебни процедури,пък и не знам дали си разбрал,но на всичкото отгоре съдията по делото е намерен мъртъв пред блока си тази нощ :( ...така че ,нали се сещаш ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 фев 2016 16:25

Трябва по най-бързият начин да се завърнеме в „А“ група и тогава сред подУЯнското стадо ,ще има епидемия от нервни кризи и сривове,много повече от колкото при загубата от „Антверп“ ,„триумфа“ на „Везаловден“ и финала в Бургас :twisted: За това са тези жални вопли на бракувани крави :cry:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 фев 2016 16:30

Red joker написа:Трябва по най-бързият начин да се завърнеме в „А“ група и тогава сред подУЯнското стадо ,ще има епидемия от нервни кризи и сривове,много повече от колкото при загубата от „Антверп“ ,„триумфа“ на „Везаловден“ и финала в Бургас :twisted: За това са тези жални вопли на бракувани крави :cry:

Още малко остава ЦСКА окончателно да отиде в архивите. 8-) А след това създавайте нови клубове, сливайте се, преименувайте се, припознавайте се, правете каквото искате, на левскарите няма да им пука за вас.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”