ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА в А група?
То има 3 месеца до края на тоя сезон и след това ще са се класирали за Б група и след още една година ще са си в А група така или иначе. По-важния проблем е да си оправят дълговете и да излезнат на чисто.

Някой може ли да постне разпоредбите на ФИФА и УЕфА за уредба и функциониране на футболните първенства под егидата им? Мисля, че те не биха признали такава реорганизация, а ако бфс упортства предполагам, че има предвиден някакъв например 3-годишен срок, /както е при новоучредените отбори/, в който шампионатът няма да има право на представители в ЕКТ. Не знам дали е така, но със сигурност има заложени подобни регулатори.
Кашчей написа:Някои от тях вече започнаха да обвиняват БФС за това, че не са ги извадили още през 2008![]()
Това беше преди... Сега за изваждането им е виновен Левски, както и за това на Локо Сф и Литекс.

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
- Контакти:
И Станишев ли човека,който е поставил това условие на Митал,че завода върви само с ЦСКА?Хайде бе!
И Бойко от голямата си любов към ЦСКА е избрал титан.Хайде бе!
Според мен чрез футболния клуб се изпират пари,които след това тръгват по предназначение.
И Бойко от голямата си любов към ЦСКА е избрал титан.Хайде бе!
Според мен чрез футболния клуб се изпират пари,които след това тръгват по предназначение.
Achtung_Juden написа:Нека бе, нека ги върнат. Да ги върнат, да им опростят дълговете. И физическите лица и държавата. И Локо СФ да се върнат. Да се знае, че може да плащаш, ама може и да не плащаш. И Литекс да ги върнат, да се знае, че всеки път като някой президент прекали с кокаина може да си вади отбора от терена. Върнете и Етър и Нефтохимик и АС-23.
А цскарчетата да не говорят за спонсори, че като държавата им уреди индийския милярдер за собственик, моралът беше останал някъде встрани. Имаше приказки за Челси на Балканите, но не и притеснения от държавната намеса.
Айде не говорете за дългове и ощетяване на държавата, моля. Отборът, който с години плаща заплати под масата, не плаща наем за стадиона си, също е ощетил обществото с милиони. И фактът, че тази вреда е направена със съдействието или угодническото бездействие на държавата, не я прави по-малка. Иначе и за първолаци е ясно, че когато и да се върне ЦСКА в професионалния футбол, то ще бъде с ново търговско дружество или ЮЛНЦ (примерно).
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
Аз нямам нищо против. Само че всичко да е еднакво за всички-ако дойдат в А група, значи са им опростени дълговете. Така да бъде, и за останалите отбори в групата, и за Локо Сф, и за Миньор Пк. Сиреч, отпадат задълженията на Левски към НАП и ГБС.
При тези условия-добре дошли! Инак-без лиценз и В група again.
При тези условия-добре дошли! Инак-без лиценз и В група again.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Кашчей написа:кристи3 написа:Не знам дали ще се случи това, но изглежда икономически логично. Все пак, някой отнякъде трябва да дава пари. Ние можем да си трошим езиците по форумите, колкото си искаме, но това не храни футболния бизнес. Навсякъде по света един от основните източници на доходи във футбола (пък и не само в него) са тв правата. Ама в телевизиите не са идиоти, нито пък са такива тези, които си дават парите, за да рекламират в тях. Без ЦСКА срива в гледаемостта на А групата е тотален. А пък и без Литекс, хептем. Така че, най-нормалното нещо е телевизията да иска незабавно връщане на ЦСКА в А група (висша лига или както искате я кръстете). А, както знаем, откакто са измислени парите, който плаща, той поръчва музиката.
То е икономически логично и ЕРП да са български, както и БТК, защото са свързани пряко със сигурността на страната, обаче реално не са.
Напротив - точно икономически не е логично да са държавни. Може би, политически или или от гледна точка някакъв вид "национална сигурност" да е логично да са български (т.е. държавни), но не и от пазарна гледна точка.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА
Успех на ЦСКА в А окръжна през новото първенство

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Beladona написа:sin4ec написа:Ами казано честно, искам си битките и Дербитата от едно време...но има голям проблем-няма как да стане! Ето, да речем-Висша Лига и се връщате без да плащате. Ама ние плащаме-е как да стане?
и вие сте едни платци , с какви пари, какви собственици , какви доходи имат , кво е това БТК там , къв е васко колев там ...абе , страшно е . Аз вече се плаша за нашата държавица !ама , хайде ...Венци Дебелия е прав , много плодородна годината
Собствениците са ясни отдавна, с техни пари е. Не виждам проблем, щом се плаща дължимото.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
-
- Контакти:
River Plate написа:Най-големите и единствените противници на връщането на ЦСКА в А група са прителките ни от Подуене. Всички други отбори се изказаха в подкрепа на ЦСКА. Това издава какви тешки комплекси сме нанесли върху менталното състояние на редовия син фен.
Вместо да протестират против участието на ДПС във финансирането и собствеността на любимия им отбор, те се занимават с ЦСКА.
Искаш ли да интерпретирам поста ти така:
"Единствените, които не искат да се смилят над задлъжнялото ЦСКА да бъде върнато в А група са Левски София. Всички други отбори се смилиха над ЦСКА. Това издава, че за нас е по-важно да погазим всички правни и аднимистративни норми, въпреки милионите, които са потънали в ЦСКА.
Вместо да протестираме, че ГГ и Божков ни разнасят като панаирджийска мечка, по-добре да се занимаем с Левски София по модерната опорна точка, че са финансирани от ДПС (кашлюк, калшлюк - Инджов...)