ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот icko65 » 17 фев 2016 23:24

Beladona написа:
k_oleto написа:
icko65 написа:
k_oleto написа:За мен няма никакво значение кой плаща и кой не !! Не аз обирам парсата, Аз съм фен и като такъв искам да гледам футбол. Искам Локо Сф., Литекс и ЦСКА в елита. Дали ще е Висша лига или Примиера все тая. Аз искам да гледам футбол в България и да се радвам на мачовете. Кой как и защо/плаща/не плаща - тая тема, дори не трябва да е общоизвестна

Ади ба!Ми ние затуй сме на това дередже.Бай мангал иска пачанги и ....до зори пък като дойде бирника:Бате аз не съм не знам- оня боса там плаща!

Е.......може да съм професионално изкривен, но се занимавам точно с това: Ако може да не се плаща - от къв зор да се плаща :)

То и Андрей Луканов едно време обяви мораториум на плащанията ....

....и R.I.P. :lol: Не става така-или не е решение.Пък който му се мре :arrow:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 фев 2016 23:26

Може, но ще ти дам елементарен пример:
Само осигуровки да плащаш /да ги сложим по 100лв. на месец, че по лесно се смята/ - бачкаш 35 години /средно/ = 42 000 лв. си дал и вече си на 60г. /средно/ - колко да живееш....даречем още 15 години.....Та пенсията ти е 233лв. /всичко изчислено грубо/, та...честито на съвестните = сега живейте с 233лв. на месец

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 фев 2016 23:29

Beladona написа:
гражданин от село написа:
sin4ec написа:Ами казано честно, искам си битките и Дербитата от едно време...но има голям проблем-няма как да стане! Ето, да речем-Висша Лига и се връщате без да плащате. Ама ние плащаме-е как да стане?

Много лесно, ВИВА-та да му мисли. :mrgreen:

То да е само Вивата ... Нищо , поредните негърчета ще изядат пак зелника ...

Така е днешно време, плаща се не за можене, а за цвят - колкото по-черен толкова повече! :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 фев 2016 23:37

k_oleto написа:За мен няма никакво значение кой плаща и кой не !! Не аз обирам парсата, Аз съм фен и като такъв искам да гледам футбол. Искам Локо Сф., Литекс и ЦСКА в елита. Дали ще е Висша лига или Примиера все тая. Аз искам да гледам футбол в България и да се радвам на мачовете. Кой как и защо/плаща/не плаща - тая тема, дори не трябва да е общоизвестна

Вие не плачете за футбола. Вие плачете за това ЦСКА да се върне по административен начин в А група. Това е! Това е и идеята за тази Висша Лига. Не че на дебелия Караиванов му е жал за българския футбол.
Защо всички тези лакърдии не ги чухме преди 2 години?

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 23:46

k_oleto написа:Може, но ще ти дам елементарен пример:
Само осигуровки да плащаш /да ги сложим по 100лв. на месец, че по лесно се смята/ - бачкаш 35 години /средно/ = 42 000 лв. си дал и вече си на 60г. /средно/ - колко да живееш....даречем още 15 години.....Та пенсията ти е 233лв. /всичко изчислено грубо/, та...честито на съвестните = сега живейте с 233лв. на месец

В НОИ ли бачкаш ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 23:48

blue avalanche написа:

Вие не плачете за футбола. Вие плачете за това ЦСКА да се върне по административен начин в А група. Това е! Това е и идеята за тази Висша Лига. Не че на дебелия Караиванов му е жал за българския футбол.
Защо всички тези лакърдии не ги чухме преди 2 години?

Щото Домуса подписа договор за 5 години тв права и сега вият врат заедно с Дидие :) и се чудят с Кралев каква по- голяма идиотия да измислят :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 23:51

Beladona написа:
sin4ec написа:Ами казано честно, искам си битките и Дербитата от едно време...но има голям проблем-няма как да стане! Ето, да речем-Висша Лига и се връщате без да плащате. Ама ние плащаме-е как да стане?

Много лесно, ВИВА-та да му мисли. :mrgreen:

То да е само Вивата ... Нищо , поредните негърчета ще изядат пак зелника ...

Така е днешно време, плаща се не за можене, а за цвят - колкото по-черен толкова повече! :mrgreen:

25-6 години все това гледам у футбола ни , чесането на Егото фалира доста шано бизнесмени през периода :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 фев 2016 23:53

Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 23:58

GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.

Пееф нещо ми се видя изнервеничък по новините ...какво става из Татковината бре ?! :) егати ! Не са се разбрали как да делнат две- триста милиона лева за две години ли ?! Не ги е срам ! :) голче , кредиторите са наясно , че ще пият една студена водица .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 фев 2016 06:43

GOLEADOR написа:Без ЦСКА първенството се обезцени.Сега бързат да ни върнат в А група и така да минимизират загубите си.Дано кредиторите не станат алчни след тази новина и се съгласят на разумна отстъпка от исканията си.

Ти къде видя новина, в поредното бълнуване на засегнат от липсата на ЦСКА в А група ли? В тази т.н. "Висша лига" отборите без лиценз ли ще участват и на какво основание ще получите такъв? Още не се знае дали клубът ще го има до 3-4 месеца, а някои започнаха да мечтаят отново за титли и ЕКТ!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”