Лято 2011-трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лято 2011-трансфери и спекулации
Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!...
Както и да е... Цветков е страхотен, това ни е най-добрият трансфер и най-доказаният футболист. Тодор Христов игра точно пред нас през първото полувреме, нищо особено, нито е чак толкова бърз, но с Райков смятам, че уцелихме. Защо не взехме Писаров за дясно крило, момчето за пореден път играе добре. Голът стана по начин, по който тренираха на полувремето - от центъра пас към Райков, пробив, центриране и Цветков засича.

- blue avalanche
- Контакти:
konvoec написа:Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!...Както и да е... Цветков е страхотен, това ни е най-добрият трансфер и най-доказаният футболист. Тодор Христов игра точно пред нас през първото полувреме, нищо особено, нито е чак толкова бърз, но с Райков смятам, че уцелихме. Защо не взехме Писаров за дясно крило, момчето за пореден път играе добре. Голът стана по начин, по който тренираха на полувремето - от центъра пас към Райков, пробив, центриране и Цветков засича.
"Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... "
Това сам ли го измисли или "гласовете" ти го подсказаха?
-
- Контакти:
Единствен каза, че си посетил събитието и затова те споменах съвсем не на сериозно
. Който и друг да беше казал, че е гледал на живо, за него щях да се хвана. Иначе имаше един, който не спря да ми крещи в ухото "Танкооо, чупи крак", както и "Кирчоооо, ше ги пориш ли жълтите" и "Марияне, преджоби го"..
Иначе ми се стори, че бяхме много дървени, но то ни е такава подготовката сега, няма какво толкова да очакваме. Ще се повторя и за Цветков, просто личи разликата между него и повечето други, не става въпрос за гола, а за самите отигравания. Две години да играе при нас, пак ще е от полза.

Иначе ми се стори, че бяхме много дървени, но то ни е такава подготовката сега, няма какво толкова да очакваме. Ще се повторя и за Цветков, просто личи разликата между него и повечето други, не става въпрос за гола, а за самите отигравания. Две години да играе при нас, пак ще е от полза.
konvoec написа:Единствен каза, че си посетил събитието и затова те споменах съвсем не на сериозно. Който и друг да беше казал, че е гледал на живо, за него щях да се хвана. Иначе имаше един, който не спря да ми крещи в ухото "Танкооо, чупи крак", както и "Кирчоооо, ше ги пориш ли жълтите" и "Марияне, преджоби го"..
Съгласен съм относно Цветков дори и на тези години. Личи си, че е прекарал толкова време в Холандия.
Само Левски!
-
- Контакти:
blue avalanche написа:konvoec написа:Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!...Както и да е... Цветков е страхотен, това ни е най-добрият трансфер и най-доказаният футболист. Тодор Христов игра точно пред нас през първото полувреме, нищо особено, нито е чак толкова бърз, но с Райков смятам, че уцелихме. Защо не взехме Писаров за дясно крило, момчето за пореден път играе добре. Голът стана по начин, по който тренираха на полувремето - от центъра пас към Райков, пробив, центриране и Цветков засича.
"Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... "
Това сам ли го измисли или "гласовете" ти го подсказаха?
Признай си, без бой!

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- milen.hristov
- Контакти:
konvoec написа:"Марияне, преджоби го"..

Re: Качествени ли са новите попълнения в Левски
blue avalanche написа:Бях на стадиона и гледах мача.Ж.Атанасов,Башлиев и Старокин се представиха стабилно в защитен план(първото полувреме).От Орлин се иска повече в атакуващ план.И сработване с Тошко(все пак са си чисто нова "двойка").Арс показа на моменти,че е добър.Казвам на моменти,защото до него просто не стигаха топки.Тасевски беше абсолютна мърда!Райков-много активен по крилото.Рязък финт и демараж,бори се,когато загуби топката!Цветков-интелигентни отигравания,трябва малко повече скорост и агресивност.Тонев-слабичко,но той е единствения дебютант в мъжкия отбор.В нападение имам предвид.
Aз в интересна истината съм на доста различно мнение от теб

---
направи ли ви впечатление колко добре се чуваше на стадиона ? Бяха сложили 4-5 колони и всичко се чуваше перфектно. Дано вземат покрай ремонтите на Герена да сменят озвучителната система, че от как се махна DJ Марти Джи с тия фъфльовци в комбинация с лошото озвучаване не им се разбират половината думи :0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Когато се анализира нашето представяне в този мач,трябва да се има превид,че,на практика,това беше първия ни мач с новите играчи.Не би трябвало някой да има кой знае какви високи очаквания.Нямаше да е нормално отбора да покаже някаква суперигра.Иска ми се силната игра да започне да се проявява доста по-късно през подготовката!
- santiliana
това не бива да е оправдание, че видите ли- понеже е само първа контрола и в началото на подготовката- то БИЛО НОРМАЛНО!?! Няма такъв филм просто, пичове! Та нали се "бием в гърдите", че сме най-добрите в България, а и що за професионалисти ще са играчите като не могат извеждащ пас да си дадат.Или го можеш, или- не. Средно положение няма. В защита липсата на всякакъв синхрон вече се приема за даденост втора година и май на почти всички започват да ви се притъпяват "сензорите" за това и за липсата на качество в отбора като цяло. В момента няма скорост (да речем,че е логично, макар,че не трябва да е оправдание), няма идея, няма НИЩО. С Огнянов, Балтанов, Станчев, Атанасов, Иво Иванов (отново трагичен),Тонев и т.н. ако Гонзо си вярва, че може да направи нещо значимо и у нас, и в ЛЕ, жестоко се лъже.Трябваше на всяка цена да се "освободи" от горепосочените играчи и да търси поне още 4-5 души. Не може да чакаме някой 5-6 години да е "вечната надежда", а да се виждаи от слепците, че не го бива за отбор като Левски.Нима в Челси,Байерн,Зенит,Порто и пр. оправдават некадърността на играчите си, я с началото на подготовка и умората (!?!), я с липса на мотивация, я със сгъстения цикъл (когато мачовете започнат вече).Това го има само тук, и май- само при нас.Защото неумението да се направи истински отбор от истински добри играчи се прикрива с какви ли не причини.
П.П.: И един съвет към играчите и треньорите- Когато се оправдават по толкова елементарен начин:
Ами като сте изморени от това, че бягате всеки ден по час-час и половина (което всъщност ви е ПРОФЕСИЯТА), отидете някъде бачкатори по минимум 8 часа на ден, 5 дни в седмицата. Строителни работници,шлосери,миньори,шофьори, железничари- каквито си изберете. А в края на месеца да получавате ако имате щастие-редовно- работна заплата от 400 лв.
Защото за 5000 лв. на месец лично аз бих си скъсвал задника от бягане и от желание за игра и нямаше нито веднъж да ми мине мисълта да търся причина за некадърността си или липсата на мотивация.
П.П.: И един съвет към играчите и треньорите- Когато се оправдават по толкова елементарен начин:
Ами като сте изморени от това, че бягате всеки ден по час-час и половина (което всъщност ви е ПРОФЕСИЯТА), отидете някъде бачкатори по минимум 8 часа на ден, 5 дни в седмицата. Строителни работници,шлосери,миньори,шофьори, железничари- каквито си изберете. А в края на месеца да получавате ако имате щастие-редовно- работна заплата от 400 лв.
Защото за 5000 лв. на месец лично аз бих си скъсвал задника от бягане и от желание за игра и нямаше нито веднъж да ми мине мисълта да търся причина за некадърността си или липсата на мотивация.
-
- Контакти:
santiliana написа:това не бива да е оправдание, че видите ли- понеже е само първа контрола и в началото на подготовката- то БИЛО НОРМАЛНО!?! Няма такъв филм просто, пичове! Та нали се "бием в гърдите", че сме най-добрите в България, а и що за професионалисти ще са играчите като не могат извеждащ пас да си дадат.Или го можеш, или- не. Средно положение няма. В защита липсата на всякакъв синхрон вече се приема за даденост втора година и май на почти всички започват да ви се притъпяват "сензорите" за това и за липсата на качество в отбора като цяло. В момента няма скорост (да речем,че е логично, макар,че не трябва да е оправдание), няма идея, няма НИЩО. С Огнянов, Балтанов, Станчев, Атанасов, Иво Иванов (отново трагичен),Тонев и т.н. ако Гонзо си вярва, че може да направи нещо значимо и у нас, и в ЛЕ, жестоко се лъже.Трябваше на всяка цена да се "освободи" от горепосочените играчи и да търси поне още 4-5 души. Не може да чакаме някой 5-6 години да е "вечната надежда", а да се виждаи от слепците, че не го бива за отбор като Левски.Нима в Челси,Байерн,Зенит,Порто и пр. оправдават некадърността на играчите си, я с началото на подготовка и умората (!?!), я с липса на мотивация, я със сгъстения цикъл (когато мачовете започнат вече).Това го има само тук, и май- само при нас.Защото неумението да се направи истински отбор от истински добри играчи се прикрива с какви ли не причини.
Или пък, като сервитьорка.
Лично аз работя това и получавам 450 лв.
Обаче си скъсвам да работя.
Така че, те подкрепям напълно.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,