Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот konvoec » 03 юли 2011 12:27

Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... :lol: Както и да е... Цветков е страхотен, това ни е най-добрият трансфер и най-доказаният футболист. Тодор Христов игра точно пред нас през първото полувреме, нищо особено, нито е чак толкова бърз, но с Райков смятам, че уцелихме. Защо не взехме Писаров за дясно крило, момчето за пореден път играе добре. Голът стана по начин, по който тренираха на полувремето - от центъра пас към Райков, пробив, центриране и Цветков засича.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2011 12:54

konvoec написа:Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... :lol: Както и да е... Цветков е страхотен, това ни е най-добрият трансфер и най-доказаният футболист. Тодор Христов игра точно пред нас през първото полувреме, нищо особено, нито е чак толкова бърз, но с Райков смятам, че уцелихме. Защо не взехме Писаров за дясно крило, момчето за пореден път играе добре. Голът стана по начин, по който тренираха на полувремето - от центъра пас към Райков, пробив, центриране и Цветков засича.

"Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... "
Това сам ли го измисли или "гласовете" ти го подсказаха?

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 03 юли 2011 13:37

Единствен каза, че си посетил събитието и затова те споменах съвсем не на сериозно ;). Който и друг да беше казал, че е гледал на живо, за него щях да се хвана. Иначе имаше един, който не спря да ми крещи в ухото "Танкооо, чупи крак", както и "Кирчоооо, ше ги пориш ли жълтите" и "Марияне, преджоби го"..
Иначе ми се стори, че бяхме много дървени, но то ни е такава подготовката сега, няма какво толкова да очакваме. Ще се повторя и за Цветков, просто личи разликата между него и повечето други, не става въпрос за гола, а за самите отигравания. Две години да играе при нас, пак ще е от полза.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 03 юли 2011 13:54

konvoec написа:Единствен каза, че си посетил събитието и затова те споменах съвсем не на сериозно ;). Който и друг да беше казал, че е гледал на живо, за него щях да се хвана. Иначе имаше един, който не спря да ми крещи в ухото "Танкооо, чупи крак", както и "Кирчоооо, ше ги пориш ли жълтите" и "Марияне, преджоби го"..
Иначе ми се стори, че бяхме много дървени, но то ни е такава подготовката сега, няма какво толкова да очакваме. Ще се повторя и за Цветков, просто личи разликата между него и повечето други, не става въпрос за гола, а за самите отигравания. Две години да играе при нас, пак ще е от полза.

Съгласен съм относно Цветков дори и на тези години. Личи си, че е прекарал толкова време в Холандия.
Само Левски!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 юли 2011 14:29

blue avalanche написа:
konvoec написа:Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... :lol: Както и да е... Цветков е страхотен, това ни е най-добрият трансфер и най-доказаният футболист. Тодор Христов игра точно пред нас през първото полувреме, нищо особено, нито е чак толкова бърз, но с Райков смятам, че уцелихме. Защо не взехме Писаров за дясно крило, момчето за пореден път играе добре. Голът стана по начин, по който тренираха на полувремето - от центъра пас към Райков, пробив, центриране и Цветков засича.

"Авеланж, ти ли крещеше зад мен на Танко Дяков да "ЧУПИ КРАААААК"?!... "
Това сам ли го измисли или "гласовете" ти го подсказаха?

Признай си, без бой!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 юли 2011 14:31

konvoec написа:"Марияне, преджоби го"..

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Качествени ли са новите попълнения в Левски

Мнениеот Thsmith » 03 юли 2011 15:34

blue avalanche написа:Бях на стадиона и гледах мача.Ж.Атанасов,Башлиев и Старокин се представиха стабилно в защитен план(първото полувреме).От Орлин се иска повече в атакуващ план.И сработване с Тошко(все пак са си чисто нова "двойка").Арс показа на моменти,че е добър.Казвам на моменти,защото до него просто не стигаха топки.Тасевски беше абсолютна мърда!Райков-много активен по крилото.Рязък финт и демараж,бори се,когато загуби топката!Цветков-интелигентни отигравания,трябва малко повече скорост и агресивност.Тонев-слабичко,но той е единствения дебютант в мъжкия отбор.В нападение имам предвид.

Aз в интересна истината съм на доста различно мнение от теб :lol: Към момента след първия мач моите впечатления са следните ...13 номер - живко беше трагичен. Първите 20 мин само направи две чудовищни грешки, а един път и изчисти топчето в негов съотборник в защита ... който не беше близо до него... Според мен тотално неориентиран. Башлиев уж прилично се представи. Старокин колкото го гледам толкова повече се надявам да му се провали трансфера. Едно, че си личеше как е доста по-бавен дори от играчите на Локо сф... а като добавим, че го няма никакъв защита и смешните опити да си изкара фал в атакуващ план... и тодор христов не ми допадна много, много ама... може и да подобри играта си в следващите месеци... Райков направи добро центриране при гола заедно с резкия финт.. след това и удар пробва. Но като цяло се загуби. Не играеше много с топката. Да центрира още 2 пъти топката рязко, а не балонно което ми хареса... Може и да излезе нещо от него в бъдеще. Цветков и Арс ми напавиха добро впечатление с техническите си качества. Определено ще са от полза, но им липсва скорост което ще е голям проблем. Арс по скоро ми прилича на втори нападател...и Цветков също. Дано да вземем някой здрав/бърз център нападател.

---
направи ли ви впечатление колко добре се чуваше на стадиона ? Бяха сложили 4-5 колони и всичко се чуваше перфектно. Дано вземат покрай ремонтите на Герена да сменят озвучителната система, че от как се махна DJ Марти Джи с тия фъфльовци в комбинация с лошото озвучаване не им се разбират половината думи :0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юли 2011 16:07

Когато се анализира нашето представяне в този мач,трябва да се има превид,че,на практика,това беше първия ни мач с новите играчи.Не би трябвало някой да има кой знае какви високи очаквания.Нямаше да е нормално отбора да покаже някаква суперигра.Иска ми се силната игра да започне да се проявява доста по-късно през подготовката!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 юли 2011 19:53

това не бива да е оправдание, че видите ли- понеже е само първа контрола и в началото на подготовката- то БИЛО НОРМАЛНО!?! Няма такъв филм просто, пичове! Та нали се "бием в гърдите", че сме най-добрите в България, а и що за професионалисти ще са играчите като не могат извеждащ пас да си дадат.Или го можеш, или- не. Средно положение няма. В защита липсата на всякакъв синхрон вече се приема за даденост втора година и май на почти всички започват да ви се притъпяват "сензорите" за това и за липсата на качество в отбора като цяло. В момента няма скорост (да речем,че е логично, макар,че не трябва да е оправдание), няма идея, няма НИЩО. С Огнянов, Балтанов, Станчев, Атанасов, Иво Иванов (отново трагичен),Тонев и т.н. ако Гонзо си вярва, че може да направи нещо значимо и у нас, и в ЛЕ, жестоко се лъже.Трябваше на всяка цена да се "освободи" от горепосочените играчи и да търси поне още 4-5 души. Не може да чакаме някой 5-6 години да е "вечната надежда", а да се виждаи от слепците, че не го бива за отбор като Левски.Нима в Челси,Байерн,Зенит,Порто и пр. оправдават некадърността на играчите си, я с началото на подготовка и умората (!?!), я с липса на мотивация, я със сгъстения цикъл (когато мачовете започнат вече).Това го има само тук, и май- само при нас.Защото неумението да се направи истински отбор от истински добри играчи се прикрива с какви ли не причини.

П.П.: И един съвет към играчите и треньорите- Когато се оправдават по толкова елементарен начин:
Ами като сте изморени от това, че бягате всеки ден по час-час и половина (което всъщност ви е ПРОФЕСИЯТА), отидете някъде бачкатори по минимум 8 часа на ден, 5 дни в седмицата. Строителни работници,шлосери,миньори,шофьори, железничари- каквито си изберете. А в края на месеца да получавате ако имате щастие-редовно- работна заплата от 400 лв.
Защото за 5000 лв. на месец лично аз бих си скъсвал задника от бягане и от желание за игра и нямаше нито веднъж да ми мине мисълта да търся причина за некадърността си или липсата на мотивация.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 03 юли 2011 20:01

santiliana написа:това не бива да е оправдание, че видите ли- понеже е само първа контрола и в началото на подготовката- то БИЛО НОРМАЛНО!?! Няма такъв филм просто, пичове! Та нали се "бием в гърдите", че сме най-добрите в България, а и що за професионалисти ще са играчите като не могат извеждащ пас да си дадат.Или го можеш, или- не. Средно положение няма. В защита липсата на всякакъв синхрон вече се приема за даденост втора година и май на почти всички започват да ви се притъпяват "сензорите" за това и за липсата на качество в отбора като цяло. В момента няма скорост (да речем,че е логично, макар,че не трябва да е оправдание), няма идея, няма НИЩО. С Огнянов, Балтанов, Станчев, Атанасов, Иво Иванов (отново трагичен),Тонев и т.н. ако Гонзо си вярва, че може да направи нещо значимо и у нас, и в ЛЕ, жестоко се лъже.Трябваше на всяка цена да се "освободи" от горепосочените играчи и да търси поне още 4-5 души. Не може да чакаме някой 5-6 години да е "вечната надежда", а да се виждаи от слепците, че не го бива за отбор като Левски.Нима в Челси,Байерн,Зенит,Порто и пр. оправдават некадърността на играчите си, я с началото на подготовка и умората (!?!), я с липса на мотивация, я със сгъстения цикъл (когато мачовете започнат вече).Това го има само тук, и май- само при нас.Защото неумението да се направи истински отбор от истински добри играчи се прикрива с какви ли не причини.

П.П.: И един съвет към играчите и треньорите- Когато се оправдават по толкова елементарен начин:
Ами като сте изморени от това, че бягате всеки ден по час-час и половина (което всъщност ви е ПРОФЕСИЯТА), отидете някъде бачкатори по минимум 8 часа на ден, 5 дни в седмицата. Строителни работници,шлосери,миньори,шофьори, железничари- каквито си изберете. А в края на месеца да получавате ако имате щастие-редовно- работна заплата от 400 лв.
Защото за 5000 лв. на месец лично аз бих си скъсвал задника от бягане и от желание за игра и нямаше нито веднъж да ми мине мисълта да търся причина за некадърността си или липсата на мотивация.

Или пък, като сервитьорка.
Лично аз работя това и получавам 450 лв.
Обаче си скъсвам да работя.
Така че, те подкрепям напълно.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”