mikata написа:пеевски май ще е шефа от лятото
По-добре да ни закрият

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
milen.hristov написа:captain_drifuss написа:milen.hristov написа:mikata написа:Ще имали скандирания против Батков утре на мачаКрайно време е да си ходи
Възможно не се знае, ако пеевски е платил повече на улрасите от батковите 20000 на месец, които биха продали и майките си за пари...
пеевски ли е новият донор? аз мислих, че са винпромите или бойко?
сега като спряха пратката за париж-дакар дали няма да има промени в нагласите на сектора?
Така се заговори отново наистина напоследък. Цялата история е, че много са се влошили отношенията с иво тонев и винпромите след като пеевски чрез медиите и капута започнаха да плюят по Борисов. Пък тонев си е човек на пеевски, назначен от бойко
Синьо сърце написа:В момента обаче има нов-стар играч-Бащицата.
THE G.A.M.E написа:Синьо сърце написа:В момента обаче има нов-стар играч-Бащицата.
Мда... Моето инфо е, че Чорни е отпуснал 2 млн. евро до края на полусезона.
Нямам обаче идея, дали това е еднократна помощ, или просто транш, колкото да се изкара полусеона.
А лятото определено ще е много интересно.
onegavon написа:Аз знам ,че чака до последно развитие за Газпром.Ако е положително става безсмъртен.За това и се държи за Левски иначе отдавна да е развял белия байряк. Това с Чорни ми се струва несериозно особенно пък цели 2млн..
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта