Santiago Munezz написа:Айде да свършва вече тоя трансферен прозорец и Дембеле да остане че ще ни дойде малко в множко да напуснат в пакет с Жо.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Santiago Munezz написа:Айде да свършва вече тоя трансферен прозорец и Дембеле да остане че ще ни дойде малко в множко да напуснат в пакет с Жо.
TodorT написа:[center]Драмата свърши!!![/center]
Драмата свърши! Най-накрая може да се каже със сигурност, че Гара Дембеле ще остане в Левски поне до края на сезона.
Това е последното, финално, окончателно решение на шефовете на "сините".
До събота вечерта съдбата на головата машина все още не е била ясна. Въпреки че Георги Иванов заяви, че още при пропадането на трансфера на Базил де Карвальо е било решено Гара да остане, няколко дни по-късно собственикът на Левски Тодор Батков каза, че очаква "супероферта, на която не може да се откаже". Дори се заговори, че има предложения за нападателя от над 4 000 000 евро.
Според информацията на "Меридиан Мач" е ставало въпрос за предложения от немските клубове Хофенхайм и Вердер (Бремен). "Сините" обаче са отхвърлили офертите на германските клубове заради дефицит от 2 000 000 евро и неразбирателство около начина на плащане.
Очаквано германците предложили около 2 млн. евро за Дембеле, а не гръмките 4 млн. евро, а освен това ги давали на разсрочено плащане. Тези факти отказали Тодор Батков от продажбата на Гара, който ще остане на "Герена" поне до края на сезона, информира Novsport.
Santiago Munezz написа:Не вярвам че до 6 часа ще бъде продаден.Остава в Левски и напролет.
Santiago Munezz написа:Гаррата дори вече е отпразнувал оставането си в Левски в Студентски град.![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:Незнам, дали да кажа нещо което си мисля ....
"Добре", че продадохме Жо ... сега ще кажите - ти не си наред ! ! !
Ама от сделката с Жо, в клуба ще влязат над 1 млн. евро !
Мисля, че без тия пари .... като нищо Батков и "Гонзо" щяха да продължат да търсят като улави отбор на Гарра !
През последните няколко дни, като че ли въпроса се сведе до това:
- Един от двамата измежду Гарра и Жо, трябваше да си отиде ....
TodorT написа:THE G.A.M.E написа:Незнам, дали да кажа нещо което си мисля ....
"Добре", че продадохме Жо ... сега ще кажите - ти не си наред ! ! !
Ама от сделката с Жо, в клуба ще влязат над 1 млн. евро !
Мисля, че без тия пари .... като нищо Батков и "Гонзо" щяха да продължат да търсят като улави отбор на Гарра !
През последните няколко дни, като че ли въпроса се сведе до това:
- Един от двамата измежду Гарра и Жо, трябваше да си отиде ....
Точно така ! Единият от двамата трябваше да се продаде... Щеше да е най-добре всичко да си е по старому, но ...не мога да преценя дали продажбата на Жо ще е по-голямата или по-малката загуба
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта