Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Мегъне, тей пиша, защото не ти знам името, ще ми е мноооооооого интересно в неделя сутрин да те видя във форума и да ти честитя... загубата. Много говориш, а това не е на добре. По-малко приказки, по-малко ще боли, а сега вече е късно за теб
Frankie Lampard написа:На мене ми е интересно колко време ще се крие daredevil ако МЮ падне и колко от феновете им ще минат към Барса ...
Frankie Lampard написа:На мене ми е интересно колко време ще се крие daredevil ако МЮ падне и колко от феновете им ще минат към Барса ...
megan fox написа:AnalBreaker написа:Мегъне, тей пиша, защото не ти знам името, ще ми е мноооооооого интересно в неделя сутрин да те видя във форума и да ти честитя... загубата. Много говориш, а това не е на добре. По-малко приказки, по-малко ще боли, а сега вече е късно за теб
Ако един фен не вярва в успеха на любимият си отбор, значи не е никакъв фен! Дори и да паднем света няма да свърши..., а и в крайна сметка сме виждали много пъти по-слабият отбор да печели! - Няма да е нито за първи път, нито за последен! Каквото и да си говорим Манчо е по-слабият отбор и като колектив и като единици! Само вратаря на англичаните е с класи над нашият, във всяка една друга линия МЮ отстъпва технически с много от Барса!
AnalBreaker написа:megan fox написа:AnalBreaker написа:Мегъне, тей пиша, защото не ти знам името, ще ми е мноооооооого интересно в неделя сутрин да те видя във форума и да ти честитя... загубата. Много говориш, а това не е на добре. По-малко приказки, по-малко ще боли, а сега вече е късно за теб
Ако един фен не вярва в успеха на любимият си отбор, значи не е никакъв фен! Дори и да паднем света няма да свърши..., а и в крайна сметка сме виждали много пъти по-слабият отбор да печели! - Няма да е нито за първи път, нито за последен! Каквото и да си говорим Манчо е по-слабият отбор и като колектив и като единици! Само вратаря на англичаните е с класи над нашият, във всяка една друга линия МЮ отстъпва технически с много от Барса!
Вратаря, защитата и треньора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта