Pichichi написа:КАТ ни е тричал яката работа 60т.
7/11 тройки и 19/31!
Общо са ни забили 149 т.
Абе мислех да го укажа на Миро, като благородно реши да не ни бЪзика, но си викам - той на нас сигурно щеше да ни вкара 70:)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:КАТ ни е тричал яката работа 60т.
7/11 тройки и 19/31!
Общо са ни забили 149 т.
Koфти работа с тез болници и положението е да не ти се налага да влизаш в болница. Следя форума, но не съм писал няколко дена, защото няма смисъл да съм на всяка мерудия манджата и няма смисъл да пиша, когато нямам какво да кажа. В случая има. Всеки отбор/звезда преминават през такъв период на спад в играта, я заради контузии, я заради спад във формата на някои играчи, но това си е факт. Не можеш 80 мача да мачкаш наред. И може би това е единствената причина, да оправдавам този дълъг сезон от 82 мача - именно 80 мача са достатъчни за нов отбор да се сработят, да минат през контузиите, през спада на формата на играчите и за плейофите вече да са набрали обороти и да са в най-добрата си форма и като единици и като колективBuck32 написа:pan_Joro написа:Бък, наложи се да прекарам известно време в болница – изкървя ми язвата (докторът казва, че съм пиел повечко вода, отколкото уиски и кръвта ми се разредила :-)).
Добре, че са те хванали навреме. На майка ми и се случва два пъти с повръщане на кръв, а тя пие и антикоагуланти. Гадна работа, дано повече не ти се случва.
Аз малко се разочаровах от Уориърс в началото след ол-стар мача, понеже след контузията на Крис Пол мислех, че имат нелоши шансове за първо място, но останаха малко мачове. Важното, естествено, е да влезеш във форма за плейофите. Нашите засега успяват само с приказките.
Никнеймът ми няма общо с Милуоки :)
Сигурно Детройт ще имат най-много пари другата година, обаче кел файда като няма суперзвезда, която да иска да отиде тамLarsenn написа:Този сезон на Изток е страшно оспорвано. 1-5то място до последно ще ги разпределят. Интересен финал се очертава. Познайте обаче кой отбор ще има най-много свободни пари лятото. :)
п.п. Жоро, да си здрав и да не ходиш по болници ти пожелавам!
Larsenn написа:Този сезон на Изток е страшно оспорвано. 1-5то място до последно ще ги разпределят. Интересен финал се очертава. Познайте обаче кой отбор ще има най-много свободни пари лятото. :)
logo5 написа:Сигурно Детройт ще имат най-много пари другата година, обаче кел файда като няма суперзвезда, която да иска да отиде тамLarsenn написа:Този сезон на Изток е страшно оспорвано. 1-5то място до последно ще ги разпределят. Интересен финал се очертава. Познайте обаче кой отбор ще има най-много свободни пари лятото. :)
Buck32 написа:Larsenn написа:Този сезон на Изток е страшно оспорвано. 1-5то място до последно ще ги разпределят. Интересен финал се очертава. Познайте обаче кой отбор ще има най-много свободни пари лятото. :)
На запад също от 4то до 7мо място са много близки. Да не говоря за плей-ина, че можем и него да изпуснем :)
Ами ГСУ са като е една система и ако един елемент липса спира да функционира, подобна на Сан Антонио, може би това е заимствал Кър от Поп. Много е важен и психологическия елемент в подобни ситуации в такъв момент, а именно - да не влизат в луузинг стрийк, но се случват и такива неща. По отношение на Финикс - затова е хубаво, че сезонът е дълъг, за да има шанс отборът да мине през този спад по време на редовния сезон. Това, че Финикс се представят на ниво цял сезон, подсказва, че може да изпаднат в тази дупка в плейофите или малко преди плейофите, защото няма как да им се размине.pan_Joro написа:Бък, с майка ти май сме като брат и сестра – и аз пия антикоагуланти. Остава да е минала и през сърдечна операция... Пожелавам да ти е жива и здрава!!!
Ларсен, благодаря за пожеланието! Дай боже!
logo5, и на теб благодаря! Напълно съм съгласен за възходите и спадовете при отборите и играчите, ама малко болезнено се изживяват загубите, особено при т.нар. спечелени мачове. Когато ГСУ заредиха загуба след загуба ми идеше да псувам. Знам че баскетбола се играе на серии и зачаках серията на победите. Май че дойде... Иначе се вижда, че при всички отбори има такива серии, може би с изключение на Финикс. Въпреки че са потенциален съперник, не ми се ще отрицателната серия да ги налази в плейофите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта