Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2009 23:43

vesodoc написа:Ами, аз мисля, че това е и проблем на спортно- техническото ръководство, т.е. Гонзо.
Няма ли кой да провери на тръгване от София кога излитат самолетите, как се прави графикът???
Вероятно тази разпоредба на тъпото им летище в Баку не е от днес. Колкото повече закани се отправят, толкова по-зле. Толкова ли нямаше някой, който да уреди пътуването ... Много аматьорска история е това. И говори най-вече зле за организацията в Левски. Дори и да приемем, че Азърбейджан е най-идиотската държава на света, пак трябваше някой да е проучил как стоят нещата.
Ебати унижението!

Сигурно трябва да се планира и проверката на документите от 2-3 часа нали- нещо стандартно ...... абе ей, чорбари смотани, забравихте ли как обикаляхте из Европа с автобус бе смешници .... и тръгнали те за организацията в Левски да говорят 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

gerganaa
Контакти:

Re: Домо вкара 6 гола на Любарс

Мнениеот gerganaa » 28 юли 2009 23:43

леле 23:0
иначе браво на Домо

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 28 юли 2009 23:43

litex02 написа:Аз четох че ако биите Баку , Батков ще вземе класен нападател , като миналата година ако биите Бате ще купя Асул ли там къв беше .... :lol: :lol: а нищо чудно може да паднете и от Баку , миналата година Батето с 1 удар и ви матираха така стана и с Тампере и Жилина...

що не си гледаш твоят селски отбор а да оставиш ЛЕВСКИ на другите моделаторче

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Гонзо без шамари няма да стане!!!

Мнениеот Кашчей » 28 юли 2009 23:45

devildriver написа:
Кашчей написа:
devildriver написа:Гонзо,стягай се и почвай да тренираш,защото на тебе мястото ти е на терена,иначе ще последваш съдбата на Дани-вън комунистите,комсомолците и ченгетата от Левски.

Много си зле, горкият.
Скандира ли същото преди 3 години, когато президентът беше същият?
Писнало ми е от идиоти, които всичко обясняват с комунисти и ченгета, а дори не знаят какво е комунист :evil: :evil: :evil:

ти като си много отворен ми обясни,лично аз винаги съм се срамувал от лицето бай ганьо боратков и съм подкрепял левски из европа и преди него,ще го подкрепям и след него,лошото е че единствените години след 1969г./когато левски става левски-спартак/при които ЛЕВСКИ Е НЕЗАВИСИМ,са по времето на управлението на ТОМАС ЛАФЧИС.

Как можеш да си независим, като има човек, който определя политиката?
то, от независимост, станахте първият отбор, напуснал финал за национална купа.Първият отбор, чиято публика хвърля жива змия по съдиите.. защото сте независими и безпристрастни, ама ако свирят за вас.толкова независими, че Светлозар Маринов ви свири дузпа, при положение, че топката удря играч, който е с гръб и на метър от шутиращият...безпристрастно.. майкооуууу.

Същите мърши сте, като ЦСКА, само екипът ви е друг и психиката ви в международните мачове никаква я няма.. затова ви жулят анонимници за Европа.. редовно.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 28 юли 2009 23:45

Да знаете че във форума има враг - провокатор ;))
без майтап

Този малчик-гей Litex 02 използва емблемата и ника на нашия неподражаем модератор ;)) PFC Litex,
ама са различни хора.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 28 юли 2009 23:48

Левскар съм и то болен,ама ето заради това НЕКА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ БИЯТ И ПОКАЖАТ ДЕЕ БЪЛГАРИЯ...А тия резаци като дойдат,хем бой на стадиона(като резултат на стадиона)хем пеша да си ходят...Ако ги мързи да вървят-да плуват през Черно Море...Сега е момента да видим УЕФА колко струва като институция.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

levski_bs
Контакти:

Мнениеот levski_bs » 28 юли 2009 23:48

Pro-European написа:Да знаете че във форума има враг - провокатор ;))
без майтап

Този малчик-гей Litex 02 използва емблемата и ника на нашия неподражаем модератор ;)) PFC Litex,
ама са различни хора.

сори тогава объркалсъм се

teocska
Контакти:

Re: Вие сте егати хората...

Мнениеот teocska » 28 юли 2009 23:49

vie , stanahte nai golemite svini

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 28 юли 2009 23:49

Трима ходят за вода и докато не се върнат не пускат други трима! Това летище през нощта явно е казарма :)

Потребителски аватар
litex02
Контакти:

Мнениеот litex02 » 28 юли 2009 23:51

Наглите азери искат 25 000 евро от Батков, за да пуснат самолета за София

Изключителна наглост демонстрират властите в Азербайджан, предаде специалният пратеник на Novsport Григор Бабачев. Те искат от собственика на Левски Тодор Батков 25 000 евро, за да пуснат чартърния полет до София.

Хората от летището в Баку изтъкват довода, че вече е минало 0,00 часа и съоръжението не работи. Причина за забавянето, обаче е изключително мудната обработка на документите и багажа на българската група.

Самолетът спокойно можеше да излети преди полунощ азербайджанско време (22,00 часа българско), но служителите умишлено "забавиха топката".

В момента всички футболисти на Левски, хората от ръководството и журналистите са затворени в сектора за излитане без вода, храна и тоалетна. Все още не се знае как ще се развият преговорите между Тодор Батков и властите в Азербайджан.
Изображение

Върни се в “Архив”