Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!

Мнениеот Yasso » 28 юли 2009 23:20

Това ще им е един вид наказанието за слабата игра срещу ФК Баку. :lol:

Пък и така ще финтират част от запалянковците относно точния час на пристигане на полета и ще се оттърват от вероятното поднасяне на нови ролца тоалетна хартия и плакати от вида "Къде са ви сърцата :?: " :lol:

Литекс преди няколко години обаче не успя да се оттърве от...Гриша Ганчев, който след едно гостуване и отпадане ( май беше срещу Видзев Лозд с дузпи ) ги изпрати направо на стадиона за наказателна тренировка вместо по домовете им...... :roll:

Едно е почти сигурно, утре ще бъде тиражирана идеята за отлагане на Суперкупата, което ще е кофти, защото ми се гледаше дерби още тази седмица... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: никво ходене на мачове

Мнениеот The deacon » 28 юли 2009 23:21

Dumbara написа:[Момченце? Мери си просто думите! Като ти гледам приказките, хероина не е при мен! И земи прочети, ако можеш, де, какви мнения съм написал тук!!! А на Герена имам място, откакто се помня. Ти си помисли какво защитаваш. И кого. Нито Гонзо е Левски, нито Батков. За Ратко не говоря, все пак е един мач.

Путко лелина осъзнай се!! Ти не си никакъв левкар!!! Обади ми се бе мършо , да ти натроша канчето, че точно от това имаш нужда!! Няма да те еба!!! Само ще те ошмаросам!!! Ти си по-голям боклук от червените!!! Мамицата ти чорбарска!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 юли 2009 23:21

litex02 много си се запритеснявал за нас.Недей ще се поболееш нещо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 28 юли 2009 23:22

Мога си представя Гошката Христов и Ортега как са се гушнали на една пейка и си нанкат сладко :lol:
Но пък от друга страна никой нема да може да заспи от хъркането на Гонзо и Батков :lol:
Изображение

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Re: Гонзо без шамари няма да стане!!!

Мнениеот devildriver » 28 юли 2009 23:25

Кашчей написа:
devildriver написа:Гонзо,стягай се и почвай да тренираш,защото на тебе мястото ти е на терена,иначе ще последваш съдбата на Дани-вън комунистите,комсомолците и ченгетата от Левски.

Много си зле, горкият.
Скандира ли същото преди 3 години, когато президентът беше същият?
Писнало ми е от идиоти, които всичко обясняват с комунисти и ченгета, а дори не знаят какво е комунист :evil: :evil: :evil:

ти като си много отворен ми обясни,лично аз винаги съм се срамувал от лицето бай ганьо боратков и съм подкрепял левски из европа и преди него,ще го подкрепям и след него,лошото е че единствените години след 1969г./когато левски става левски-спартак/при които ЛЕВСКИ Е НЕЗАВИСИМ,са по времето на управлението на ТОМАС ЛАФЧИС.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 28 юли 2009 23:27

Ам какво става ако им се допикае или недай си боже нещо по-сериозно. Нали нямало тоалетни! :) :)

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 28 юли 2009 23:27

Много важно !!! Няма ли ги другарите от Гонг да ви съдеистват ? Сега поне знаем с какво ще занимават тая цяла седмица... Как Гонго-избраните са дремали по пеиките цяла нощ... Не е като да ти свири мач Малката Баничка ,нали ?

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 28 юли 2009 23:32

Бойко да нареди на външния си министър да реагира на дипломатическо ниво и
така трябва да се оправят нещата.

каквото и да си говорим, това е гавра спрямо отбор и граждани на страна - членка от ЕС!
Необходима е дипломатическа намеса.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 28 юли 2009 23:33

Е че аз предполагам, че наще вече са в Азайберджанския Син Сити и въртят гюбеци за ремито...
САМО ЛЕВСКИ!

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 28 юли 2009 23:36

Аборигени!Друга дума не знам

Върни се в “Архив”