ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

inivanov
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот inivanov » 17 фев 2016 06:56

PFC Litex написа:Доколкото го познава, той с подставени лица, които не са от неговата свита неработи, а такива в настоящия ви клуб невиждам да има, така че последно той ще ви оправя ли или ще ви оправя?
Аз имам прекалено много достоверна информация за да я пиша из форумите наляво и дясно.

Следете политическия живот, той дава много отговори...

Името Тодор Иванов Иванов говори ли ти нещо и според твоята информация има ли нещо общо с ЦСКА?
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2016 20:56

Интересно, никой нищо не каза за хокея...странно мълчание. Наистина странно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 фев 2016 21:13

sin4ec написа:Интересно, никой нищо не каза за хокея...странно мълчание. Наистина странно.

Някаква простотия е станала , нещо са се били лумпените от двата лагера май ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2016 21:20

Още един, на който кукувица е изпила мозъка http://gong.bg/bg-football/v-grupa/mult ... nta-365154
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 фев 2016 21:23

Пак се изказват някакви дебели бидони за ЦСКА и се какво трябва да отделим 50 страници на Наско?
@ Всеки си говори колко не заспи и си прави реклама на името като използва марката ЦСКА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 фев 2016 21:28

sin4ec написа:Интересно, никой нищо не каза за хокея...странно мълчание. Наистина странно.

Нормално.И дано така остане.В живота има доста по важни и интересни неща за коментиране от това че разни деградирали пишкодръпчовци са се били и са потрошили двореца.Дано компетентните органи са се намесили подобаващо и има наказания със силата на закона.
П.П.В някои страни такива като горните поне си организират мелето някъде на поляна,където не могат да пострадат нормални хора или деца,както и разни чупещи се предмети.В други страни пък правят още по добре - тая енергия я изхабяват за далеч по продуктивни работи (ебане,спорт...или потрошване на някой парламент ако щеш)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2016 21:40

delqnski47 написа:

Нормално.И дано така остане.В живота има доста по важни и интересни неща за коментиране от това че разни деградирали пишкодръпчовци са се били и са потрошили двореца.Дано компетентните органи са се намесили подобаващо и има наказания със силата на закона.
П.П.В някои страни такива като горните поне си организират мелето някъде на поляна,където не могат да пострадат нормални хора или деца,както и разни чупещи се предмети..

Има логика в казаното от теб. И адмирирам подобно мислене.
[offtopic]Притеснява ме единствено, че когато червени набият децата по спирките и им вземат три шала, това е голяма гордост и се афишира. Тук обаче се мълчи, и аз знам прекрасно защо. Погромът е страшен, и то при числено предимство на другите. Някога на Синьото дойдоха 500 човека срещу 80, и това беше велико и ах, как бягали говедата! Ми сега??>[/offtopic]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 фев 2016 21:40

delqnski47 написа:

П.П.В някои страни такива като горните поне си организират мелето някъде на поляна,където не могат да пострадат нормални хора или деца,както и разни чупещи се предмети.В други страни пък правят още по добре - тая енергия я изхабяват за далеч по продуктивни работи (ебане,спорт...или потрошване на някой парламент ако щеш)

Делянски е прав и само ще добавя, че не е тук мястото да се коментират такива неща.
Е има други филмирани форуми може да питаш там или някой твой познат които е бил на въпросното мероприятие.
@ Синчец с това мнение ти пада нивото което държиш да си пич.
@ Бой,засади и всеки подобни одобрявам само когато имаме мач (по-между си като спорта е без значение) и се засечеме някъде преди или след мача. Всичко останало е деградация и палячовщина!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 фев 2016 21:46

Teo написа:изхабяват за далеч по продуктивни работи (ебане,спорт...или потрошване на някой парламент ако щеш)

Делянски е прав и само ще добавя, че не е тук мястото да се коментират такива неща.
Е има други филмирани форуми може да питаш там или някой твой познат които е бил на въпросното мероприятие.
@ Синчец с това мнение ти пада нивото което държиш да си пич.[/quote]
Прав си, че не е тук мястото, а на мероприятието са били ...които трябва. Не знам дали ги познавам.
Извинявам се, исках да ви поразръчкам малко, но не става.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 фев 2016 21:50

sin4ec написа:Притеснява ме единствено, че когато червени набият децата по спирките и им вземат три шала, това е голяма гордост и се афишира. Тук обаче се мълчи, и аз знам прекрасно защо. Погромът е страшен, и то при числено предимство на другите. Някога на Синьото дойдоха 500 човека срещу 80, и това беше велико и ах, как бягали говедата! Ми сега??

Мълчи се, защото това не е "точният" форум. :lol: :lol: :lol:

И не виждам какво страшно е станало, често стават такива случки и победителите са различни, един път едните бият, другият път - другите, и така.

Относно Синьото - нормално, и вие сте идвали на Ариана, побеждавали сте, и до днес се хвалите с тези случки. Същото е и при отсрещната страна. Нормални работи.
Последна промяна от 1982 на 17 фев 2016 21:51, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”