ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2016 18:54

Red joker написа:
11_best написа:
Beladona написа:Новина от днес : Чери се завръща в бащината къща.

"Той" ли го каза? Цитирай източник, или както в медиите, "една жена на пазара каза..."
В неделя видях "гришаганчевите" момчета с хъс и спортна злоба, с намерението да стават добри спортисти...
Видях един готов играч в лицето на Пепи Витанов, видях един истински мъж в лицето на Павката Головодов, видях един нов лидер в лицето на Божката Чорбаджийски.
Със сигурност не искам промяна, като тази в Подуене.
Та това по същество е възраждането на ЦСКА. Юридическа форма ще се намери, ако един клуб съществува физически - голяма група хора(спортисти, треньори, фенове) с една ясна идея и кауза.

Напълно те подкрепям и си мисля,че ако по някакви „други начини“ ни наложат Черепа да го бойкотираме всячески и да му покажеме,че не е желан на Армията :x Нека си „оздравява“ АД-то, без фенове и футболисти 8-)

А ти към кое дружество ще се ориентираш, ако Чери вземе ПФК-то-Литекс или някое от многобройните ЦСКА-та, които се пръкнаха от 2013-а насам :twisted:
Всъщност, ако Чери наистина се захване да оздравява ПФК-то, другите издънки с това име ще минат в миманса, а такива, като теб и Конана, ще са първите, които ще запеят за ЦСКА и бързо ще забравят какви са ги редили по форуми и кръчми 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 16 фев 2016 19:09

Е, Каши, ако се подкваси морето, както гледам очакваш, да не би да разчиташ само такива като теб и Донка да гребат... Голямо е, ще има за всички...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2016 19:14

11_best написа:Е, Каши, ако се подкваси морето, както гледам очакваш, да не би да разчиташ само такива като теб и Донка да гребат... Голямо е, ще има за всички...

Не те разбрах какво точно имаш предвид, но аз съм сигурно след последният, който ще се нареди с черпака покрай подквасеното море. Определено първи ще бъдат най-шумно отричащите Чери, които сега упорито се опитват да внушат, че дружеството не било важно-важен бил отборът-без да обясняват как може да съществува отборът без дружеството, но те са знаещите 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 16 фев 2016 21:16

Кашчей написа: Светна ли ти случайно лампичка някаква от написаното от Жоки, относно призива му за бойкот на Чери, ако се захване да оздравява ПФК-то? Ти ще го бойкотираш ли?

Няма да има никакви бойкоти! Въпреки писаниците по медиите, за отказването на Ганчев от ЦСКА!
Вече имам достоверна информация, и Ганчев няма никакво намерение да се отказва! ;)

ПП Говоренето и писането на всякакви изсмукани от пръстите новини, чиято цел е да накарат Ганчев да се откаже, това не е ли бойкот на някои от "нашите фенове" срещу ЦСКА?! :shock: :oops:
Да не говорим, че тези така наречени "фенове" , те дори не са гледали в близките години някой мач на ЦСКА по телевизията, камо ли да отидат на стадиона! :o
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 фев 2016 21:31

CSKA 78 написа:
Кашчей написа: Светна ли ти случайно лампичка някаква от написаното от Жоки, относно призива му за бойкот на Чери, ако се захване да оздравява ПФК-то? Ти ще го бойкотираш ли?

Няма да има никакви бойкоти! Въпреки писаниците по медиите, за отказването на Ганчев от ЦСКА!
Вече имам достоверна информация, и Ганчев няма никакво намерение да се отказва! ;)

ПП Говоренето и писането на всякакви изсмукани от пръстите новини, чиято цел е да накарат Ганчев да се откаже, това не е ли бойкот на някои от "нашите фенове"(като Донка например) срещу ЦСКА?! :shock: :oops:
Да не говорим, че тези така наречени "фенове" , те дори не са гледали в близките години някой мач на ЦСКА по телевизията, камо ли да отидат на стадиона! :o

Аз не знам какво ще стане и коментирам прочетено или чуто по медии или от съфорумци. В случая коментирах изказването на Ред Жокера за бойкот на Божков, ако случайно бъде натресен на ПФК ЦСКА в ролята на оздравител.
Относно това, кое е вярно и кое не е вярно от написаното в медиите, съм забелязал (специално за вас), че зависи от написаното-ако е добро и приятно е вярно, ако не е добро и приятно-тия лъжат, тия са на Пеевски, тия са на Батков (странно, как Батков вече не е собственик на никоя медия, а е заместен от Пеевски, но вие си знаете).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2016 21:48

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:

ПП Говоренето и писането на всякакви изсмукани от пръстите новини, чиято цел е да накарат Ганчев да се откаже, това не е ли бойкот на някои от "нашите фенове"(като Донка например) срещу ЦСКА?! :shock: :oops:

Аз не знам какво ще стане и коментирам прочетено или чуто по медии или от съфорумци. В случая коментирах изказването на Ред Жокера за бойкот на Божков, ако случайно бъде натресен на ПФК ЦСКА в ролята на оздравител.
Относно това, кое е вярно и кое не е вярно от написаното в медиите, съм забелязал (специално за вас), че зависи от написаното-ако е добро и приятно е вярно, ако не е добро и приятно-тия лъжат, тия са на Пеевски, тия са на Батков (странно, как Батков вече не е собственик на никоя медия, а е заместен от Пеевски, но вие си знаете).

Само ти, Беладонката и група съветски учени не искате да разберете,че никой няма намерение да оздравява...В много страници преди тази,беше обяснено надълго и нашироко, защо и поради какви причини това е невъзможно-да си чел и да си разбрал,защо не искаме и Черепа на Армията :!: Между другото -имам една „голяма болка“ за това какво се опитваш да прокарваш тука,ти ,Беладоната и другите „убавци“ ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 16 фев 2016 22:58

Ей сега излезе новина че не Ганчев се отказва от ЦСКА,а Пеевски. :P И то щото май щял да лежи скоро в панделата :mrgreen: .А пък другите спонсори на ******** казали че ще се махнат веднага щом Боко Тиквата падне от власт 8-) .Ясно ли е сега всичко?Не било компютри а компоти... ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 фев 2016 23:26

Пичове, един тон хартия се изписа за това възраждане... седете мирни, всичко ще си дойде на мястото. Оттук насетне само нагоре ще се катериме!
@ Всичко ще си дойде на мястото... в това съм сигурен. Повече подводни камъни и умишлен рекет няма да има!

ПП Няма какво да им се отделя внимание на дебелашки медии свързани с ФК Левски и техните бълвочи и помии хвърляни по ЦСКА София! За тях е най-добре да ни няма, ама кавал. Има ни и винаги ще ни има! Колкото и да се опитват да ни унижат и закрият, толкова по-силни ставаме. Не могат да го разберат, че тоя клуб няма как да загине. Невъзможно е!

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 17 фев 2016 00:26

PFC Litex написа:Господин Ганчев ще става ли отново джуджето от Микре?
Подочух, че има раздвижване на политическите пластове и микренския се е поотскубнал от хватката, в която беше приклещен.

Има такава работа! За другото...ще видим! Иначе добре се придържаш към тона за "микренския", още малко и да повярва човек, че е нямал никога нищо общо с Ловеч ;)
Всъщност, от кой точно месец /или година/ го ненавиждаш?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 фев 2016 03:45

Ако си от София и те нарека софийски обида ли ще е, че да зная, как да ти отговоря?
Аз на Ганчев свирки никога не съм правил и съм фен на отбора от Ловеч още, когато Ганчев продаваше с Алчо и другите дънки по пазара и въртяха алъш вериш.
Доколкото го познава, той с подставени лица, които не са от неговата свита неработи, а такива в настоящия ви клуб невиждам да има, така че последно той ще ви оправя ли или ще ви оправя?
Аз имам прекалено много достоверна информация за да я пиша из форумите наляво и дясно.

Следете политическия живот, той дава много отговори...
Изображение

Върни се в “Архив”