Ами и аз никога не съм искал да махат Велев. Както и не съм искал да махат Вуцов!!
1. На Вуцов трябваше да му се даде шанс, да изиграе втория мач с БАТЕ и чак тогава (при отпадане) да го махнат!
2. На Кокала трябваше да се даде шанс да си довърши предварителните кръгове и чак тогава (при отпадане) да го махнат!!
В един отбор, в едно ръководство трябва да има принципи и яснота!!!
Иначе отборът ни от година на година ще става все по-зле и по-зле...
Като се има предвид, че тези са много по-слаб отбор от БАТЕ, а срещу БАТЕ изглеждахме мног опо-добре, не съм оптимист!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Kakво е състоянието на Ортега ??
Ами щото, ако не се бъркаха, където не им е работа, нямаше да са прасета 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!
smash_the_reds написа:litex02 написа::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
Какво си хилиш???
Като п--ка в нови гащи!

Re: ПЕТКОВ: С ФЕНОВЕТЕ В СОФИЯ ТРЯБВА ДА ПОБЕДИМ
xi4o_93 написа:Мощно да разбиеме сектор г (ако има фенове на цска) и след това биеме Баку и ще има:Татко,моля те нека приказката продължи!
Фазан осъзнай се бе момче !

storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
aisogludingfioler написа:Има реванш в София... Тук просто няма да искат повече да стъпят...
И защо по-точно? Държиш да покажеш коя нация е по-изостанала и просташка? Тези номера са типични за третия свят от където всячески се опитваме да се дистанцираме.
Re: Какво искате в крайна сметка?
lisko74 написа:takae zapada sa mnogo kraini . welew nadigra penew w derbito totalno ama nikoi ot du4etata ne wikna sre6to penew za6toto toi sie tehen i sigo uwagawat atia zapada,s 10na 0 la litraba6e kokala da gi bie, ama te pak 6tiaha da go owikwa ,za6toto te nego poznawat, te neznait kwo iskat, te dori nerazbirat ot futbol. te samo gra4at, edin smikrofon pred tiah i wika ffff. poftariate ite dawai kato owze, tapazi .
Абе пич, ако ходиш в Б сектор знаеш къде застават София Запад и колоко човека са

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Вие сте егати хората...
Написах го и в друга тема,ще го повторя и тук. Дреме ми за свинете и техните фенове.На мен ми пука за Левски. Много ме е яд,че от години ръководители,футболисти а вече и фенове приемат с лека ръка такива мачове. Жалко е,че сме стигнали до тук. Всеки мач в ЕКТ за нас трябва да е на живот и смърт. Коефициента ни е меко казано зле.Реномето още повече. Не знам,дали сте такива от липса на самочуствие или какво? Ако,нямаме високи очаквания и изисквания се обричаме на доживотна посредственост. Обричаме се да бъдеме онези дето се радват на гол в ШЛ. Така както ние се смееме на отбори и техните фенове,които подивяват от кеф като вкарат гол на Герена. Големите отбори могат да си позволят да паднат от слабак. Те ще бъдат уважавани,обичани и най-важното - другата година никой няма да помни от кой са паднали преди година. Те пак ще бъдат там където им е мястото - дали ШЛ или ЛЕ. А ние? Ние не сме голям отбор. Никой отбор от БГ не е. Ние трябва да се бориме със зъби и нокти за всяка мизерна точица,която може да докопаме. За всяка победа на чужд терен.За всеки гол. Защото уважението се трупа с победите. Точки и коефициент също. Няма как да си мериш пишката с големите от квартала докато още я сравняваш с тази на децата от детската градина. Ужасно много ме дразни лекотата с която се приемат такива резултати. Колко победи имаме в ЕКТ,като гост? 12 ли бяха? 13? Във всеки случай смешно число за отбор,който има претенции. Не трябва да играеме като равни с такива отбори. Срамно е ,че нашите футболисти се задоволяват с такива резултати. Никой не казва,че трябва да започнат скандирания "ку*ви сте" ,освирквания и т.н. Ест. ще си подкрепяме отбора,но моля ви не очаквайте от мен да не се ядосвам на нихилизма у ръководство и играчи. Такива отбори като Баку трябва да ги биеме без кой знае какви проблеми. Онези литовци излезнаха и им вкараха 2 гола като гости. Ние не можахме да създадеме положение.
110 години любов!
Re: никво ходене на мачове
споко бе, нали се квича че Велев не редял правилно отбора, т.н. "тартори" искаха да го махнат.
Ето "истинския" треньор сега "подреди" отбора както искат тарторите, резултата го видяхме
Ето "истинския" треньор сега "подреди" отбора както искат тарторите, резултата го видяхме

kalo написа:smash_the_reds написа:litex02 написа::lol:![]()
![]()
Какво си хилиш???
Като п--ка в нови гащи!

- devildriver
- Контакти:
какъв е проблема,Бай ганьо плаща 12000 евро и си ги удържа от тандема гонзоратко.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL