ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот BRF » 16 фев 2016 16:36

11_best написа:BRF, полуфинал в Зарата, малко от малко, трябва да си щастлив - по-добре като дестинация от Монтана и Ловеч :)

Доволен съм!Монтана щеше да е трудно ,но щях да го постигна!Ловеч пък ми е любимото място!Където е ЦСКА ,там съм и аз!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 16 фев 2016 16:44

Beladona написа:Новина от днес : Чери се завръща в бащината къща.

"Той" ли го каза? Цитирай източник, или както в медиите, "една жена на пазара каза..."
В неделя видях "гришаганчевите" момчета с хъс и спортна злоба, с намерението да стават добри спортисти...
Видях един готов играч в лицето на Пепи Витанов, видях един истински мъж в лицето на Павката Головодов, видях един нов лидер в лицето на Божката Чорбаджийски.
Със сигурност не искам промяна, като тази в Подуене.
Та това по същество е възраждането на ЦСКА. Юридическа форма ще се намери, ако един клуб съществува физически - голяма група хора(спортисти, треньори, фенове) с една ясна идея и кауза.

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 16 фев 2016 17:38

ПП лично ми го каза !

Нещо не си го разбрал. Ако е използвал точно тези думи значи пишеш в грешния подфорум. Ходи да зарадваш левскарите с новия им акционер.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2016 17:55

ПП лично ми го каза !

На Л.С. ли... :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2016 17:59

delqnski47 написа:Ще помоля господата Red Joker и Beladona да си мерите пръчките на ЛС.Тва тука не ви е фейсбук,нито скайп.

Единият от двамата е с дамски ник и дали не е госпожица :? ... :lol: Шегувам се разбира се,както винаги 8-)
Последна промяна от Red joker на 16 фев 2016 18:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2016 18:02

Някой пак е получил факс свише..... ;)
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 фев 2016 18:04

11_best написа:

"Той" ли го каза? Цитирай източник, или както в медиите, "една жена на пазара каза..."
В неделя видях "гришаганчевите" момчета с хъс и спортна злоба, с намерението да стават добри спортисти...
Видях един готов играч в лицето на Пепи Витанов, видях един истински мъж в лицето на Павката Головодов, видях един нов лидер в лицето на Божката Чорбаджийски.
Та това по същество е възраждането на ЦСКА. Юридическа форма ще се намери, ако един клуб съществува физически - голяма група хора(спортисти, треньори, фенове) с една ясна идея и кауза.

Напълно те подкрепям и си мисля,че ако по някакви „други начини“ ни наложат Черепа да го бойкотираме всячески и да му покажеме,че не е желан на Армията :x Нека си „оздравява“ АД-то, без фенове и футболисти 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 16 фев 2016 18:17

Red joker написа:
11_best написа:

Напълно те подкрепям и си мисля,че ако по някакви „други начини“ ни наложат Черепа да го бойкотираме всячески и да му покажеме,че не е желан на Армията :x Нека си „оздравява“ АД-то, без фенове и футболисти 8-)

Понеже желаещите да издържат клуба са десетки,та имат вече и подставени лица тук.Защо не коментирате и турчина на лупи?
Всички евентуални собственици бягат като дявол от тамян,ама тук има хора,които и имат претенции.
Щях да напиша дали са с всичкия си,но акъл е силна дума.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 фев 2016 18:47

Господин Ганчев ще става ли отново джуджето от Микре?
Подочух, че има раздвижване на политическите пластове и микренския се е поотскубнал от хватката, в която беше приклещен.
Изображение

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 16 фев 2016 18:49

Това, което ми харесва в настоящата ситуация, колкото и медиите да искат сензации, опровержения и т.н. е, че в крайна сметка спортно-технически се работи. Което от своя страна опровергава всички "новини", които излизат поради липсата на такива. Защо някой ще влага в създаването на спортисти и треньори, които на всичкото отгоре работят и играят с настроение, без мрънкане и задни мисли? За да ги разпусне след месец-два? Едва ли... На всичкото отгоре се оказва, че са момчета с морал(повечето "наши момечета"), готови за парите си, за своята чест и тази на клуба да си рискуват краката срещу дърводелци по разорани терени.
Само едно обещание (в първото му интервю, когато се застъпи за ЦСКА) искам Ганчев да спази: "Няма да позволя да се гаврят с ЦСКА!". И до момента го спазва.
Защото сега можехме да сме центъра на подигравките в цялата футболна държава, със загуби и от Бяга, и от Долно нанагорнище, с окрадени таланти и без перспектива.
Не е това, което мнозина очакват, но всъщност е първото и най-важното от всичко. В ЦСКА се вижда добра спортно-техническа основа за надграждане в бъдещите 2-3-5 години.
И последно... И аз да бях в ролята на кандидат собственик на дружеството (или на част от него) в настоящата обстановка, и аз нямаше да издавам плана и стратегията си за придобиване. Чиповете се пазят за ривъра, кой каква ръка има, предстои да видим.

Върни се в “Архив”