Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо без шамари няма да стане!!!
Гонзо изобщо няма да стане!
Re: Какво искате в крайна сметка?
groti написа:Съгласен съм с линки. Баку са пародия на отбор.Още следващия мач ще го разкриеме.Обаче разочарованието за мен остава.За пореден път не добре свършена работа. Задоволяване с малко в ЕКТ. Това е лошото.
Гроти , бе , никой не е казал , че сме доволни от играта или резултата , но със сигурност и тези Актобе са подобие на отбор ...още миналият кръг резнаха добър отбор с име доколкото помня ...не правете трагедии от резултата ...само от играта . В София всичко ще си дойде на мястото

ЛЕВСКАР до гроб!
- devildriver
- Контакти:
Re: Гонзо без шамари няма да стане!!!
Гонзо,стягай се и почвай да тренираш,защото на тебе мястото ти е на терена,иначе ще последваш съдбата на Дани-вън комунистите,комсомолците и ченгетата от Левски.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL
Е как какво?! Искаме да гледаме филма "Знам какво направи миналото лято"....само че римейка от този сезон, миналия сезон беше доста интересен
)))))))))СМЕШНИЦИ!

Re: Вие сте егати хората...
Батков смени всички, да ходи той сега да подържа! (може да ми подържи малко топките и още нещо друго, ако иска...)
ehh написа:Абе, фенове сини, какво ви става, не знам?
Пуснали сте хиляди абсурдни теми с критики, песимизъм, предложения и т.н. Вуцов да се връща, Велев, баба ми и други подобни.
Дайте малко въздух на Левски, оставете ги да си изиграят на спокойствие мача. Не знам, не виждате ли, какво става из Европа, че разсъждавате на това елементарно ниво и чакате да бием, където отидем.
Не спадайте до нивото на някои прасета (буквално) от червеният сектор. Бъдете зад Левски, дайте му шанс и ако има критика, нека е градивна.
Нека не изперкваме в средата на лятото. Знам, че е жега. Виждаме, че и Батков се влият от емоции и нека се надяваме сега, тези неочаквани промени да бъдат за добро. Но това зависи и много от нас...
Кухото си е кухо. Какво пак трябва да намесвате ЦСКА в темата? Ако толкова си обичаше отборчето, щеше повече да гледаш него...
- monster1011
- Контакти:
ЛЕВСКИ НОЩУВА НА ЛЕТИЩЕТО!!!
Левски ще нощуват на летището в зона в която няма дори туалетни, след като умишлени проверки са забавили излитането с проверки над 2 часа. В Азербайджан е забранено да се лети след 00 часа и азерите искат 12 000 евро глоба. Да им организираме ад в София!!!
- levskarinvt
- Контакти:
Re: КЪМ ТОМИ РУСЕВ
А е що всички плюете Ортега немога да разбера или щото е нов и дай него да нападаме. Момчето се раздаде и съвсем спокойно можем да кажем,че беше един от най-добрите ,ако въобще имаше такива
RED_FOX написа:Е как какво?! Искаме да гледаме филма "Знам какво направи миналото лято"....само че римейка от този сезон, миналия сезон беше доста интересен)))))))))СМЕШНИЦИ!
Стига грухтя , турчино!! На теб ти пожелавам да гледаш цял живот римейка на Сашо Апашо

ЛЕВСКАР до гроб!
- gentlemanxxx
- Контакти:
Вие нормални ли сте бе?!?Преди 1-2 години Манчестър Юн завърши 0:0 с третодивизионен клуб(тоест аматьори)но там нямаше такъв песимизъм такива неща!Ние сме малък отбор каквото и да си говорим,да в България сме най големите,но в Европа..Престанете,така не става само с критики,дайте шанс на новия треньор!Офф отчайвам се,някой фенове май незнаят какво искат,1во Велев вън са пък защо вън...Такива ли фенове трябва да сме!Не вкараме гол до 20мин и се почва оставка,освирквания...БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ,АКО НЕ ЦСКА ТАКА И ТАКА ИМАТ НУЖДА ОТ ФЕНОВЕ....