Beladona написа:Red joker написа:Кашчей написа:Red joker написа:Кашчей написа:
Беше на власт-кмет на София, а общинските концесии ги раздава общината, а не Президента или министър-председателя
Значи от любов към ЦСКА ги е довлякъл,а...Ти изби рибата
-за сетен път
Щъркелите още не са дошли, а теб вече те хапе щъркелътКъде видя да съм написал поради каква причина ги е довел, или че той ги е довел?! Ти написа, че Боко не е бил на власт през 2008-а, а аз само ти отговорих, че не е съвсем така и, че това, заради което ТИТАН бяха изнудени да се захванат с ЦСКА се дава от общината, а не от държавата.
Домуса също беше в управата на Клуба в началото,но си би камшика(по-скоро му го биха) и той ли дойде покрай концесията за боклукаАйде бегай да си играеш
Тиквоча ги е довел,колкото доведе и „Газпром“!По-скоро ,когато той дойде на власт, взе да им нарежда да прецакат Клуба и не случайно взеха да чистят още няколко общини,говореше се за стотици милиони годишно!
Жоки, ти си пълен с тъпотии като куче с бълхи ! Наредил им да прецакат клуба ?! Хахахаха ! По- голяма тъпотия не бях чувал ...сигурно сега им нареди да си изпозаложат къщите пред банка ? Бегай да си тичаш в парка ...егати човека !
А бе ,що се отнася до тъпотиите,като те гледам тебе и се успокоявам