Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: РАБЕХ КЪМ ФЕНОВЕТЕ: ВСИЧКО Е НАРЕД, АЗ ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ

Мнениеот smash_the_reds » 21 фев 2009 18:12

Той и да остане няма да е титуляр.Закъснял бил за подготовката,натежал бил,изгонен от лагера-това са 3 основателни причини за ръководството да го остави да търка скамейката,така че и с него и без него все тая-проблема не е в защитната линия на отбора...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 21 фев 2009 18:55

smash_the_reds написа:Той и да остане няма да е титуляр.Закъснял бил за подготовката,натежал бил,изгонен от лагера-това са 3 основателни причини за ръководството да го остави да търка скамейката,така че и с него и без него все тая-проблема не е в защитната линия на отбора...

Рабех и с наднормено тегло и със счупен крак ще е по-добър от всички защитници на Левски... така че ще е апотеоз на глупостта ако е резерва

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 21 фев 2009 19:21

... А Велев и с сто излизания в Европа, да се учи, не става за треньор на "Левски"! За мое най-най-голямо съжаление!!! И пак опираме до същината: ГРАМАДА ЗА БАТКОВ!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: КВО СТАВА НА ГЕРЕНА БЕ И НА РИЛЕЦО НЕ МОЖЕМ ДА ВКАРАМЕ.ШОК

Мнениеот Yasso » 21 фев 2009 19:47

comandosa1 написа:Анализи и коментари след официални мачове моля, все пак това е контрола и не мисля че някой от вас знае каква и е целта.

Сега - значи първо Юри Галев ще го отнесе яко за това "своеволие" - кой е тоя, че ще прекратява мача с "Левски" ? :lol: Почти съм сигурен - Рилецо ще го извадят от Б група :lol:

И другото - сините ще вкарат най-малко 10 гола на Вихрен, защото това няма да бъде контрола а мач за първенството... :D

А ако трябва сериозно - приятел, трябва да дадете банкет ако се оттървете с Х срещу зелените на Фичо, той не е Кокала и знае как се играе тази игра и което е по-важното - знае как да бие "Левски", в първия кръг вече го показа...Спасението ви е единствено в съдията и никой друг!!!

Контролните срещи са само началото на пролетния син кошмар... :idea:
След няколко дни са и мачовете за купата - настанете се удобно, шоуто започва! :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 21 фев 2009 20:05

Чета написаното от някои червени фенове - рисуват като истински виртуози на четката едни апокалиптични картини, едни кошмарни сценарии за Левски!!! Имат развинтени и плодовите фантазии, но за тяхно съжаление, когато дойде времето на реалността, ще бъдат много разочаровани!!! И така бленуващите "сини мелници" донкихотовци, ще трябва да свалят картонените доспехи, да поседнат в пробитите легени и неохотно да признаят, че всичко е един лош син сън!!! Спете спокойно деца - страшните мелници съществуват единствено в нечии червено-шарени представи с подгизнали панталони.........

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 20:08

Абе някой от тях, ама за жалост вече не си спомням кой, ми разправяше, след загубите от Жилина и Бате и Вихрен, че декември пак ще си говорим, след като твърдях, че Левски ще са първи. Декември мина и замина, така и не се обади този човек...

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 21 фев 2009 21:52

mike28 написа:Абе някой от тях, ама за жалост вече не си спомням кой, ми разправяше, след загубите от Жилина и Бате и Вихрен, че декември шак ще си говорим, след като твърдях, че Левски ще са първи. Декември мина и замина, така и не се обади този човек...

Ами тя и паузата свършва скоро, айде още една - две седмици синя радост за първото място.... на полусезона :lol:

Всъщност майк, внимавай между 20-тия и 22-ия кръг - там е най-интересно :lol: :D
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 фев 2009 22:16

Абе аз да ти кажа не се радвам, отдавна не ме вълнува кой ще става шампион у нас. То като излязат да играят в евротурнирите се вижда колко са шампиони...

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 фев 2009 22:25

Yasso написа:
comandosa1 написа:Анализи и коментари след официални мачове моля, все пак това е контрола и не мисля че някой от вас знае каква и е целта.

Сега - значи първо Юри Галев ще го отнесе яко за това "своеволие" - кой е тоя, че ще прекратява мача с "Левски" ? :lol: Почти съм сигурен - Рилецо ще го извадят от Б група :lol:

И другото - сините ще вкарат най-малко 10 гола на Вихрен, защото това няма да бъде контрола а мач за първенството... :D

А ако трябва сериозно - приятел, трябва да дадете банкет ако се оттървете с Х срещу зелените на Фичо, той не е Кокала и знае как се играе тази игра и което е по-важното - знае как да бие "Левски", в първия кръг вече го показа...Спасението ви е единствено в съдията и никой друг!!!

Контролните срещи са само началото на пролетния син кошмар... :idea:
След няколко дни са и мачовете за купата - настанете се удобно, шоуто започва! :lol:

С този си коментар ясно показваш колко разбираш от футбол.То ако контролите бяха от такава важност,нямаше повечето евро отбори да скитат по турнета из САЩ,Япония,Мозамбик и тем подобни държави.И есента Левски почна ужасно,пък после знаеш какво стана,ако не си спомняш питай Саша Симонович той ще ти го припомни.Разбира се може да се окажеш и прав,тогава Батков трябва да си поеме цялата отговорност за глупостите дето върши.
п.с. А и между 20 и 22 кръг нали знаеш с кого трябва да внимавате,че номер 9 чака 16.
Този профил вече не съществува.

cigov_brqs
Контакти:

Мнениеот cigov_brqs » 21 фев 2009 22:37

Батков е нешто полудял как иска да станем шампиони след като иска да продаде ключови футболисти като Рабех,Жоазинио и Зе Соареш него разбирам! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!

Върни се в “Архив”