Пак е имало секс на запад!
Аз съм заспал на Бостън-Далас, много тухла метнаха!
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Garnett
Още на първата си пресконференция си представях не само как печеля титлата, но и как ставам безсмъртен на тавана на залата", сподели Гарнет по време на церемонията. В един от най-емоционалните моменти Гарнет и Рей Алън сложиха край на 10-годишната си вражда, започнала с преминаването на Алън в Маями Хийт през 2012. "Радвам се да видя Рей Алън тук. Това е истината. Радвам се, човече, ти си следващият", каза Гарнет, преди да се прегърне с Алън, а малко след това в прегръдката се включи и Пиърс.
Re: NBA сезон 2021-22
miro_rz написа:Пак е имало секс на запад!
Първата четвърт пуснахме 42 точки за 9 минути, което е темпо за около 237 май. Кво повече да коментираме?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:miro_rz написа:Пак е имало секс на запад!
Първата четвърт пуснахме 42 точки за 9 минути, което е темпо за около 237 май. Кво повече да коментираме?
Този година ти стига Милан да са шампиони. Ще малко нахално ако Челси и Лейкърс вървят добре и те! :D
Няма да базикам колегите, вече не е забавно и ми втръсна!
Време е ЛеБрон да се връща при Кавс, нека си завърши кариерата там!
Време е ЛеБрон да се връща при Кавс, нека си завърши кариерата там!
pan_Joro написа:Академик Къри пак изнася лекции...
Ей, Жоро, къде се загуби? Реших, че са ви баннали заедно с Майстора :) Къри вярно е Академик, почна да забравя как се правят такива мачове, сеща се веднъж месечно :))
Шегата настрана, според мен и връщането на Грийн помогна за този ефект, сериозно спокойствие внася в защита, а и поема организаторски функции в атака.
ГСУ
Бък, наложи се да прекарам известно време в болница – изкървя ми язвата (докторът казва, че съм пиел повечко вода, отколкото уиски и кръвта ми се разредила :-)). Но синчетата ми сваляха мачовете и не съм пропуснал мач на ГСУ на GSM-а (сега май ще си ги гледам отново на голям екран с висока резолюция).
Що се отнася до Къри, мисля че неговата игра се подчинява на тактиката на Стив Кър – "остави момчетата да играят, да се сработват и да побеждават, намесвай се по-осезателно само когато се наложи". В някои мачове това проработи, в други не – на практика ГСУ загуби 2-3 мача точно поради неопитността на младоците. Но за да не загуби Къри импулса си, на 2-3 мача Кър го "отвързва" и Стеф се развихря, както беше днес. Къде са онези само 8 точки срещу Милуоки? Е, тогава Клей и младоците направиха две страхотни четвъртини и можеше да сипят още доста на Бъкс (не визирам никнейма ти :-))… Работата е там, че противниците на ГСУ винаги обръщат много внимание на защитата срещу Къри, а това дава известна свобода на останалите играчи. След 2-3 по-посредствени мача вниманието на противниците към Стеф леко спада и той веднага им напомня, че трябва да го пазят по-сериозно :-). Убеден съм, че и завръщането на Дреймънд си е казало думата…
Ще ми се да кажа нещо за един впечатляващ епизод от мача ГСУ-Денвър, но ще го оставя за някой следващ пост, след като го прегледам още веднъж.
Що се отнася до Козела, вероятно се е произнесъл за войната с нетърпящ възражение тон и си е получил каквото трябва. Вярно, че се дърлехме с него, но моите обиди бяха далеч по-премерени от неговите… Нооо, за умрелите или добро или нищо. В случая – нищо…
Що се отнася до Къри, мисля че неговата игра се подчинява на тактиката на Стив Кър – "остави момчетата да играят, да се сработват и да побеждават, намесвай се по-осезателно само когато се наложи". В някои мачове това проработи, в други не – на практика ГСУ загуби 2-3 мача точно поради неопитността на младоците. Но за да не загуби Къри импулса си, на 2-3 мача Кър го "отвързва" и Стеф се развихря, както беше днес. Къде са онези само 8 точки срещу Милуоки? Е, тогава Клей и младоците направиха две страхотни четвъртини и можеше да сипят още доста на Бъкс (не визирам никнейма ти :-))… Работата е там, че противниците на ГСУ винаги обръщат много внимание на защитата срещу Къри, а това дава известна свобода на останалите играчи. След 2-3 по-посредствени мача вниманието на противниците към Стеф леко спада и той веднага им напомня, че трябва да го пазят по-сериозно :-). Убеден съм, че и завръщането на Дреймънд си е казало думата…
Ще ми се да кажа нещо за един впечатляващ епизод от мача ГСУ-Денвър, но ще го оставя за някой следващ пост, след като го прегледам още веднъж.
Що се отнася до Козела, вероятно се е произнесъл за войната с нетърпящ възражение тон и си е получил каквото трябва. Вярно, че се дърлехме с него, но моите обиди бяха далеч по-премерени от неговите… Нооо, за умрелите или добро или нищо. В случая – нищо…
НЕма начин да нЕма начин!
КАТ ни е тричал яката работа 60т.
7/11 тройки и 19/31!
Общо са ни забили 149 т.
7/11 тройки и 19/31!
Общо са ни забили 149 т.
Re: ГСУ
pan_Joro написа:Бък, наложи се да прекарам известно време в болница – изкървя ми язвата (докторът казва, че съм пиел повечко вода, отколкото уиски и кръвта ми се разредила :-)).
Добре, че са те хванали навреме. На майка ми и се случва два пъти с повръщане на кръв, а тя пие и антикоагуланти. Гадна работа, дано повече не ти се случва.
Аз малко се разочаровах от Уориърс в началото след ол-стар мача, понеже след контузията на Крис Пол мислех, че имат нелоши шансове за първо място, но останаха малко мачове. Важното, естествено, е да влезеш във форма за плейофите. Нашите засега успяват само с приказките.
Никнеймът ми няма общо с Милуоки :)