Висша лига - сезон (2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2020/21)
Моу - Пеп финал по всяка вероятност.
Истински мастърклас изнася тази вечер Гуардиола на Оле
Дали норвежецът е запазил някой от тефтерите на Ван Гаал за да си запише
Иначе финал Пеп-Жозе си е класика от където и да го погледнеш 

Какъв мастърклас сънуваш. Това е Оле все пак
Сам се бие преди да е почнал мачът.

- JackPackage
- Контакти:
Хари Бидона кво стоя като пън при първия гол на плешивците, евем ти дървото - Оби Уан Кеноби пък трябва да го научат накъде трябва и накъде не трябва да се чисти топката след центриране - голям мастърклас на Плешо, няма що
Жозе ще го приспи на финала

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:MuFc1878 написа:И след толкова много хиляди дузпи за Юнайтед какво спечели:
2019 - хой
2020 - хой
Не разбирам защо Клопо пищи
Въпросът не е кой какво е спечелил, Клоп говори принципно. Сложи ръка на сърцето си и ми кажи честно, че ако при вас има такава ситуация, дали съдията няма да опъне спринт към бялата точка? Съвсем честно и откровено.![]()
Затова говори Клоп, затова говоря и аз. Различни критерии и отсъждания според отбора. Уж варовика заради тези неща беше въведен, пък то...
Ами приемете, че не сте фактор(нямате лоби в ФА) и толкова. Все пак 30 години бяхте средняк във ВЛ, а Юнайтед трупаха титли.
А Клоп може да писка колкото си иска, ама не и на Острова, жалко че го няма САФ, да го навре в кучи гъз. За това отношение към вас имат вина и "щедрите" ви собственици.
Що не писка предният сезон.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
JackPackage написа:Хари Бидона кво стоя като пън при първия гол на плешивците, евем ти дървото - Оби Уан Кеноби пък трябва да го научат накъде трябва и накъде не трябва да се чисти топката след центриране - голям мастърклас на Плешо, няма що![]()
![]()
Мастърклас си беше срещу вас на Моста, това днес си беше рутинна победа без напрежение.
Остави ги Пепо, глей Франки със селекция от 250 милки, как ще изхвърчи в дивите степи преди Артета на който се подигравате всички.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Ще е баси финала, ще се играе пред едната врата!
Даже няма да го гледам!

Даже няма да го гледам!

miro_rz написа:Ще е баси финала, ще се играе пред едната врата!![]()
Даже няма да го гледам!
Очаквам Жозето да се пусне по екип за да помага на Сон на левия бек

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.