Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот wannabe » 27 апр 2014 13:56

frente atleti написа:...

Шовен не знам кой е, но шовинист знам какво е! Контрапротестиращите пропутинофили сте мега зле... то грам акъл няма и обръща дискусията на лична основа :lol:
Снайперист, тракторист, гербаджия, левскар, локомотивец, соросоид...
Чакам новите опорни точки на капутин :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 апр 2014 14:07

Вашингтон и Брюксел трябва „съвместно да въвеждат санкции” спрямо Русия, заяви днес президентът на САЩ Барак Обама на пресконференцията в Куала Лумпур (Малайзия), където е на официално посещение.
Според думите му ефектът от приемането на мерки ще бъде по-голям, ако на Америка не й се налага да действа сама.
Обама упрекна Русия в липса на действие, тъй като, според него, „тя нищо не е направила, за да помогне за решаването на конфликта в Украйна”.
По-рано руският външен министър Сергей Лавров в разговор по телефона с държавния секретар на САЩ Джон Кери е подчертал необходимостта от спешни мерки за деескалацията на ситуацията в Украйна и преди всичко прекратяване на военната операция срещу участниците в протестите и пресичането на агресивните действия на ултранационалистите от „Десен сектор”.
П.П.Обамчо,нали сте отворени,действайте сами! Нещо май не ти стиска афро,а?

Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_2 ... sija-5298/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 27 апр 2014 14:08

wannabe написа:

Шовен не знам кой е, но шовинист знам какво е! Контрапротестиращите пропутинофили сте мега зле... то грам акъл няма и обръща дискусията на лична основа :lol:

[offtopic]Оставям те на другите колеги от форума умствения ти капацитет е по-малък от едноклетъчно така ,че стига гаври с теб :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 27 апр 2014 14:11

wannabe написа:

То пък с теб една дискусия става, мале мале... като ти затикаме неудобните факти под носа и почваш да пелтечиш kleta majka bulgariq ili kleta rusiq, а най-често си избираш най-удобния пост и си сляп за останалите. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 27 апр 2014 14:20

fcb_bg написа:
wannabe написа:

То пък с теб една дискусия става, мале мале... като ти затикаме неудобните факти под носа и почваш да пелтечиш kleta majka bulgariq ili kleta rusiq, а най-често си избираш най-удобния пост и си сляп за останалите. :lol:

Аз едно не разбирам защо когато пишеш за провала на западните политици спрямо Украйна ставаш путинофил :mrgreen: :?:
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 апр 2014 14:26

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:САЩ и ЕС нямат никакви исконни права в Украйна!

Всеки има право на двустранни отношения, с когото и да било, където и да било.
Ако ще и в Галактика Пегас да е.

ЕС и САЩ, що да нямат право да водят такива с Украйна ?
Или смяташ, че двустранни отношения мога да водят само съседни Държави ? :roll:

Двустранните отношения включват ли и подбудителство към държавен преврат?

Явно да. Как се казваше на това да платиш на разни хора, за да направят бунтове в чужда страна....? А да, сетих се, казва се американска демокрация.

fcb_bg написа:А най-голямата ирония е, че американците обвиняват руснаците за неща, които самите те са правили и сега ги определят за неправилни.

:!: Лицемери.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 27 апр 2014 15:57

fcb_bg написа:"И защо трябва Украйна да отстъпва първа, след като Русия не дава никакви индикации, че е готова да прекрати агресивното си поведение?"
Ти май забрави откъде тръгна всичко и сега се чудиш какво и защо става. Как да го кажа вече... едно е американците да правят революции в Близкия Изток, съвсем друго е да я правят на руската граница. Каква мислиш щеше да бъде американската позиция и реакция, ако Мексико беше проруски настроена страна? Дали южната граница на САЩ нямаше да е супермилитаризираната зона? Те една Куба я направиха дармадан дето е до г*за им. Блокада, ембарго...с години. Само защото не искаха да им играят по свирката.
Иначе искаш руснаците сега да си траят. Няма проблем, ще си траят - янките вън от Украйна. А най-голямата ирония е, че американците обвиняват руснаците за неща, които самите те са правили и сега ги определят за неправилни.

Извинявам се за късния отговор. По принцип съм съгласен с теб, но с това, че САЩ не са цвете за мирисане и не са пример за подражание. НО, това което ме дразни е, че си твърде пристрастен в мнението си, което до някъде е разбираемо. И все пак, за подобряване на качеството на дискусията, те съветвам да възприемаш повече различните гледни точки. А аз мога да ти кажа, "на мен какво ми дреме за Куба, те са на друг континент, бла бла бла", ама така би било безсмислено да водим този диалог. ;)
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 апр 2014 17:24

В Грузия е започнало набирането на доброволци за участие в бойните действия в Украйна срещу привържениците на федерализацията и руските военнослужещи, съобщи днес източник в грузинския парламент.
Мероприятията са организирани от бившия началник на личната охрана на грузинския експрезидент Звиад Гамсахудриа - Гоча Бахия, укриващ се във Финландия.
Вербуват основно млади хора, които още не са определили политическите си пристрастия, или такива, които са близки до радикалните групировки и бандитски формирования.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_2 ... ajna-1595/
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 апр 2014 18:53

Привържениците на федерализацията в Луганск поставиха ултиматум на властите в Киев до 29 април, съобщават днес местните медии.
В частност се посочва, че „ако всички исканията на местните жители, подкрепени от Женевските споразумения, не бъдат изпълнени, всички органи на властта в Киев се смятат за антинародни и престъпни”.
Освен това в изявлението се казва, че противниците на новата власт „ще преминат към активни действия”.
Протестиращите настояват „да се амнистират всички участници в протестното движение в източната част на Украйна, да се признае руският език за държавен, а също да се проведе референдум по въпроса за самоопределянето на региона”.
Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_2 ... atum-3604/
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2014 21:33

Eminem написа:Явно да. Как се казваше на това да платиш на разни хора, за да направят бунтове в чужда страна....?

Няма нито едно реално доказателство за това.

Нещата са прости... Запада яхна вълната, но не те направиха вълната.
Това е истината.

ФАКТ, сега финансират украинското правителство, но това вече е следствие.
Би-било глупаво Запада да не се възползва от ситуацията.
Русия например, го направи чудесно, макар и да жертваха силно свой човек, в лицето на Янукович.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”