kingofpop написа:Е, Реал до 75 минута според мен хич не контролираха мача...някакви хаотични атаки и удари на Бейл и това беше...
Именно... затова говоря и аз
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:Е, Реал до 75 минута според мен хич не контролираха мача...някакви хаотични атаки и удари на Бейл и това беше...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Laetitia написа:Кой е идиот и тъпо парче?
Разни там фенове дето цитират статистика от мача и как 120 минути са ни смачкали и не сме излезли от наказателното си поле.....как се прави тази висока преса като нашите са в нак. поле не ми е ясно много, ама както казах - всеки има право
Laetitia написа:JackPackage написа:Laetitia написа:Кой е идиот и тъпо парче?
Разни там фенове дето цитират статистика от мача и как 120 минути са ни смачкали и не сме излезли от наказателното си поле.....как се прави тази висока преса като нашите са в нак. поле не ми е ясно много, ама както казах - всеки има право
Знам, че ти е тъпо, че сте паднали, аз също предпочитах Атлети да спечели, но реалностите са реалности.
Шапки долу за Симеоне, но Реал на Татко Карло си заслужи Десетата, колкото и да не го обичам (меко казано) този отбор.
Един друг треньор се биеше в гърдите, но...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Много любопитно ми е къде точно съм казала това, но както и да е.JackPackage написа: просто изразих несъгласие че са ни мачкали 120 минути и са контролирали мача![]()
Laetitia написа:Много любопитно ми е къде точно съм казала това, но както и да е.JackPackage написа: просто изразих несъгласие че са ни мачкали 120 минути и са контролирали мача![]()
JackPackage написа:За Анчелоти и влиянието му говоря аз за този мач конкретно, не за сезона им в ШЛ
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта