Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 17 апр 2013 18:36

ГЕРБ + Кунева + Сините ( ако влязат )
БСП + ДПС + Атака + Кунева ( Кунева се закле,че коалиция с БСП няма да прави,но да видим )

Прогноза : Или нови избори или управление начело с БСП и техните коалиционни партньори и ГЕРБ в опозиция.
И преди някой да си е изхабил копчетата от клавиатурата ГЕРБ коалиция с БСП,ДПС и Атака няма да направи !

На мен ми е по-интересно дали ГЕРБ отново ще се конкурират само с ДПС за мажоритарният вот или БСП ще успее да открадне някой район.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 апр 2013 18:41

dunavfc написа:ГЕРБ + Кунева + Сините ( ако влязат )
БСП + ДПС + Атака + Кунева ( Кунева се закле,че коалиция с БСП няма да прави,но да видим )

Прогноза : Или нови избори или управление начело с БСП и техните коалиционни партньори и ГЕРБ в опозиция.
И преди някой да си е изхабил копчетата от клавиатурата ГЕРБ коалиция с БСП,ДПС и Атака няма да направи !

На мен ми е по-интересно дали ГЕРБ отново ще се конкурират само с ДПС за мажоритарният вот или БСП ще успее да открадне някой район.

Втората си я уцелил, и не става въпрос за коалиция. А сините с ГЕРБ няма да играят, още по-малко Кунева... За Атака просто забрави! Или програмен кабинет,или нови избори наесен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 апр 2013 19:00

dunavfc написа:ГЕРБ + Кунева + Сините ( ако влязат )

Кукувицата спряха нещо да я лансират напоследък медиите , че и социолозите.
За какъв мажоритарен вот иде реч? :roll:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 апр 2013 19:11

От 2009 год. освен за пропорционален вот ( за партии ),гласуваме и мажоритарно ( за представител от нашият регион ) с който бройката на депутатите става 240 ( 209 пр. вот и 31 маж. вот ).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 апр 2013 19:15

doktora25 написа:
vaskonti написа:Не е истина! Достоен наследник и последовател на Станишев!
Приятелю, законът за референдума беше приет от БСП през 2009г.! БСП определиха въпросният изискуем кворум, а не ГЕРБ! Това, че сега мрънкаха и искаха ако може и 50 човека общо да са гласували, пак да си е валидно, проблемът си е техен(твой)!
Освен това си се загрижил, че Русия изпуска пълния и абсолютен монопол в България, вместо да го разширява още повече... :shock:
Просто нямам думи...
:|

За референдума ще проверя как стоят нещата. А аз колко пъти трябва да казвам, че Русия трябва да разширява влиянието си у нас вместо да го отслабва, за да не сме наведени изцяло към Запада! Пак питам при евентуален военен конфликт било в Грузия или Иран в кой от случаите можем да запазим неутралитет: ако имаме някаква зависимост и от Русия или ако нямаме такава? Защо никой не ми отговори? Защо преговаряме за отмяна на визовия режим със щатите, при положение че повечето американци едва ли знаят България държава ли, град ли е и на кой континент се намира, а изобщо не става дума за подобна отмяна с Русия, при положение че руснаците ни пълнят черноморието?

Разбира се, че ще провериш за референдума. И за миг не съм се съмнявал, че пишеш наизуст.
Кое ни е наведеното към запад? Та ние изцяло и безусловно сме зависими от Русия! Целия ни внос, барабар с преработката и дистрибуцията на горивата е от Русия! Какъв е най-прекия път към високи цени и изобщо самоволен диктат на ценовата политика? Монопола! Добре, че е Набуко, евентуално малко да поотхлаби хватката, ама пак е нищожно! С какво точно "угаждаме" на запада? С това, че пазим строга фискална политика? Да, това е вярно. Дали си си задавал въпросът какво би станало ако не я спазвахме? Не мисля... С какво друго сме се нагъзили? Ти си се хванал за няколко стотин човека в Афганистан, аз ти говоря за цялата ни икономика - абсолютно зависими сме от братушките и няма мърдане! И това е в момента, а какво остава ако се построи Белене - само де юре си оставаме независима държава, де факто ще сме си съветска република и каквото каже Москва, това ще е!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 апр 2013 19:23

dunavfc написа:От 2009 год. освен за пропорционален вот ( за партии ),гласуваме и мажоритарно ( за представител от нашият регион ) с който бройката на депутатите става 240 ( 209 пр. вот и 31 маж. вот ).

ОбъркАл си се нещо.
Няма я тая простотия - мажоритарен вот без балотаж вече. :lol:
Притеснявам се , че изборите чукат на вратата , а ти не си готов ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 апр 2013 19:27

NOMER14 написа:
dunavfc написа:От 2009 год. освен за пропорционален вот ( за партии ),гласуваме и мажоритарно ( за представител от нашият регион ) с който бройката на депутатите става 240 ( 209 пр. вот и 31 маж. вот ).

ОбъркАл си се нещо.
Няма я тая простотия - мажоритарен вот без балотаж вече. :lol:

Нищо не съм объркал освен за партии гласуваме и мажоритарно ;)

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 17 апр 2013 20:52

hajitsu написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lWwCepF2vdw[/youtube]

Добре е изборите да са честни, но не вярвам в това. Не помня у нас да е имало избори без купуване на гласове, без вписване на "мъртви души" в избирателните списъци и без злоупотреби. Най-манипулираните и най-фалшифицираните избори бяха последните за президент и местна власт. Как тогава да вярвам, че тези ще бъдат честни ? Същите хора управляват и днес България. Да повярвам, че те изведнъж са се променили и няма да правят вече лоши неща ? ... Да бе .., да !
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 апр 2013 21:02

За никого.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 апр 2013 21:04

sandi74 написа:За никого.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: За първи път го споменаваш...

Върни се в “Архив”