Beladona написа:ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.
Среща се с мен . Фен съм. Напротив ?
Фен си ,ама на кой

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.
Red joker написа:Beladona написа:ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.
Фен си ,ама на кой
vaskonti написа:suni написа:vaskonti написа:Там е работата, че не виждам как УЕФА ще "припознае" пребоядисания Литекс за носител на историята на ЦСКА. Забравяш "малката" подробност, че сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува докато, евентуално, не бъде официално обявен във фалит и ликвидиран. До тогава именно този ЦСКА ще присъства в сайта на УЕФА. А след това...когато и да е това "след това"...ако изобщо дойде... Литекс просто ще е с нови дрехи и нищо повече.
Вариант ,,сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува,, изключва друг ФК на Армията, а и цялата армейска общност ще е против.
П.П. ПФК-то е пътник.
ПФК може и да е пътник, ама пътя може да продължи години. Докато пътува, без значение на къде, за УЕФА това ще е ЦСКА и никой друг. Както и за доста повече от 5% от феновете.
п.п. Да разбирам ли, че ако ПФК ЦСКА не допусне(каквото и да значи това) друг ФК на Армията, ти ще протестираш, скандираш и ако щеш псуваш против този ПФК защото...пречи на Литекс да се пребоядиса?
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.
Фен си ,ама на кой
На Винкел Дивотино
Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.
Фен си ,ама на кой
На Винкел Дивотино
Е,щом държиш на винкело толко много ,че те го инплантирам,нали ти обещах
Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:Red joker написа:Beladona написа:ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.
Фен си ,ама на кой
На Винкел Дивотино
Е,щом държиш на винкело толко много ,че те го инплантирам,нали ти обещах
Е, аз че ти имплантирам едно двойно Т , все пак ...знаеш .
Achtung_Juden написа:vaskonti, би ли ми показал къде споменах за печалбата на ЦСКА?
Beladona написа:Achtung_Juden написа:vaskonti, би ли ми показал къде споменах за печалбата на ЦСКА?
Не , само Васко си вижда едни неща , разкрил съм го отдавна и съм се адаптирал .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта