ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 12 фев 2016 15:31

Beladona написа:
ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.

Среща се с мен . Фен съм. Напротив ?

Фен си ,ама на кой :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:40

Red joker написа:
Beladona написа:
ceBep написа:Не е истина как си пишат на гърба на нас феновете. Божков се бил срещал, и бил обявил, мъка.

На Винкел Дивотино

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 фев 2016 15:44

vaskonti написа:
suni написа:
vaskonti написа:Там е работата, че не виждам как УЕФА ще "припознае" пребоядисания Литекс за носител на историята на ЦСКА. Забравяш "малката" подробност, че сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува докато, евентуално, не бъде официално обявен във фалит и ликвидиран. До тогава именно този ЦСКА ще присъства в сайта на УЕФА. А след това...когато и да е това "след това"...ако изобщо дойде... Литекс просто ще е с нови дрехи и нищо повече.

Вариант ,,сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува,, изключва друг ФК на Армията, а и цялата армейска общност ще е против.

П.П. ПФК-то е пътник.

ПФК може и да е пътник, ама пътя може да продължи години. Докато пътува, без значение на къде, за УЕФА това ще е ЦСКА и никой друг. Както и за доста повече от 5% от феновете.

п.п. Да разбирам ли, че ако ПФК ЦСКА не допусне(каквото и да значи това) друг ФК на Армията, ти ще протестираш, скандираш и ако щеш псуваш против този ПФК защото...пречи на Литекс да се пребоядиса?

Така ,както и ПФК„Локомотив“ София АД , „не допусна “ новият отбор,с новото дружество да играе на стадиона в „Надежда“ ли :?: 8-) Не знам дали си наясно ,но дружеството на „Ботев“ ,което е собственост на Христолов,все още си съществува,както и хиляди знайни и незнайни дружества,в процедура на фалит и ...нанай си проблеми 8-) Не се подвеждай ,подобно на малцината други,че АД-то е Клуба ЦСКА ,ТО НЕ ИГРАЕ НА ТЕРЕНА ,НЯМА ФЕНОВЕ,ТИТЛИ И УСПЕХИ,ТО СЪЩЕСТВУВА ОТ 15 ГОДИНИ,КЛУБЪТ ОТ МНОГО ПОВЕЧЕ :!: :idea:
Последна промяна от Red joker на 12 фев 2016 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 фев 2016 15:46

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

На Винкел Дивотино

Е,щом държиш на винкело толко много ,че те го инплантирам,нали ти обещах :twisted:

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:55

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

На Винкел Дивотино

Е,щом държиш на винкело толко много ,че те го инплантирам,нали ти обещах :twisted:

Е, аз че ти имплантирам едно двойно Т , все пак ...знаеш .

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 фев 2016 16:02

Председателят на ОСК ЦСКА: Има програма, по която БФС и държавата ликвидират ЦСКА

„Председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев говори пред "Тема Спорт" във връзка с напрегнатото очакване около бъдещето на футбол­ния клуб. Той засегна редица деликатни теми относно ар­мейците.

"БФС и държавата много добре следят какво се случва с ЦСКА, но наблюдават про­цесите, скрити зад ъгъла. Сле­дят много внимателно и направляват това, което става. Така клубът страда от реше­нията на държавни институции и на най-различни органи като някакви си комисии на БФС. И в момента цялата червена общност бива наказ­вана и мачкана, при това много нагло и арогантно. Един по един се опитват да отстрелят нашите клубове. Атаките ще продължат и ще е така, докато сме живи и мърдаме", каза Калчев.

"Притеснява ме тишина­та около ЦСКА. Проблемът е в овластените органи, кои­то трябва да вземат реше­ния за клуба - без да го съгласу­ват с някои хора, те не могат да предприемат нищо. Вече мина една година от драматичните събития през пролетта и нищо ново не се е случило. Ние сме виновни, но кой точно ни докара до­тук - не се знае. А трябва да се разследва. Време е да има действия и резултати за ЦСКА", каза Калчев.

"Клубът е в шах и се опит­ват да го матират. Нарочи­ли са ни и има програма, по която се опитват да ни лик­видират. От държавата трябва да направят нещо конкретно за ЦСКА, а не само да обясняват, че са готови да помагат. Ние защо не сме я видели тази помощ? Даже напротив. И това, което в момента се случва, не е слу­чайност. Играят си с търпе­нието ни", добави Калчев.

"Хората, свързани с ЦСКА, обаче се чувстват ощетени, обидени, унизени, усещат, че отношението към клуба е много несправедливо. И това не може да продължи вечно", каза още Георги Калчев.““
Аз викам да го ...еди кво си и държавата и БФС и боко и тлъстия скопец и перуката :x Човекът е абсолютно прав за йезуитската „подкрепа“ на държавните органи ,както и на БФС :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 фев 2016 16:02

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

На Винкел Дивотино

Е, аз че ти имплантирам едно двойно Т , все пак ...знаеш .

Нищо не знам :(

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 16:17

Че узнаеш! двойно Т и любимият ти Тема Спорт като имплантент агент . Да е винаги в теб да си четеш Гриша прес .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 фев 2016 16:32

Achtung_Juden написа:vaskonti, би ли ми показал къде споменах за печалбата на ЦСКА?

Тогава в каква връзка споменаваш, че ЦСКА вървял в пакет с някакви големи държавни далавери? Щом не е за да "разобличиш", че клуба се ползвал с държавна подкрепа, тогава за какво точно говориш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 фев 2016 16:37

Beladona написа:
Achtung_Juden написа:vaskonti, би ли ми показал къде споменах за печалбата на ЦСКА?

Не , само Васко си вижда едни неща , разкрил съм го отдавна и съм се адаптирал .

Разкрил си да не ти казвам какво.
Да ти припомням ли десетките, да не кажа стотици твои мнения, в които твърдеше най-убедено че от нова година Божков се заема с ЦСКА и Ганчев излита? Какво, може би никога не си казвал такова нещо ли? Как мислиш, дали тези твои писания само аз съм ги видял или и всеки друг, който е влизал във форума през последните 6-7 месеца?
Най-интересното е, че ти беше убеден във влизането на Божков в ЦСКА във времена, когато изобщо тая тайнствена процедура не беше стартирана, а сега, когато е стартирана, изведнъж убедеността ти нещо е станала рехава? Ти осъзнаваш ли, че някой теб така те пуска по пързалката, че идея си нямаш? Същия тоя, дето ти снася "вътрешна информация"! Не е зле да проучиш нещата в тоя смисъл, нищо, че отговора ти, който очаквам ще е съвсем друг.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”