В "навечерието" на трансфера на Вилиан (освен, ако не го прецакаме момчето на медицинските тестове и не го изкараме куц е наш). Да си дадем 22 имена на полеви играчи, които мислим, че ще са в ЧЕЛСИ през този сезон.
Защитата:ТЕРИ 1980
Коул 1980
Иванович 1984
Кейхил 1985
Луис 1987
Бертранд 1989
Аспиликуета 1989
Това ще е основната група + Калас 1993г., но той ще е последна дупка на кавала и при кризисни ситуации. Така, че защитниците ни са
7 ПолузащитнициЛампард 1978
Рамирес 1987
Мата 1988
Вилиан 1988
Шюрле 1990
Азар 1991
Де Брюн 1991
Оскар 1991
Ван Хинкел 1992
+Есиен 1982 и/или Микел 1987
Това прави 10 или 11 души
НападателиТорес 1984
Ба 1985
Лукаку 1993
* махнал съм МаКекран и Моузес.. Мисля, че другите ще останат.
Стават 20/21 футболисти

+3 вратари 24 макс. Защитниците ни са в средно добра бройка.. Аз бих предпочел да са с 1 повече, но явно Есиен ще е момче за всичко този сезон. От 7 основни футболисти има по двама за двата бека и трима +1 (Иванович) + (Калас които мисля, че си е централен...дано да не греша) за двойката централни бранители. Това са ни футболистите с профил на бранители.
На полузащитниците аз гледам така: Лампс, Рамирес, Ван Хинкел и Микел са основните футболисти за тези позиции. Офанзивните са 6 - Мата, Оскар, Азар, Вилиян, Шюрле и Де Брюнн и се борят за три позиции зад нападателя, т.е. по двама на пост се падат. Знам, че това е грубо казано, но няма тесни специалисти при тях.
Есиен ще е момче за всичко. В средата, на бека или до централния бранител. Ще запълва дупки. Аз така го виждам.
В атака са трима за сега... Ако вземем Руни сигурно Ба ще бъде махнат. Нямам никаква идея как ще ги използва Моуриньо, но най-логично е да заложим на Лукаку. Мисля, че в момента е по-добър от другите двама. Но в момента са трима за една позиция, т.е. достатъчно са.
Малко почвам да се притеснявам, защото Моуриньо не е много добър, когато има толкова много футболисти. Сещам се в Интер как постъпи с Куарешма и ония тъмния от Рома дето беше бразилец-крило (с М му почваше името хх). Надявам се да прави успешни вариации на състава си, а не да се получава като срещу Вила само две промени... Все пак му вярвам безрезервно и очаквам много хубави неща от него и футболистите : )
ПП извинявам се за сгрешените имена, ако има такива