Sisi 1914 написа:Тъмно зелен.
Иначе ше е гот първите трима да са с един цвят и тримата, които са на дъното в друг.
И аз си мислех за същото, първите сини, последните червени, може и обратното, както кажете.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Тъмно зелен.
Иначе ше е гот първите трима да са с един цвят и тримата, които са на дъното в друг.
Rivaldo10 написа:Sisi 1914 написа:Тъмно зелен.
И аз си мислех за същото, първите сини, последните червени, може и обратното, както кажете.
Rivaldo10 написа:Надявам се, че ще ви хареса табличката. Като разуча по-добре нещата ще опитам да я освежа, ако е нужно.
Rivaldo10 написа:Надявам се, че ще ви хареса табличката. Като разуча по-добре нещата ще опитам да я освежа, ако е нужно.
THE G.A.M.E написа:Rivaldo10 написа:Надявам се, че ще ви хареса табличката. Като разуча по-добре нещата ще опитам да я освежа, ако е нужно.
Според мен оцветяването на последните не е нужно, защото те не изпадат или нещо такова ...![]()
Предлагам просто, както първите трима са си оцветени, другите след тях да са в един фон ... В случая това тъмно зелено е идеално ! ...![]()
Ама нека и другите си кажат ...
crazy_one написа:
Искам само да направя коментар, че не намирам за уместно да прогнозираме мачове от следващата седмица на отбори,които играят през уикенда. Аз лично предпочитам да видя представянето им през уикенда, евентуално наказани и/или контузени играчи по време на тези мачове.
Знам че е по-лесно да дадем заедно всички прогнози, но така или иначе съм сигурен че всички ще се конектнат неделя вечерта или понеделник да видят временното класиране и тогава може да направят съответните прогнози.
За двата мача на 6 и 7 декември съм дал прогноза както всички, но искам да чуя мнението на други участници в играта.
Благодаря!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта