Ballancee написа:Е та ти съмняваш ли се ,че Борусия Дортмунд ще е шампион ..
По стара изпипана немска рецепта - няма значение кой е първенец есента - напролет Байерн са си шампиони....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Ballancee написа:Е та ти съмняваш ли се ,че Борусия Дортмунд ще е шампион ..
tatusindo написа:По стара изпипана немска рецепта - няма значение кой е първенец есента - напролет Байерн са си шампиони....
MCMXIII написа:tatusindo написа:По стара изпипана немска рецепта - няма значение кой е първенец есента - напролет Байерн са си шампиони....
Това само фен на друг шампионат може да го измислиИначе Байерн ги "следват", засега
tatusindo написа: Защо трябва да съм фен на други шампионати за да го твърдя товаСледя първенството как се развива,следя отборите как се развиват.... Правят ми много добро впечатление Борусия.... Но дали ще останат концентрирани докрая,както го е правил Байерн в годините досега - в най-важните мачове се стягат и бият....
MCMXIII написа:tatusindo написа: Защо трябва да съм фен на други шампионати за да го твърдя товаСледя първенството как се развива,следя отборите как се развиват.... Правят ми много добро впечатление Борусия.... Но дали ще останат концентрирани докрая,както го е правил Байерн в годините досега - в най-важните мачове се стягат и бият....
Байерн не всяка година са шампиони. Поради това е пресилено да се твърди, че Байерн винаги са със Сребърната Салатиерата![]()
Но днес Байерн скъсиха разликата
tatusindo написа:Мнението ми беше по-скоро с равлекателен умисълСамата фраза ''по стара немска рецепта''
Ясно ми е ,че Байерн не може всяка година да са шампиони,но в последните години е факт именно тази зависимост - Байерн стартира слабо шампионата,после наваксва и става шампион... Не си ли съгласен,че се наблюдава тази тенденция
MCMXIII написа:tatusindo написа:Мнението ми беше по-скоро с равлекателен умисълСамата фраза ''по стара немска рецепта''
Ясно ми е ,че Байерн не може всяка година да са шампиони,но в последните години е факт именно тази зависимост - Байерн стартира слабо шампионата,после наваксва и става шампион... Не си ли съгласен,че се наблюдава тази тенденция
Съгласен съм напълно! Може да не съм ти разбрал първият пост правилно. Понякога ми се е случвало да убеждавам хора с часове, че Байерн не са абонирани за титлатаА как бих искал Байерн, да е шампион винаги
![]()
Резултатите днес ме радват. Нашите бият, новият шампион губи точки, Раул вкарава- просто чудесно!
П.П. Берба просто прави хеттрик
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта