futbolqga написа:zlobul написа:Ае стига сте ревали бе хора .Никой от тия няма да ни липсва . Предпочитам на мястото им да пуснат четири юноши . Ей тогава ще стане шоуто на "герена".
Боли ме к*ра за тенекията .
ПП: Сигурен съм , че Сирака знае какво прави. Скоро и 4-ата българи ще изхвърчат .Само стойте и гледайте .
Ако пусне четирима юноши спирам да недоволствам, давам дума! Обаче той пак ще доведе чужденци, а в същото време пак нямаме шанс за титлата. Е, къде е смисъла? (смисъл има в прибраните комисионни от новите трансфери, де, ама мен това не ме топли много).
Не се знае още кой има шанс за титлата .Що се отнася до комисионни , я ми кажи сега кой не взима ? Донев ли , Тонев ли ,Батков ли ?
Сирака може да е всякакъв , но е единствения който докара Левски до друго ниво , така че гък да не чувам , поне на тоя етап. Ако тръгне да прави глупости , аз пръв ще ревна , но засега пълен картбланш .
ПП:Ако имате поне малко мозък в главите си ще се сетите , кой докара ментетата , кой събори сектора и кой преспиваше преди да говори . Аре не ми дигайте кръвното повече .