Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот futbolqga » 14 авг 2013 17:00

Vilisar написа:
tatusindo написа:И слепец в момента може да види, че в момента най-адекватния и разумен избор за защитата е Мартин Кавдански!!! Без пари, от нашето първенство, да не говорим какво направи в мача срещу нас и колко топки и центрирания обра. Наско да не се мота

+1

Съгласен съм напълно. Още един плюс е, че е левскар и знае какво значи да играеш на Герена.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 авг 2013 17:00

Ае стига сте ревали бе хора .Никой от тия няма да ни липсва . Предпочитам на мястото им да пуснат четири юноши . Ей тогава ще стане шоуто на "герена".
Боли ме к*ра за тенекията .

ПП: Сигурен съм , че Сирака знае какво прави. Скоро и 4-ата българи ще изхвърчат .Само стойте и гледайте .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 14 авг 2013 17:04

zlobul написа:Ае стига сте ревали бе хора .Никой от тия няма да ни липсва . Предпочитам на мястото им да пуснат четири юноши . Ей тогава ще стане шоуто на "герена".

ПП: Сигурен съм , че Сирака знае какво прави. Скоро и 4-ата българи ще изхвърчат .Само стойте и гледайте .

Ако пусне четирима юноши спирам да недоволствам, давам дума! Обаче той пак ще доведе чужденци, а в същото време пак нямаме шанс за титлата. Е, къде е смисъла? (смисъл има в прибраните комисионни от новите трансфери, де, ама мен това не ме топли много).

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 14 авг 2013 17:09

Не е ли ясно, че играчите се гонят според заплатите им, а не според нуждата от тях и футболните им качества?

"Пари нема, действайте" :mrgreen: :mrgreen:

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 14 авг 2013 17:09

futbolqga написа:
сини богове написа:
futbolqga написа:
сини богове написа:Сирака с това си действие ПОЕ ОТГОВОРНОСТ, за разлика от жепееца. Ако Йока беше излязъл пред камерите и каже-"Гоня четирима", щеше да бъде разкъсан от всички. Реално гоним един титуляр (Дъстли), един полу-титуляр (Рамос) и две абсолютни резерви. Йока каза, че му трябват петима нови и е абсолютно прав. Много е вероятно новите да са намерени и в най- скоро време да акостират при нас. Ако се окажат сполучливи, през зимата отново 4-5 човека ще си заминат и ще се вземат 1-2 нови.

Йоканович каза, че скамейката ни е къса, а ние ще гоним 5, ще привличаме 2. Как стават сметките, че аз нещо не схващам?

Гоним 4ма, взимаме 5ма. Кое точно не разбра?

Ето това, което съм ти подчертал.

Ако сега изгоним 4ма и вземем 5ма, и хипотетично стават, то през зимата взимаме още 1 или 2, и тогава можем да изгоним "плявата". Примерно, Пл. Димов е във фризира, с него или без него, все тая. По- добре да вкараме някое момче от школата. Реално аз предлагам да се изгонят 8-9 некадърника, но да се привлекат 7 класни попълнения.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 авг 2013 17:12

futbolqga написа:
zlobul написа:Ае стига сте ревали бе хора .Никой от тия няма да ни липсва . Предпочитам на мястото им да пуснат четири юноши . Ей тогава ще стане шоуто на "герена".

Ако пусне четирима юноши спирам да недоволствам, давам дума! Обаче той пак ще доведе чужденци, а в същото време пак нямаме шанс за титлата. Е, къде е смисъла? (смисъл има в прибраните комисионни от новите трансфери, де, ама мен това не ме топли много).

Не се знае още кой има шанс за титлата .Що се отнася до комисионни , я ми кажи сега кой не взима ? Донев ли , Тонев ли ,Батков ли ?
Сирака може да е всякакъв , но е единствения който докара Левски до друго ниво , така че гък да не чувам , поне на тоя етап. Ако тръгне да прави глупости , аз пръв ще ревна , но засега пълен картбланш .

ПП:Ако имате поне малко мозък в главите си ще се сетите , кой докара ментетата , кой събори сектора и кой преспиваше преди да говори . Аре не ми дигайте кръвното повече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 авг 2013 17:16

Бъдете сигурни , че ако имам свободно време и се състои пак среща между феновете и ръководството , на която да присъства и онова локомотивско недоносче , ще направя всичко възможно да се почувства неудобно :)) Подготвил съм си 3-4 въпроса .

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 14 авг 2013 17:23

Черноморец изпревари Левски и подписа с централния защитник Мартин Кавдански, научи пръв ***.eu.

Бранителят напусна Локо Пд заради 2 неплатени заплати и беше спряган като ново попълнение на сините. Локо Сф също се облизваше за него и новият наставник на столичните железничари Стефан Генов призна, че би искал да го има в състава си.

Акулите обаче са се включили изненадващо в битката за подписа на снажния футболист и са се споразумяли с него да играе за тях през новия сезон.

От Левски са казали на Кавдански, че ще трябва да почака до понеделник преди да решат дали да го привлекат. 26-годишният играч обаче не пожелал да чака сините и се озова в Бургас. Той се надява, че там работата с Димитър Димитров ще му помогне да си подобри качествата и впоследствие да си уреди трансфер в чужбина.

Върни се в “Архив”