ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2016 21:21

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:1.Точно заради лошия имидж на Томов го определям като "мека мишена" и противниците се възползваха от това .Но IPO-то беше едно от малкото европейски решения на финансовия проблем на ЦСКА.
2.Какво щяхме да направим в ШЛ сега може само да гадаем,но дори да се бяхме изложили като Лудогорец и запишем две загуби щяхме да приберем 1 000 000 лева!

1. Имиджът си е изграден лично от Томов. Къде в Европа хората решават проблемите на пробитите си дружества с излизане на борсата? :) На кои европейски борси се подвизават дружества в толкова трагично финансово състояние и кои инвеститори инвестират в тях?
2. Ние само можем да гадаем и дали щяхте да стигнете до ШЛ, защото Разград си ви бие като шкембе у дувар, където ви хване. Не знам защо броиш титлата като сигурна. А по принцип пътят на развитие е обратен - първо изграждаш стабилен клуб и тогава правиш пробив в ШЛ, а не правиш пробив в ШЛ, за да си оправиш бакиите.

1.Каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи,но и ако те забухат медийните бухалки каквото и начинание да предприемеш то е обречено на провал.А Томов тези бухалки го налагаха яко.
1а.Ако беше фен щеше да разбереш какъв инвеститор инвестира пари в такова дружество и дали чака печалба от инвестицията си!

1.Да,да,да,да.....На Томов все някой друг му е виновен. Иначе,той е "Вълкът(Лупи) от Уолстрийт".
2.Да,да,да,дааааа...В ЦСКА ще инвестира някой,който просто е запленен от Каризмата и в името на това е готов да се загроби финансово.
ПП. Мутри не са само онезис кожените якета и бухалките! Чак ли си?Има и финансови,икономически "мутри". ;)
Според теб,банкерът Кюлев беше ли мутра или не?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 фев 2016 21:25

GOLEADOR, а минава ли ти през ума, че те трябва да я оформят документално тази издръжка и може да няма друг начин?! Абрамович два пъти май досега опрощаваше дългове на Челси към него, а му е собственик. Дори Титаните на боклука опростиха дълга на ЦСКА към тях, за разлика от твоя гуру Лупи. Не мисля, че има начин да си официално собственик на ФК и да оформяш вложенията си като дарение към собствеността си, но това са само мои виждания, без да смятам, че съм прав.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 фев 2016 21:27

Голче , ти сигурно тъгуваш и по Живков.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 21:54

blue avalanche написа:1.Да,да,да,да.....На Томов все някой друг му е виновен. Иначе,той е "Вълкът(Лупи) от Уолстрийт".
2.Да,да,да,дааааа...В ЦСКА ще инвестира някой,който просто е запленен от Каризмата и в името на това е готов да се загроби финансово.
ПП. Мутри не са само онезис кожените якета и бухалките! Чак ли си?Има и финансови,икономически "мутри". ;)
Според теб,банкерът Кюлев беше ли мутра или не?

1.Томов си го е отнасял за грешките които направи като собственик на ЦСКА,но това не пречи да се види и вината на тези които правеха всичко възможно IPO-то да не успее.
2.Знам ,че на Герена сте комерсиални копелета но трябва да знаеш,че не всички са като вас.Няма как да убедя човек който за да обича Левски взима пари (Според Батков 15 000 лв на месец ),че давам моите 30 лева за акции не за да печеля от ЦСКА а за да подкрепя клуба.
3.Ако за тебе Томов е мутра явно имаш объркани представи за това кой какъв е.
Последна промяна от GOLEADOR на 10 фев 2016 22:02, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 22:00

Кашчей написа:GOLEADOR, а минава ли ти през ума, че те трябва да я оформят документално тази издръжка и може да няма друг начин?! Абрамович два пъти май досега опрощаваше дългове на Челси към него, а му е собственик. Дори Титаните на боклука опростиха дълга на ЦСКА към тях, за разлика от твоя гуру Лупи. Не мисля, че има начин да си официално собственик на ФК и да оформяш вложенията си като дарение към собствеността си, но това са само мои виждания, без да смятам, че съм прав.

Законите трябва да се спазват и ако няма друг начин парите за издръжка трябва да се оформят като заем.Но след това не трябва да се предявяват , а точно това направиха Боклуците,Новите боклуци и Томов.За това казах,че синдика успее ли да оздрави клуба и Томов вземе ли пари от ЦСКА той става персона нон грата на "Армията".Ако трябва ще го повтарям още 100 пъти , дано ти стане ясно ,че не ме Вълнува съдбата на Томов а тази на ЦСКА!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 22:01

Beladona написа:Голче , ти сигурно тъгуваш и по Живков.

Аз по Живков не тъгувам,но ти по мутрите да.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 фев 2016 22:06

GOLEADOR написа:1.Томов си го е отнасял за грешките които направи като собственик на ЦСКА,но това не пречи да се види и вината на тези които правеха всичко възможно IPO-то да не успее.

Можеш ли да дадеш конкретен пример, за да ни покажеш какво означава "правеха всичко възможно IPO-то да не успее"?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 фев 2016 22:13

Tommi написа:
GOLEADOR написа:1.Томов си го е отнасял за грешките които направи като собственик на ЦСКА,но това не пречи да се види и вината на тези които правеха всичко възможно IPO-то да не успее.

Можеш ли да дадеш конкретен пример, за да ни покажеш какво означава "правеха всичко възможно IPO-то да не успее"?

Примерно правят предавания в които се говори как не трябва да се купуват акции ня ЦСКА заради Томов.
Тук не визирам само флагмана на кампанията(Крум Савов),а и много видни цесекари.Вместо да извадят 100 лева и да купят акции те излизаха по медиите и говореха как Томов е лъжец,крадец и все от тоя сорт за да се оправдаят,че не си купуват акции от ЦСКА.

Beladona

Мнениеот Beladona » 10 фев 2016 22:16

GOLEADOR написа:
Beladona написа:Голче , ти сигурно тъгуваш и по Живков.

Аз по Живков не тъгувам,но ти по мутрите да.

Нещо се бъркаш сериозно , нали знаеш , че аз формулирах нещо гениално : Томов успя да фалира най- големият отбор и най- големият завод на България ! :) той е велик за мен ! Да фалираш тези две неща ти трябва невероятен талант на некадърник !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 фев 2016 22:16

GOLEADOR написа:Законите трябва да се спазват и ако няма друг начин парите за издръжка трябва да се оформят като заем.Но след това не трябва да се предявяват , а точно това направиха Боклуците,Новите боклуци и Томов.За това казах,че синдика успее ли да оздрави клуба и Томов вземе ли пари от ЦСКА той става персона нон грата на "Армията".Ако трябва ще го повтарям още 100 пъти , дано ти стане ясно ,че не ме Вълнува съдбата на Томов а тази на ЦСКА!

Значи собствениците трябва да дават, но нямат право да получават. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”