ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2016 23:02

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
За втори път те питам: Знаеш ли какво означава "вливане" от ваша страна?!

ПП- И не, тези неща, които си изброил, нямаше да се случат, ако ви бяха оставили. Вас ви оставяха доста години, но вие само задълбочавахте проблема си, с мераци за 32-та-същото щеше да е и тази година. Освен това, няма как да сте под чуждо управление, а да сте в професионалния футбол. Дори сега нещата при вас (както и при Литекс, и Лудогорец) не са съвсем чисти откъм управление, собственик и главно играещо лице. Забравих и "Левски", но и те са на същото положение.

Тва че са ни ''оставяли'' доста години е проблем и на тия дет са ни ''оставяли'' по принцип.И нямаше да е ''същото'',защото клубът щеше да се ръководи от служебни лица с цел да се върнат парите.

Ти прочете ли какво ти написах за вас, Литекс, Лудогорец и Левски?
Не, няма как служебно лице да ви ръководи отбора и той да е в профи футбола-просто забрави тази идея. Всъщност, точно сега се ръководите от служебно лице и сте там, където трябва, когато такова лице е водещо в дружеството.

10 пъти по добър вариант тва служебно лице да се разпорежда с дружество,което има 10 пъти повече възможности да си върне дълговете.А в момента тва дружество е на място дет няма как да върне квото и да е било.Не знам кво ''не можело'',но този вариант е .... както казах,10 пъти по добър.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2016 23:04

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:
За втори път те питам: Знаеш ли какво означава "вливане" от ваша страна?!

Мисля че коментарът ми за това как трябваше да се процедира с ЦСКА е доста доста по съществен (както за феновете на ЦСКА така и за НАП) от това какво означава вливане от наша страна.

Не съм убеден, че думите " Сега ще има "вливане" и шапка на тояга" са мои, ти как мислиш по въпроса?!

И да не пропусна да те питам за трети път:Знаеш ли какво означава "вливане" от ваша страна, пък дано ми отговориш най-сетне?!

В момента коментирам един нереализирал се(защото в България управляващите са безмозъчни амеби) вариант,който е просто перфектен за всички страни.А кво е ''вливане'' и как ще стане....ми почакай само един-два месеца и ше разбЕреш.Кат ти е толко мерак. ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2016 23:08

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Tommi написа: Не може да поставяш кредиторите в позиция "или се съгласяваш на условията, или ти ще си ликвидаторът на клуба".

Ми то за тва като си даваш парите в некоя фирма първо си правиш сметка какви ще са рисковете тя да не земе да ритне камбаната....принципно...
И кви ''условия'' други могат да се дадат при положение че в момента клубът е в аматьорска група с нулеви приходи?Намаляват се исканията до 10% и тва е.Даже не знам дали някой ще плати тия 10%.Никой не е задължен да го прави.Прави се ликвидация от окръжните или пък някво ''вливане'' и шапка на тояга.Клубът в момента е на място,където няма как да има каквито и да е било приходи.

Няма клуб в А група с повече от 2 млн приходи и то това са ЦСКА и Левски . Като не броим доведените спонсори . Почвайте сметките от тая база . Не слагам приходи от ЕКТ и Трансфери, които нема сми да обяснявам , че са ИЗВЪНРЕДНИ.

2 милиона....кой ти ги дава.У Въ група? :roll: Мораес и Зику бяха доведени за НУЛА лева и продадени за ... няма да кажа,защото не знам точната сума,но не беше изобщо малко.И тая сума се вкарва в НАП и задълженията намаляват....ето,готово.Разбира се,клубът трябва да е под контрол и т.н.Смисъл тия пари да не отидат някъде другаде...Лошото е че няма закони,а и компетентни лица,които да можеха да направят този вариант,който е угоден за абсолютно всички.
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 фев 2016 23:11

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Tommi написа: Не може да поставяш кредиторите в позиция "или се съгласяваш на условията, или ти ще си ликвидаторът на клуба".

Ми то за тва като си даваш парите в некоя фирма първо си правиш сметка какви ще са рисковете тя да не земе да ритне камбаната....принципно...
И кви ''условия'' други могат да се дадат при положение че в момента клубът е в аматьорска група с нулеви приходи?Намаляват се исканията до 10% и тва е.Даже не знам дали някой ще плати тия 10%.Никой не е задължен да го прави.Прави се ликвидация от окръжните или пък някво ''вливане'' и шапка на тояга.Клубът в момента е на място,където няма как да има каквито и да е било приходи.

Няма клуб в А група с повече от 2 млн приходи и то това са ЦСКА и Левски . Като не броим доведените спонсори . Почвайте сметките от тая база . Не слагам приходи от ЕКТ и Трансфери, които нема сми да обяснявам , че са ИЗВЪНРЕДНИ.

2 милиона....кой ти ги дава.У Въ група? :roll: Мораес и Зику бяха доведени за НУЛА лева и продадени за ... няма да кажа,защото не знам точната сума,но не беше изобщо малко.И тая сума се вкарва в НАП и задълженията намаляват....ето,готово.Разбира се,клубът трябва да е под контрол и т.н.Смисъл тия пари да не отидат някъде другаде...Лошото е че няма закони,а и компетентни лица,които да можеха да направят този вариант,който е угоден за абсолютно всички.

Струва ми се , че говориш за някакъв странен модел , който за съжаление е утопичен.

ПП Мораес и Зику все пак струваха пари на мениджъра , който ги доведе и взимаха по 25 евра заплати без премиите .
Последна промяна от Beladona на 08 фев 2016 23:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2016 23:13

Beladona написа:
Струва ми се , че говориш за някакъв странен модел , който за съжаление е утопичен.

Може да се каже,че е утопичен,да.Утопичен е,защото в България закони няма.
И от тва страдаме абсолютно всички в момента.И феновете,и кредиторите,и самата държава даже...
ЦСКА обаче е може би най малкия проблем на тая държава в интерес на истината.Десетки милиони се източват от нея сигурно и в момента....но тва е друга тема.
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 фев 2016 23:15

delqnski47 написа:
Beladona написа:

Не си мисли, че е много по- различно по света . Има няколко места на едната ти ръка , където е ок и всичко останало е трагедия подобна на нашата .

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2016 23:17

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:

Не си мисли, че е много по- различно по света . Има няколко места на едната ти ръка , където е ок и всичко останало е трагедия подобна на нашата .

Ми така е да...но не мисля че трябва да приемаме за нормално тва положение само защото и при други го има този вариант.Просто трябват ''мозъци'' да управляват...ама....тва е положението.
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 фев 2016 23:19

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:

Като продадохте Мораеш и Зику (няма да влизам в подробности относно привличането и условията) защо не вкарахте парите в НАП?! Разходите за заплати кой ще ги контролира? Ще привлечете ли нови Зику и Мораеш с 5 000 лева заплата?
За трети път ти пиша, дано го разбереш най-сетне:
-Не може ФК да бъде под външно управление, тип синдик, и да бъде професионален-не може, разбери го и спри с тия външни причини, които отново са виновни. Бас ловя, че ако бяхте в А група, щяхте да имате поне 5-6 чужденци, с добри заплати и да имате цел титлата, 32-та, а НАП и другите - кучета ги яли.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 фев 2016 23:19

Beladona написа:
ПП Мораес и Зику все пак струваха пари на мениджъра , който ги доведе и взимаха по 25 евра заплати без премиите .

Така е,да.Но все си мисля,че с тоя вариант който казах и хора,които са малко по компетентни от мене да го ''развият'' щеше да се получи нещо.Ама здраве да е.
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 фев 2016 23:21

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:

Ми така е да...но не мисля че трябва да приемаме за нормално тва положение само защото и при други го има този вариант.Просто трябват ''мозъци'' да управляват...ама....тва е положението.

За съжаление , който си има качества си е развил някакъв успешен бизнес и не му се занимава с политика на ползу роду и се явяват вече 26 години всевъзможни идиоти да управляват публичния сектор и така ....

Върни се в “Архив”