Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот wolf » 17 май 2025 00:25

rhaegar написа:Не знам дали заслужаваме да сме в ШЛ, с оглед на играта по-скоро не, но Юнайтед си заслужава това 17-то място, че и по-надолу. Абсолютно куц и дърварски отбор, все едно срещу отбор на Тони Пюлис или Сам Алърдайс играхме, бахти кюскането и ритниците. Пожелавам на главния педEраст, който направи всичко по силите си да ги остави с 11 на терена, както и на лайнсмена от близката страна, който даде абсолютно всяко едно отсъждане за тях, синовете им да им доведат зетьове съвсем скоро. Ма на тия английски скотове май ще им хареса такова нещо.

Току що четох че Радклиф е отказал да плати за билети на хора работещи в клуба за да присъстват на финала. Аморим е извадил от джоба си за 30 човека и по един приятел с тях, говорим за обслужващ персонал вътре в клуба. Това е наистина потресаващо

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2025 00:33

wolf написа:
rhaegar написа:Не знам дали заслужаваме да сме в ШЛ, с оглед на играта по-скоро не, но Юнайтед си заслужава това 17-то място, че и по-надолу. Абсолютно куц и дърварски отбор, все едно срещу отбор на Тони Пюлис или Сам Алърдайс играхме, бахти кюскането и ритниците. Пожелавам на главния педEраст, който направи всичко по силите си да ги остави с 11 на терена, както и на лайнсмена от близката страна, който даде абсолютно всяко едно отсъждане за тях, синовете им да им доведат зетьове съвсем скоро. Ма на тия английски скотове май ще им хареса такова нещо.

Току що четох че Радклиф е отказал да плати за билети на хора работещи в клуба за да присъстват на финала. Аморим е извадил от джоба си за 30 човека и по един приятел с тях, говорим за обслужващ персонал вътре в клуба. Това е наистина потресаващо

И ако вземат да бият няма да има парад, а барбекю. Въпреки че и като я взеха с Моу пак май нямаха.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 май 2025 07:46

Надявам се този да не е толкова стиснат, че да не позволи феновете да се почерпят с една бира за негова сметка... в местният пъб...чудя се, този еврейн ли е, или има проблеми с главата... когато всички са толкова изстрадали, най-добрият начин да отпуснеш хората е като се бръкнеш в твоя джоб.

Отчаянието минава през задружието...ако си сам, си в мрака, ако си с други, тогава заедно крачите към светлината...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 17 май 2025 12:25

Висшата лига са изключително разочаровани от конкурентността през сезона и на спешно заседание са решили да намалят отборите на 18 още следващия сезон като ще изпаднат сега 5 отбора вместо 3. :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2025 12:38

Тоз къдравия от Челси е толкова добър че ако го сложат на вратата ще се справи по- добре от половината вратари дето ги на накупиха в Челси.
:-)

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 17 май 2025 16:51

NOMER14 написа:май си се почерпил

нормално да се почерпи човек след такава знаменателна победа :mrgreen: иначе си бяхме с класа над тях, но куците съдии пак не знаеха къде се намират. Оптимист съм че ще бием и горските и се връщаме където ни е мястото

Pichichi написа:Тоз къдравия от Челси е толкова добър че ако го сложат на вратата ще се справи по- добре от половината вратари дето ги на накупиха в Челси.
:-)

един от най добрите ни играчи през сезона. Ако и капитана не се беше контузвал толкова, щяхме отдавна да сме си гарантирали шл
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 май 2025 20:37

Форца Палас :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 май 2025 20:40

Поздравления за Оливър Гласнер! Спечелването на Купата на Англия с отбор като Кристъл Палас си е историческо постижение ;) След спечелената Лига Европа с Айнтрахт Франкфурт той добавя още един престижен трофей на името си.. Чудя се кой по-голям отбор ще го вземе за треньор скоро :idea:

Що се отнася до Сити и Гуардиола - с нищо не показаха, че заслужават да спечелят трофей през този сезон. Апатична и безидейна игра, без никакъв блясък.. Изглежда Гуардиола и Сити достигнаха пика си през 2023-а година и оттам насетне пътят е само надолу.. Доста трудна задача за каталунецът да обърне тенденцията през следващия сезон :roll:
Изображение

Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 17 май 2025 20:43

yulkata написа:Челси-Манч.Юн и Астон В.-Тотнъм изглеждат крайно любопитно. И четирите отбора са потенциални участници в ШЛ,обаче ще има място само за два.Генерална репетиция за двата финалиста или ще им надуят шушоните :lol:

Е, че това си бяха най- ясните мачове. За Вила е плюс, че последните 2 кръга играят с Тотнъм и Юнайтед, но не зависят само от тях нещата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 май 2025 20:48

Честито на Палас, хубав сезон, нови шампиони за купите. Особено лондончани 3та поред загуба щеше да им е в повече

Върни се в “Архив”