Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот blue atak » 27 яну 2014 18:11

Sardukar написа:-За последните два сезона и половина има 51 мача в Холандия ;)
-Набор 90
-Добре сложен физически
-Изнася прилично топката
- идва без да се плаща трансферна сума (което уви, за ръководството е най-важното)

Гледал ли си го колега тоя бранител ;) та знаеш

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 яну 2014 18:11

седемнамалко написа:
Avanti_Ragazzi написа:
седемнамалко написа:
Avanti_Ragazzi написа:Аз залагам на следният състав през пролетта (100% освен без Родригес, ще сме и без Гаджев)! Като залагам на нови Пламен Крумов от Берое който според мен в крайна сметка Берое ще го пуснат още сега при нас. Както и ще вземем едно крило на мястото на Гари!

На вратата Пацо с резерва Губито!

Централни защитници Бабаита и тоя новия чех! С резерви Дани Димов, Петето и Йети!

На левият бек Крумов от Берое въпреки, че той е десен бек (ама нали ние сме царе на преквалификацията) :lol: с резерви Бабаита, Старокин или малкият Орачев. На десният бек 100% е Мюлдер с резерви Крумов или Пелето!

В средата залагам на Старокин и Дани Димов с резерви Пелето, Боби Цанов и Стефчо Велев щом се възстанови! А пред тях Бруто като офанзивен с резерви Деко и другият близнак Цонев - Ради!

По-крилата 100% сигурен е и Туре, освен това 100% ще вметем и нов на мястото на Гари! А резерви там ще са Деко и Огнянов!

В нападение е ясно, титуляр ше е Макриев а резерва Генков! И ако не излезе нещо за един от двамата до края на прозореца ще са те!

За съжаление не смятам, че в този формат на първенството другите юноши ще успеят да играят мачове, но хубавото е да тренират с първият състав и да са в него!

Да видя колко ще позная накрая! :lol: Но след като познах още ноември, че Гари, Вутов и Гаджев ще се продадат зимата! Смятам и че сега ще позная! :mrgreen:

Who the fuck is Бабаита? :)

Белаид! :lol:

Уф! Бях се притеснил, че говориш за Пл. Димов, че гледам си го "забравил" иначе, дано само и треньорите да го забравят след някой лагер или нещо такова :)

Аааааа забравил съм го? Кой според теб е Йети? :lol: :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 яну 2014 18:33

ralka_levskarka написа:
Кировец написа:Продължавай да разтоварваш умствения си багаж, Милке, опа, Ралке...

Аз ти обяснявам, че всички знаехме, че ще има друг защитник, ти си приказваш приказки от 1001 нощ, ама вярно ти си Айнщайн, никой друг не се е сетил.

По всяко време мога да изкажа мнение, Ралке. Без значение дали знаеш и какво знаеш. Като не ти харесва - настройки - врагове и т.н.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 яну 2014 18:45

Тая игра на десни бекове ли се брои?И колко е минимума? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 яну 2014 18:46

Stahlgewitter написа:Тая игра на десни бекове ли се брои?И колко е минимума? :lol:

0
Ако играете 3-5-2 с трима централни бранителя

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 27 яну 2014 18:50

Кировец написа:
Stahlgewitter написа:Тая игра на десни бекове ли се брои?И колко е минимума? :lol:

0

Пелето ще бъде резерва на Мюлдер бе, много си се разтревожил за тоя десен бек! Колко килограма играчи взехте тоя сезон? Или по-точно да попитам: колко бъдещи ищци в съда привлякохте? Като ги гледам с нищо не са по-добри на визитки от тези в Пирин Гоце Делчев, примерно. Все същите анонимници, ама ти си се притеснил за десния бек на Левски.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 27 яну 2014 18:50

Кировец написа:

0

Е значи Мюлдер е в повече?
Изображение

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 27 яну 2014 18:57

Чмовш пристигна днес, подписва с Левски утре Чешкият централен защитник Павел Чмовш пристигна в България днес, за да подпише договор с Левски. Чмовш ще премине медицински изследвания в София утре сутринта, след което се очаква да парафира със "сините" за 2,5 години. 23-годишният бивш чешки младежки национал ще подсили столичани със свободен трансфер от холандския

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=469 ... =6&champ=1

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 27 яну 2014 19:32

На мен лично селекцията ми харесва за сега.Може би ще се подсилим с още един играч и ще сме изглеждаме доста добре според мен.Иска ми се малко повече подкрепа за Сухия да виждам в чата, а и не само тук, от доста време не сме имали треньор, който така да вярва на юноши и да си залага главата за тях.Наложи двама и си мисля, че ще видим по сериозно поне още двама този полусезон(Ради Цонев и Стивън Петков) залагам на тях.Това дето сме си го говорили 100 пъти започва да се случва малко по малко, така че имайте малко повече вяра.Никой не иска Слорита,Диамутени и тн. и тн. аз лично искам наши момчета.Поздрави и само Левски

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 27 яну 2014 20:08

scooool написа:На мен лично селекцията ми харесва за сега.Може би ще се подсилим с още един играч и ще сме изглеждаме доста добре според мен.Иска ми се малко повече подкрепа за Сухия да виждам в чата, а и не само тук, от доста време не сме имали треньор, който така да вярва на юноши и да си залага главата за тях.Наложи двама и си мисля, че ще видим по сериозно поне още двама този полусезон(Ради Цонев и Стивън Петков) залагам на тях.Това дето сме си го говорили 100 пъти започва да се случва малко по малко, така че имайте малко повече вяра.Никой не иска Слорита,Диамутени и тн. и тн. аз лично искам наши момчета.Поздрави и само Левски

Тя селекцията още не е завършена още няколко играчи дано да земим и после ще говорим ;)

Върни се в “Архив”