Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Re: ПРЕЦАКВАНЕ ПО СЕЛСКИ

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:15

пък и няма как да говоря против един град който много харесвам .... все пак 1 година съм живял там . и има най яката бира ZAGORKA 4 LIFE ;) а за Ботев Враца кво да кажа :) без коментар .....
п.п аааааааа забравих най важното заралииките къртят !!!! :oops:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

petre_inzaghi
Контакти:

Мнениеот petre_inzaghi » 02 яну 2009 23:15

ei pi4ove az puskam evreite i wigan, are sys zdrave prez novata 2009, vseki da si podkrepq otbora tva e nai vaznoto( qvno e 4e ima nepremirimi protivore4iq koito tuk nqma da izgladim), 1 syvet ot men nikoga ne podkrepqite pove4e 6opskite otbori v evroturnirite te sa sram za BG ( milicioner(podhuene), 4orbabirligi, SLABIQ, BDZ(nadezda) ) , zaradi tezi ni6tozni kvartalni otbori bg futbola ruhna ( 1 nqmat pari za topla voda v syblekalnqta, drugi gi metnaha za smetka na mitni4arsko otbor4e, 3 gi upravlqva nqkyv kloun ........

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:18

petre_inzaghi minavai 4at-pat ot tuka be 4oveko ..... kefi6 na maks ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 яну 2009 23:22

SHYNE написа:пък и няма как да говоря против един град който много харесвам .... все пак 1 година съм живял там . и има най яката бира ZAGORKA 4 LIFE ;) а за Ботев Враца кво да кажа :) без коментар .....
п.п аааааааа забравих най важното заралииките къртят !!!! :oops:

oooooooooo,za zaraliikite znae cqla Bulgaria ;) strahotni jeni ima tuk,tezi dni bqh v Plovdiv i tam sa super!vaob6te tova e edna prekrasna 4ast na Bulgaria!Stara Zagora i Plovdiv sa prekrasni gradove-ima krasivi jeni,istinski obi4ani futbolni klubove,mnogo bira :D hilqdoletna istoriq,istinski jiteli korenqci mestni patrioti,a i nadqvam se hubavo bade6te!za birata si prav,no i va6ata kamenica lev me kefi mnogo!qkoto e,4e stoli4ani si nqmat bira :lol: stoli4noto se pravi v Zagorka :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:27

acmilan чувствай се поканен на виртуалната ни маса да пием по едно :) темата е НАЗДРАВЕ ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

petre_inzaghi
Контакти:

Мнениеот petre_inzaghi » 02 яну 2009 23:31

naziata написа:ей миндзаги ако те набарам ще ти еба майката помашка :twisted: целият ви шибан град се е преселил в Благоевград да ядете нещо,'щото там ядете само ташаци.селяци прости майка ви даеба :mrgreen:

mda i macedonskite putki se dovlekoha, mi da blagoevgrad e super qk grad i men mnogo me kefi ni6to 4e ziveq v SF. poradi tazi pri4ina i mnogo drugi vra4ani haresvat tozi grad i si ziveqt tam 4ukaiki macedonskite vi zeni4ki, mnogo sa qki priznavam si zeni sys samo4ustvie( ah kak go.....mmmmm). men nema li da me pokani6 be KAKADU :D

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:33

ти си просто моя идол :) я разкрии още нещо от бг футбола . как великия Ботев враца бие Ливърпул с 9:0 пред 7 000 000 000 зрители :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 яну 2009 23:36

petre_inzaghi написа:
naziata написа:ей миндзаги ако те набарам ще ти еба майката помашка :twisted: целият ви шибан град се е преселил в Благоевград да ядете нещо,'щото там ядете само ташаци.селяци прости майка ви даеба :mrgreen:

mda i macedonskite putki se dovlekoha, mi da blagoevgrad e super qk grad i men mnogo me kefi ni6to 4e ziveq v SF. poradi tazi pri4ina i mnogo drugi vra4ani haresvat tozi grad i si ziveqt tam 4ukaiki macedonskite vi zeni4ki, mnogo sa qki priznavam si zeni sys samo4ustvie( ah kak go.....mmmmm). men nema li da me pokani6 be KAKADU :D

:D ne sam hodil v jugozapadniq grad,no az mu kazvam Gorna Djumaq,6toto ina4e e krasten na komunista dimitar blagoev,a az mrazq komunizma :twisted: abe pi4,da ne si student v sf?
Последна промяна от acmilan на 02 яну 2009 23:41, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

petre_inzaghi
Контакти:

Мнениеот petre_inzaghi » 02 яну 2009 23:38

abe tiq hotspurs kyv sme6en gol vkaraha...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 02 яну 2009 23:43

:lol: :lol: :lol: :lol: не съ мазни ве оу :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета