Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Одобрявам 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
santiliana написа:south_division написа:Гледах на запис мача ни с Търнава на Герена, както и финала между Египет и Гана през 2010 на CAF. Да не ви отчайвам, ама не видях нищо смислено от Прохазка и Опуко. Дано имат все пак някакво развитие от тогава до сега, но съм леко резервиран, така че по добре да не избързваме с големите очаквания.
преди няколко дни в едно от мненията ми тук посъветвах изпадналите в еуфория да го дават по-кротичко и да не се зареждат с прекалени очаквания. Но останалите двама ще си струват...
Всички се надяваме на това, дано наистина е така

Одобрявате или не вече са подписали договори и няма какво да направите ако не ви харесва
просто сега остава да се чака и да видим дали ще им резултати

Гласувах ''Отчасти'' ,защото за мен повечето нови са загадка. Надявам се да се справят в любимият ни отбор 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
Все си мисля,или поне се надявам,че нападателят ще е Алжиреца Слимани, в момента мачка с хеттрик и му свършват ангажиментите с националния и може вече да идва.Някаде бях чел че преговаряме с него.
Каквото и да става със селекцията от тук нататък все към по-хубаво ще отиват нещата.
Най-накрая от три години насам си имаме истински треньор-левскар на който му е драго да се завърне в къщи.
Освен, че е левскар е и треньор. Казвам това обратно защото и Гонзо е левскар ама треньор не беше и няма да бъде.
Какво му трябва на един отбор.
Добър треньор и добри футболисти.
Ние си имаме и двете.
Това лято при нас дойдоха ( а и все още чакаме и други ) отлични футболисти, национални състезатели на Словакия, Гвинея-Бисау, Гана. Бивш национал а България. Имаме си сегашни родни национали, както и един на Мали ( който трябва да се доказва щото много се издъни на пролет ).
Абе с две думи много съм доволен.
Каква е разликата. С какво сме по-силни от миналите три години.
Пламен Илиев изигра пълен втори сезон и става все по уверен. Викаха го и в национала. Много добро момче.
Пинто се приобщи към отбора и сега ще покаже какво може а то никак не е малко( виж мачовете му в Португалия )
Ели ще замени Милиев и едва ли ще е толкова слаб. Няма по-слаб защитник от Милиев.
Диамунтен - Илиян ще го направи машина.Не може да не може да рита и да е ритал в Сериа А. Тази година ще е много по-стабУилен. Иво ще му носи водата на тренировка.
Мюлдер - Гриин си тръгна и няма кой да му мъти главата. Показа какво може после спадна във форма но сега при Илиян т.е. при истински треньор ще заиграе както си може.
Райков - най-доброто българско крило през последните две-три години. Трябваше му малко игра в отбора и сега ще чупи кръстове на защитници.
Рамос - на края на сезона заигра по-добре и като че ли се адаптира вече а направи ли го ще забравим бързо за Дани Младенов и по-точно лошите неща
Прохазка - дано е добър за Левски. И той има какво да вземе от тук. Много ми се иска да е като Кабат или нещо такова.
Вутов - зад нападателите и след две години голям трансфер в голям отбор. За жалост тук ще купим друг играч чужденец и нашето момче ще търка пейката а можеше да е като Крос или Гьотце но за жалост е Българин
Опоку - ще вкарва защото по-погледа му така се разбира. На 23 години първи отбор в Европа. Ще го гледат в Лига-та. Ще вкарва.
Карвальо - страхотен нападател но ще е резерва защото и тук ще купим друг играч но какво по-хубаво от резерва като тази.
Илия Илиев - е това е моята мечта от години насам. Аз съм фен на Илиян още от първия му мач със синия екип. Освен, че беше един от превъзходните ни футболисти стана и страхотен треньор. Когато Пенев, Тройчо, Мъри, Ферарио ии Петев вземат купа с беден отбор като Берое ще кажа, че Илиян не е най-големия. До тогава другите не струват.
Айде още малко и всички на Герена за първия мач в Европа а после само победи и победи радващи децата със сините сърца.
Само Левски
Най-накрая от три години насам си имаме истински треньор-левскар на който му е драго да се завърне в къщи.
Освен, че е левскар е и треньор. Казвам това обратно защото и Гонзо е левскар ама треньор не беше и няма да бъде.
Какво му трябва на един отбор.
Добър треньор и добри футболисти.
Ние си имаме и двете.
Това лято при нас дойдоха ( а и все още чакаме и други ) отлични футболисти, национални състезатели на Словакия, Гвинея-Бисау, Гана. Бивш национал а България. Имаме си сегашни родни национали, както и един на Мали ( който трябва да се доказва щото много се издъни на пролет ).
Абе с две думи много съм доволен.
Каква е разликата. С какво сме по-силни от миналите три години.
Пламен Илиев изигра пълен втори сезон и става все по уверен. Викаха го и в национала. Много добро момче.
Пинто се приобщи към отбора и сега ще покаже какво може а то никак не е малко( виж мачовете му в Португалия )
Ели ще замени Милиев и едва ли ще е толкова слаб. Няма по-слаб защитник от Милиев.
Диамунтен - Илиян ще го направи машина.Не може да не може да рита и да е ритал в Сериа А. Тази година ще е много по-стабУилен. Иво ще му носи водата на тренировка.
Мюлдер - Гриин си тръгна и няма кой да му мъти главата. Показа какво може после спадна във форма но сега при Илиян т.е. при истински треньор ще заиграе както си може.
Райков - най-доброто българско крило през последните две-три години. Трябваше му малко игра в отбора и сега ще чупи кръстове на защитници.
Рамос - на края на сезона заигра по-добре и като че ли се адаптира вече а направи ли го ще забравим бързо за Дани Младенов и по-точно лошите неща
Прохазка - дано е добър за Левски. И той има какво да вземе от тук. Много ми се иска да е като Кабат или нещо такова.
Вутов - зад нападателите и след две години голям трансфер в голям отбор. За жалост тук ще купим друг играч чужденец и нашето момче ще търка пейката а можеше да е като Крос или Гьотце но за жалост е Българин
Опоку - ще вкарва защото по-погледа му така се разбира. На 23 години първи отбор в Европа. Ще го гледат в Лига-та. Ще вкарва.
Карвальо - страхотен нападател но ще е резерва защото и тук ще купим друг играч но какво по-хубаво от резерва като тази.
Илия Илиев - е това е моята мечта от години насам. Аз съм фен на Илиян още от първия му мач със синия екип. Освен, че беше един от превъзходните ни футболисти стана и страхотен треньор. Когато Пенев, Тройчо, Мъри, Ферарио ии Петев вземат купа с беден отбор като Берое ще кажа, че Илиян не е най-големия. До тогава другите не струват.
Айде още малко и всички на Герена за първия мач в Европа а после само победи и победи радващи децата със сините сърца.
Само Левски
-
- Контакти:
Не мога да дам мнение дали одобрявам или не одобрявам селекцията до момента по простата причина,че не съм видял новите попълнения в действие с изключение на Станислав Ангелов и Базил де Карвальо.И да не стане като миналато лято одобрявахме възхищавахме се а септември,октомври вече искахме всички нови да бъдат изгонени 

santi_santi написа:Не мога да дам мнение дали одобрявам или не одобрявам селекцията до момента по простата причина,че не съм видял новите попълнения в действие с изключение на Станислав Ангелов и Базил де Карвальо.И да не стане като миналато лято одобрявахме възхищавахме се а септември,октомври вече искахме всички нови да бъдат изгонени
Е как да стане.
Кой го викат в националния отбор.
Арш или Опоку
Калво или Прохазка
Карвальо или Жунижьо
абе няма как да стане туй което казваш че би могло да стане защото не стават неставащите неща а просто само си ги представяме фактически, нали?
И аз одобрявам селекцията.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
-
- Контакти:
da mislq che e dobra