Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: 06.04, 16:00 Koй ще е треньора? Кой ще наследи Гонзо?

Мнениеот santi_santi » 05 апр 2012 22:47

Лично според мен утре ще бъде представен "временният треньор"дали ще е Ясен Петров,Виторио Павлов,Кирил Ивков,Ангел Станков може и Воин Войнов,което за мен ще е по-добрият вариант с оглед това че по-подходящите имена като Илиян Илиев и Херо няма да си оставят отборите по-средата на сезона,колкото до Мъри самото му назначение зависи доколко още Батков се води "главен машинист",че днес в интервюто му останах с впечатление че май отстъпва мястото си.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2012 22:51

Говоря за левскари-треньори...
Преди половин година се майтапях на чорбетата , че само Стойчо и вечният чичо Митко желаят по всяко време да станат тренори на Цска , а за Левски има поне двадесетина треньори-левскари , които са водили някога отбора и са на разположение.
Чуждите пари вместо да оправят нещата , окончателно развалиха отбора.
И стигаме до въпроса за собствеността...., до неуредения въпрос - затова всички се дърпат :?:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 апр 2012 22:54

Чужденец няма как да е.
Поне такъв ход би бил- налудничав.
Само ще вземе маса пари ( като заплати, а може и капаро ) ... И накрая резултатът, едвали ще е задоволителен.
Просто, тези играчи са селектирани и подготвени от друг ...
Невиждам как, свестен чужденец ще се навие да поеме един деградирал отбор, който освен всичко друго, самият треньор не познава.

И на мен ми се струва, че утре ще има пожарен вариант - Ясен или Павлов ... А може и двамата, като екип.
Те ще са до лятото, след краят на сезона, Мъри поема щафетата, като ще се опитат да му изпълнят спортно-техническите му претенции, които е заявил днес. ;)

Ще видим ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 23:00

THE G.A.M.E написа:Чужденец няма как да е.
Поне такъв ход би бил- налудничав.
Само ще вземе маса пари ( като заплати, а може и капаро ) ... И накрая резултатът, едвали ще е задоволителен.
Просто, тези играчи са селектирани и подготвени от друг ...
Невиждам как, свестен чужденец ще се навие да поеме един деградирал отбор, който освен всичко друго, самият треньор не познава.

И на мен ми се струва, че утре ще има пожарен вариант - Ясен или Павлов ... А може и двамата, като екип.
Те ще са до лятото, след краят на сезона, Мъри поема щафетата, като ще се опитат да му изпълнят спортно-техническите му претенции, които е заявил днес. ;)

Ще видим ...

Остават 17 часа.Тик-так,тик-так...Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 апр 2012 23:05

blue avalanche написа:Остават 17 часа.Тик-так,тик-так...

Да де, ще ги дочакаме, няма къде да ходим ... :lol:
Въпроса е, защо след като има решение за треньора ( по-самите думи на "адвоката" ... ) ... Не го оповестиха днес, ами ще ни опВат нервите чак до утре ! ... :x
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 05 апр 2012 23:11

Утре обявяват Илиан Илиев за треньор! Ще поеме от новиа сезон, а до края на шампионата ще избута Виторио! Забравяме за титлата този сезон. Дано поне не употребят Илиан както всички останали до сега. Трябва да му дадат време да рабои!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 05 апр 2012 23:17

Защото нямат решение,Батков и Тонев са се "оплели като пате в калчище"и не знаят какво да правят!!!Друг не по-малко актуален въпрос е сега кой ще бъде новият спортен директор?И на него дали ще му допадне новият треньор!!

Yashin
Контакти:

Мнениеот Yashin » 05 апр 2012 23:20

Толкова ли беше трудно това да стане още след загубата от Перник?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 05 апр 2012 23:36

На мен ми писна от простотиите на мустакатия , нямам търпение да се разкара от Левски и да не му гледам противната физиономия . Този човек успя да изпокара легенди като Гонзо , Наско Сираков , Борето , Емо Велев , Мъри . Хора , които са работили заедно , които са носили толкова радости на нас феновете се плюят по изключително долен начин . Днес слушам Гонзо "храни" много здраво Сираков , той сигурно ще му отвърне утре във Фейсбук...и всичко това заради един мустакат мегаломан :evil: :evil: :evil:
ПП: Който и да ни е треньор , с Батков начело няма да ни бъде !

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 23:48

bilyaletdinov написа:На мен ми писна от простотиите на мустакатия , нямам търпение да се разкара от Левски и да не му гледам противната физиономия . Този човек успя да изпокара легенди като Гонзо , Наско Сираков , Борето , Емо Велев , Мъри . Хора , които са работили заедно , които са носили толкова радости на нас феновете се плюят по изключително долен начин . Днес слушам Гонзо "храни" много здраво Сираков , той сигурно ще му отвърне утре във Фейсбук...и всичко това заради един мустакат мегаломан :evil: :evil: :evil:
ПП: Който и да ни е треньор , с Батков начело няма да ни бъде !

Батков не е опрял пистолет в главата на Сираков да пише във Фейсбук!Щом като Батков е виновен-да плюе по Батков!Само,че той плюеше по Костов,Гонзо и много други!Т.е по всички,които са в Левски,когато той НЕ Е!
Затова Сираков да не се прави на "борец за правдини"!Когато беше в Левски мълчеше като п...А-а-а,сетих се!Тогава нямаше Фейсбук.За това ще да е било!

Върни се в “Архив”