Иво Тонев -официална тема.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Иво Тонев: Иван Вуцов влиза в управата на Левски

Мнениеот TodorT » 17 юли 2012 17:37

milen.hristov написа:От сега започва да се работи против отбора и Илиан, важното е на поста да се намърда Велислав

Еее, стига де, Милене! Несериозно е това, което твърдиш! Вуцов е умен човек...той сигурно сам си дава сметка, че е свършил с треньорския занаят. Но е ЛЕВСКАР, знае доста.... има опит и може да помогне! Както вече разбрахме той ще е консултант! Извинявай, ама е несериозно това, което твърдиш! ;)

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 17 юли 2012 17:39

milen.hristov написа:От сега започва да се работи против отбора и Илиан, важното е на поста да се намърда Велислав

Глупости Тонев доведе Илиан и сега ще остави Вуцата точно да го сваля ...... и те всичките ядат доматите с колците...

Вуцата може и да полезен човека се занимава футбол от времето когато 80% от форума са били "попови лъжички" айде пък да има какво да помогне :) Аз лично си спомням, че докато той се занимаваше с програмата на националния отбор календара беше винаги перфектен.
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 17 юли 2012 17:45

Nikona написа:

Глупости Тонев доведе Илиан и сега ще остави Вуцата точно да го сваля ...... и те всичките ядат доматите с колците...

Вуцата може и да полезен човека се занимава футбол от времето когато 80% от форума са били "попови лъжички" айде пък да има какво да помогне :) Аз лично си спомням, че докато той се занимаваше с програмата на националния отбор календара беше винаги перфектен.

Е да, ама те вече направиха календара и без Вуцов..... Ако в четвъртък няма победа, ще стане много страшно.

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 17 юли 2012 17:48

Силен ход на Тонев.Вуцов е доста силен ръководител с много връзки ,който ще е от огромна полза на Левски

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 юли 2012 17:48

TodorT написа:

Еее, стига де, Милене! Несериозно е това, което твърдиш! Вуцов е умен човек...той сигурно сам си дава сметка, че е свършил с треньорския занаят. Но е ЛЕВСКАР, знае доста.... има опит и може да помогне! Както вече разбрахме той ще е консултант! Извинявай, ама е несериозно това, което твърдиш! ;)

Дано не съм прав но вуцовизма освен до интриги до друго не води

Потребителски аватар
Tomislav_Fan
Контакти:

Мнениеот Tomislav_Fan » 17 юли 2012 18:01

Каквото и да си говорим, Вуцата може да е всякакъв, но има безценен опит, връзки и е ЛЕВСКАР !! Според мен той ще е от полза !!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 17 юли 2012 18:04

Всичко е до време... И въпреки това по-добре хора като Вуцов, защото поне са левскари.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 17 юли 2012 18:07

Мен Вуцов ме притеснява само от една гледна точка - да не е човека за "взимането" на трудните мачове и за "организацията". Просто не ми се печели така. То и да ги има и да ги няма тия неща, ще ни бъдат преписани станем ли шампиони, но Вуцов си е като "доказателство".

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 17 юли 2012 18:07

Разумно решение от страна на Иво Тонев.Тонев събра екип от млади хора, но е хубаво и да има един по-опитен там.Особено когато е Вуцата, легендарен играч и треньор, голям левскар не на последно място.Не виждам пак какъв е тоя рев, но явно в тоя форум вече по-инерция всеки си плюе.Подкрепяйте си отбора ако сте истински фенове, стига сте мрънкали!

Върни се в “Архив”