Доктора ще отнесе 4 години наказание, както бе наказан Ераносян в Кипър. От играчите и отбора никой не бе наказан, отнесе го само Ераносян неговото наказание изтича 2013 г.
И аз съм затова, който се е провинил да бъде наказан. Отбора обаче не може да бъде наказан.
Допинг скандала в ЦСКА !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец
Не мога да разбера защо обръщате темата на исторически спор за това кой е по-подкрепяният отбор?! Нормално, че Левски и ЦСКА са били(а може би и продължават да бъдат) двата най-подкрепяни отбори в българската история - все пак зад тях стоят най-много хора, респективно най-много влияние.
А самият казус е повече от ясен - Коце Стоянов е хванат със забранено вещество в кръвта си. Дали е помогнало на представянето на ЦСКА - надали, дали играчът трябва да си понесе последствията - ако докажат, че веществото е било в доза, която не може да се съдържа в сироп за кашлица, взиман 10 пъти, разбира се, че трябва да си понесе отговорността! Ако пък се окаже, че още двама играчи на ЦСКА са били болни от "кашлица" през този период - допълнителни санкция за клуба. Дали ще се отнемат точки, ще се налагат глоби или ще се взимат лицензи - не знам...
А самият казус е повече от ясен - Коце Стоянов е хванат със забранено вещество в кръвта си. Дали е помогнало на представянето на ЦСКА - надали, дали играчът трябва да си понесе последствията - ако докажат, че веществото е било в доза, която не може да се съдържа в сироп за кашлица, взиман 10 пъти, разбира се, че трябва да си понесе отговорността! Ако пък се окаже, че още двама играчи на ЦСКА са били болни от "кашлица" през този период - допълнителни санкция за клуба. Дали ще се отнемат точки, ще се налагат глоби или ще се взимат лицензи - не знам...
- delqnski47
- Контакти:
Ако повече от двама спортисти в отбор по отборен спорт бъдат признати за виновни в извършване на нарушение на антидопинговите правила във връзка с конкретна спортна проява, в допълнение към санкциите за нарушителите могат да се наложат санкции на целия отбор по преценка на ръководния орган на проявата.
Ако колегите на Стоянов дадат положителни проби означава, че БФС директно може да присъди две служебни загуби на ЦСКА. Актуални срещи, в които могат да бъдат отменени резултатите са победата с 2-0 над Литекс и равенството 2-2 с Лудогорец. Не е изключено и успеха с 1-0 над Левски да бъде избран и точките да отидат в актива на кръвния враг.
АКОТО цапа гащи и мирише...и кара мама да пере
Кво се джафкате за предварително измислени статийки не моем ви разбЕра...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Винаги ще сме пред сините курви, ЦСКА ЗАВИНАГИ, ДУХАЙТЕ !!!! 
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Re: И втората проба на К.Стоянов е положителна
redpride написа:Костадин Стоянов беше трагичен този полусезон и не разбирам що за допинг е пил. Нали по-принцип химията е за вдигане капацитета на играчите, а при нас за какво е? Какъвто ни е футбола такива са ни играчите, такъв ни е и допинга-слаб и лестно откриваем. Сега доктора ни пише някакви сълзливи обръщения, но кой го грее това. Ако изгърмят и още играчи, тогава, какво правиме? Абсолютно сбъркана работа, като всичко в ЦСКА при ръководството на Титан. Сякаш ако отбора върви шефовете сами ще направят проблем за да е по-интерестно. Започва да ми писва от простотиите им, защото превърнаха нашия клуб в нещо средно между лудница и училище за идиоти. Кой външен човек ще инвестира на такова място-никой то се знае.
да ... точно борисов е казал на лекаря да дава този полу допинг, че да спечели много пари от спрените права на коцето ...... един съвет ..... намали сашо диков ......
и го видяхме големият цесекар киро, който бил изгонен от титаните какво каза , че никога не би взел ЦСКА ..... та за ккакви инвеститори намекваш ..
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
- messi7
- Контакти:
ЦСКА са вечно помилвани от която и да е власт- 2008г трябваше да са във В група, но естествено никой не посмя да ги накаже. Признавам, че и Левски е толериран, но цесекарското лоби е навсякъде. Просто няма толкова подпиран отбор от всякакви институции. Примери мога да давам много.
Колкото до конкректната ситуация - АКО хванат и другите футобилисти на ЦСКА с допинг, задължително трябва да си понесат наказанието - служебни загуби. И това, никви обжалвания и т.н. Защото така ще продължават да си правят, каквото искат и никой няма да ги пипа... Просто трябва справедливо наказание.
[offtopic]Пуканке, на всяка манджа меродия си, това знаеш ли го?
[/offtopic]
Колкото до конкректната ситуация - АКО хванат и другите футобилисти на ЦСКА с допинг, задължително трябва да си понесат наказанието - служебни загуби. И това, никви обжалвания и т.н. Защото така ще продължават да си правят, каквото искат и никой няма да ги пипа... Просто трябва справедливо наказание.
[offtopic]Пуканке, на всяка манджа меродия си, това знаеш ли го?

Наведете глави и се срамувайте, не сте играли честно и сте ползвали забранени медикаменти, ако е повече от 1 човек трябва да накажат целият отбор. За мен това е гнусма долна, некоректна постъпка!
Това е "собственоръчно" написаното признание на доктор Крайнов. Забележете колко символично е е изписана титлата преди фамилията и подписа. Останалото е без коментар.
Предлагам служебни загуби за ЦСКА , Лудогорец - отнемане на лиценз и отбора от подуене шампион 5 години подред за да спите спокойно , даже може мача от стадиона в подуене да бъде отменен като резултат заради лошите атмосферни влияния , и всеки отбор усмелил се да атакува топ 3 да бъде пращан във В група
п.с. един месец не бях писал и само гледах какви глупости и наглости пишете.. и колко жалки сте от страни.. мисля да продължа така
ае по живо и здраво
п.с. един месец не бях писал и само гледах какви глупости и наглости пишете.. и колко жалки сте от страни.. мисля да продължа така
ае по живо и здраво
[center]
[/center]
[/center]Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец
magichko написа:Предлагам служебни загуби за ЦСКА , Лудогорец - отнемане на лиценз и отбора от подуене шампион 5 години подред за да спите спокойно , даже може мача от стадиона в подуене да бъде отменен като резултат заради лошите атмосферни влияния , и всеки отбор усмелил се да атакува топ 3 да бъде пращан във В група
ае по живо и здраво
не мога да ви разбера що се палите ,като има виновни - понасяте си наказанието и готово. Толкова ли е страшно?